גשם בחוץ...

ben 911

New member
גשם בחוץ...../images/Emo182.gif

עד שהיגעתי לשבת ליד המחשב...הנשמה יוצאת.
יש לי בן פריק של מחשבים... לא מזמן שדירגתי אותו למשהו משכולל יותר.. כוונתי, שידרגתי את המחשב.. לא את הבן.
בעיקרון המחשב הוא שלי. אבל רק על הנייר.. אני צריך לזהות "חלון" הזדמנות כשהבן עייף, לומד או רעב...ורק אז אני יכול להתיישב...
אולם לפעמים כשהמים מגיעים עד נפש... אני עומד מאחוריו...לופת בכל יד אוזן.. מרים לגובה של בערך 20 ס"מ... מסתובב ימינה עם כל הדבר הזה בשתי ידיים..
ומרפה ליד הכורסה של הסלון מול ה-TV. אני אמור לנסוע ב16:00 לניחום אבלים.. משם לבני ברק לבקר את אמי.. וכל זאת ע"ג הקטנוע.. כי בשעות אלה הפקקים עמוסים בכבישים.
באמצעות הקטנוע אני "משתחל" בין הפקקים.. ומגיע למחוז חפצי בשלוש. הבעיה שיורד גשם. אילו הייתי מסוגל ויכול גם להשתחל בין הטיפות.
אז אומרים שהנחליאלי מבשר את בוא החורף.. זו חוצפה מאין כדוגמתה שהגשם החל לרדת סתם כך מבלי שראיתי אף את קצה זנבו של הנחלוואי הזה. האם מישהו ראה?

../images/Emo183.gif גשם ברכה ../images/Emo187.gif

הרחוב אפור וסגרירי, הליל יורד אט, אפשר לנשום אויר נעים, גשם מטפטף בחוץ, כייף לטייל בין טיפות המים, זה משתלב נפלא עם פנסי הרחוב, יש קסם באורות המנצנצים בגשם הדולף...אוהבתתת

בכבישים בגשם ראשון

יש המון פקקים לאין שנוסעים , כרגע חזרתי הביתה בקלות אפשר להחליק על הכביש הרטוב והשמנוני אז בן מקווה שנזהרת בדרך מאי שם לאי שם אחר כל מי שלא צריך לצאת שישאר בבית זה עדיף

היום יום טיולים עבורי

ושבוע יש עוד כמה ימים כאילו אני באה ויוצאת לפי התזמונים של המפגשים המתוכננים המרחקים קצרים וארוכים והיעדים שןנים , אני כבר לא רגילה לצאת מהבית וזה שינוי עבורי ככל שאני הולכת יותר נעים יותר ללכת בקרירות שבחוץ

למעלה