גרררררר

גרררררר ../images/Emo46.gif

לפני חצי שעה.. אני חוזרת הביתה אחרי הריצה/הליכה היומית שלי... כולי
ומגעילה בכל מקום קטן בגופי.... אבא שלי פותח את הארון מושיט לי כמה שטרות ואומר לי שאני אעלה לשכנה שהיא ועד הבית של הבניין שלנו, אני בכל ליבי מקווה שהוא צוחק עליי ושואלת אותו "מה ככה?!" והוא אומר לי "כן ככה!" ואני לא מבינה .. "אבל אני מזיעה ומגעילה... אני רק קופצת למקלחת ו... " אבא שלי מחזיר את הכסף לארון ובא לטרוק את הדלת שלו.... ואני מבינה שעכשיו יתחיל סקאנדל שמשפט המפתח שלו יהיה "את אגואיסטית!" אומרת לו שאני קופצת לדקה למקלחת וכבר עולה לשכנה.. הוא ממלמל משהו על כך שהשעה כבר מאוחרת (21:10) אבל אני כבר מדלגת אל המקלחת! בשעה 21:15 אני אחרי מקלחת.. אחרי שחפפתי את הראש, התלבשתי, הסתרקתי, ונעלתי נעליים... ניגשת אל הדלת ושואלת באיזו דירה גרה השכנה אבא שלי מידע אותי שהיא לא בבית הוא כבר הספיק לעלות אליה!!! אני הרגשתי כמו
שהולכת להתפוצץ כל רגע... כל הרגשות שלי התערבבו.. אני כועסת.. מועצבנת... מתוסכלת מכך שלא נהנתי מרגע אחד מהמקלחת... וכל מה שאני מצליחה למלמל בתור תגובה זה "טוב... " עכשיו תסבירו לי .. למה ההורים שלי כל כך מעצבנים אותי בקטעים האלה?!

s h u r i k

New member
של כולנו מעצבנים

לפחות שלי..... אני מכיר את זה, גם אצלי זה תמיד ככה!!! והכי אני שונא כשהם מתחילים לקטר כמו זקנים בני שמונים שכל היום יושבים וגונבים עיתון של "חדשות כרמיאל" ועוד שמחים שהם לא משלמים כסף-- תיתעוררו... העיתון בחינם, גאד דמאט!!!

רק שעם הזמן אני למדתי...

לסתום את הפה בשביל להימנע מסקאנדל נוסף.. ההורים שלי חיים באשליה שאני מתבגרת

Lara F

New member
כי זה הורים!

התפקיד שלהם זה לבאס אותך נפשית ומוסרית עד שלא תתחרפני טוטאלית ותתחנני לחיים אחרים/משפחה אומנת!!!
(נסחפתי?!...)
חפשי את הערך "הורים" במילון ותמצאי ע"ע אלפי מקרים שכאלה... חחחח.. תאמיני לי, כמה שזה מוכר לי,
ללכת לדואר לשם חשבון--- אוחחחח
איך אני שונאת את זה, וכשאני מנסה להסביר שאני עוד שניה אסיים לצפות בסרט, או שאלך להתלבש נורמלית כי אחרי זה אני אלך לעיר-
"הדואר יסגר"
"איזה אגואיסטית"
"את לא יכולה לעשות כלום בשבילינו?!"
בלה בלה פקה פקה זה מתמשך עד כעדי כך שאני כבר מצטעשלא הלכתי לדואר 7 פעמים....
זה תמיד קורה, אפילו לטובים שבינינו

the freaky girl

New member
כן!!!!

מה שמזכיר לי: "אלה, לכי לפוליצר לקנות את זה וזה וזה וזה וזה"... "אבל יהיה לי כבד" "לא נורא ילדה גדולה את כבר בת 16, תפסיקי להתבכיין" [וזה היה שבוע אחרי יום הולדת ה-15 שלי]

AeroSlash

New member
אופס... ../images/Emo9.gif

נסטי ביקשה ממני לבדוק בשבילה משהו בשם המשתמש שלה, היא לא יכלה במחשב שלה, אז לא שמתי לב וכתבתי את ההודעה בשמה..
..

נשמע לי מוכר מדי... ../images/Emo4.gif

אני לא יודעת כשאני מבקשת מההורים לעשות או לעזור לי במשהו אני לא רואה שהם זורקים הכל ורצים לעשות את זה! אבל כשהם תופסים אותי באמצע משהו... ומצטערת אני כרגע טיפטיפה עסוקה אני מתפנה בדיוק בעוד 5 דקות... אז מסתבר שהם עושים בשבילי הכל ואני כולם בשבילהם.. דרך אגב זה בשבילהם או בשבילם?

AeroSlash

New member
סתם לידע כללי..

סוגיית הבישבלהם ובשבילם נקראת מילות יחס בעיקרון[ אם אני לא טועה].. מילות יחס נפלו במיקוד השנה [תודה לאל!!] ולכן את לא יודעת.. וגם אני לא, התכוננתי לבגרות הזאת 5 דקות לפני שהיא התחילה..

מתי הציונים../images/Emo35.gif

ככל שהזמן עובר אני פחות ופחות רוצה לדעת כמה קיבלתי... למרות שדי זכור לי שיצאתי עם הרגשה מצויינת משתי הבגרויות..

AeroSlash

New member
אני יודעת שיש כבר ציוני מתמטיקה..

בדקתי באינטרנט ומכל ה-4 שעשיתי השנה היו רק ציוני מתמטיקה...

למעלה