גררר...!

MiToOsH

New member
../images/Emo95.gif ../images/Emo104.gif

כמה זה הרבה ומתי זה מספיק מי יותר שווה זה ניראה לי מצחיק איך עושה רובה וכמה זה עולה כל הנהרות מובילים אל הים והים אינו מלא ואני שואל מה חשבנו שיקרה עוד לא נגענו בקצה של הקצה עולמות שלמים עוד מחכים שנגלה אבל אנחנו עסוקים עוד בלקנות ולקנא והאדמה בוכה|בדגש| מוקי כמובן

../images/Emo23.gif

כמדומני שמדובר בשיר i started a joke של הבי ג´יז. נא לא להתבלבל עם הגירסה המודרנית של מה שמם.

astrix

New member
../images/Emo168.gif

לאה שבת - תמיד יחכו לך. "הו ילד שלי בעולם ציפור אדם כמו כולם מחפש את האופק כל מטוס שטס בשמים כל כוכב מאיר בעיניים מזכיר לי אותך"

Cantinflas

New member
../images/Emo62.gif: ענו כבר?

זה "ילדה סוכר" של מוקי. "את לא כאן, והכל נראה אחרת..."

realmagic

New member
../images/Emo56.gif

Morris and his Turttle של כוורת (על פי המוזיקה של המגפיים של ברוך). אני לגמרי רציני. לא מאמינים? תבדקו באתר של דני סנדרסון..

רמזים+סיכום!

פתור! התכוונתי ל"תלוי על הצלב" של פורטיס
פתור! שרי-דם חם
פתור! מקל ואבן-מיקה קרני וגידי גוב (הגרסה העברית ל-aguas de marco)
פתור! dolly parton-jolene
פתור! האדמה בוכה-מוקי
לא פתור! אולי זה אחד קצת קשה....רמז: זמרת שעשתה קאמבק ולמרות גילה "המופלג" היא נראית מצויין ונראה לי אבל שזה לא שיר שלה אני חושבת שהיא עשתה לזה חידוש רמז די מוזר למי שזה עוזר: די.ג´יי וקימי מצער גידול בנות הקליטו את השיר הזה על קלטת פרסומת שאנקל ג´סי הקליט.......שיר אייטיזי מובהק...
פתור! anouk-nobody´s wife
פתור! ילדה סוכר-מוקי
אההההה....אני לא כ"כ זוכרת למה התכוונתי..פדיחות.....אם אני אזכר אני אתן רמזים....
פתור! אביב גפן-אלימות
לא פתור! רמז: השם של השיר מורכב משתי מילים: הראשונה היא השנייה מבין שתי מילים המרכיבות משקה חם נפוץ והשנייה היא שם שיר הנושא מעפולה אקספרס!
לא פתור! רמז: השיר שאני מתכוונת אליו הוא שיר מאוד מוכר של זמר שאני נורא אוהבת (למי שכבר למד) שעשה לו גם חידוש עם מנחה תוכניות וזמר.
לא פתור! אופססססס....התכוונתי shopes לא ships....
חצי פתור! השם של השיר הוא "זמנים קטנים"...
לא פתור! רמז: שיר מאלבום פחות מוכר של הזמר הזה שאני אוהבת והוא נקרא באותו שם של האלבום (רמז גדול...)
פתור! משינה-אין מקום אחר
לא פתור! רמז: הזמר מציב את עצמו רק בשם אחד, שם של לוויתן מאוד מפורסם (לא הצלחתי לתת רמז יותר עדין...)
פתור! הפוך בשמש-מוניקה סקס
פתור! travis-flower in the window
פתור! forever- uncle jassie
חציפתור! לשיר קוראים space cowboy
פתור! נושאי המגבעת-טקסט פוליטי
פתור! לאה שבת- כל מטוס
פתור! i started a joke-bee gees

astrix

New member
לגבי ../images/Emo160.gif

יש לך טעות בתרגום אני חושב כי אם זה השיר של moby-way does my heart feel so bad? אז השורה המתבקשת היא: why does a soul feel so bad? ולא why does a song feel so bad?

אוף! זה לא כזה קשה!

עוד רמזים?
אלק! הייתי בטוחה שנתתי רמז ממש/ גדול! אם אתם לא יודעים לפי הרמז הזה אתם ממש.ממש...משהו! השיר מדבר על יציאה מהארון! אוקיי?
אוף גם את זה לא הצלחתם.....טוב: שם השיר הוא התלבטות של הזמר! טוב?
יכול להיות שזה קצת קשה...זה יותר קטע שאמור להיות מדוקלם ששרים אותו מאוסף שמורכב משתי מילים: אחת חיה והשנייה מספר... די עכשיו זה ממש קל ואני אריש ממש רע אם לא תפתרו את זה!

MiToOsH

New member
גשם שחור ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo104.gif

זורקת ניחושים

טוב תשובות!

יהודה פוליקר-נמס בגשם ("...אוטומטית וקצרה, שלום, תשאירו הודעה...")
האם להיות בך מאוהב-אביב גפן ("...האם להיות בך מאוהב זה כשהלב מרגיש רעב...")
כשנסענו העירה לבקר את דוד אפרים-הכבש השישה עשר ("...ראינו המון חנויות של נעלים...")
למיואשים יש רק גורל-אביב גפן

נזכרתי למה התכוונתי ב../images/Emo72.gif!

זה שיר של הזמר שאני נורא אוהבת...שיר מהתקופה החדשה יחסית ושם השיר מורכב מארבע מילים

../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif ואופס...

נעון התכוונתי לשיר של מובי.......משום מה שמעתי סונג....

למעלה