גשם גשם בוא
M mesoo New member 7/12/09 #1 גשם גשם בוא /tapuzforum/images/Emo182.gif /tapuzforum/images/Emo188.gif
ה הפיה בלבן היחידה New member 10/12/09 #3 נמאס מהקור במיוחד לא מובן לי את הקטע שמפעילים קירור בשירותים.
B berta84 New member 10/12/09 #6 ../images/Emo45.gif השירותים האלה בראשי שונאת קור שונאת קור בדם אויש זה פשוט להתענות עד אביב
M MsUnderstood New member 10/12/09 #12 מכירים ת'ניק זה מספיק לא?עוד מעט תרצו לראות אותי באוני...חחחחח סתם סתם נו
ה הפיה בלבן היחידה New member 10/12/09 #13 האמת? לא. אבל, אם את מאוד רוצה להיפגש עם מישהו פה בצורה אישית, יש לזה מסרים אישיים. נ.ב. ראיתי את הכרטיס שלך בפייסבוק אצל אחד מהחברים שלי ואני לא זוכרת מי וזה גם לא משנה לי. חג חנוכה שמח!
האמת? לא. אבל, אם את מאוד רוצה להיפגש עם מישהו פה בצורה אישית, יש לזה מסרים אישיים. נ.ב. ראיתי את הכרטיס שלך בפייסבוק אצל אחד מהחברים שלי ואני לא זוכרת מי וזה גם לא משנה לי. חג חנוכה שמח!
ה הפיה בלבן היחידה New member 11/12/09 #18 והנה שיר שמתאים להיכרות שלכם רק אל תבקשו ממני להחזיק לכם את הנר, כי לא אעשה זאת.
M MsUnderstood New member 11/12/09 #19 דיי אני יודעת מושלמת...חחחח אבל תאמת אתמול מצאתי שיר שמתאים לי והחלפתי את הצלצול שלי לשיר החדש של סבלימנאל ודנה אינטרנשונל שאומר עלי עלי להסתכל להסתכל עלי...
דיי אני יודעת מושלמת...חחחח אבל תאמת אתמול מצאתי שיר שמתאים לי והחלפתי את הצלצול שלי לשיר החדש של סבלימנאל ודנה אינטרנשונל שאומר עלי עלי להסתכל להסתכל עלי...