גרררררר

vk3

New member
בשבילם ../images/Emo13.gif

בשביל + י בשביל + ך בשביל + ם
את מוסיפה רק אות ייחוס אחת
זה קשור איך שהוא למילה בשביל ויש עוד מילים כאלה, אבל זה כבר גדול עליי...

vk3

New member
אל תסבכי אותי... ../images/Emo3.gif

אולי בגלל שזה רבים... אבל " בשבילם" זה על 100%

Angel lips

New member
חחחחחחח מסכנות אצלי אין דבר כזה

אני אומרת לאמא שלי שהיא לא נחה שתלך לבד והיא עושה אבל אני עושה בשבילך אז אני עונה לה יופי תמשיכי אני בשביל הילדים שלי גם אעשה.

leahle

New member
אוף, תפוז...

כתבתי הודעה והיא נמחקה! תפוחית, כתבתי לך שאני מבינה אותך מאוד (מעבר לקטע הדלי....
) מי כמוני יודעת מה זה לחזור מספורט כשהמקלחת זה הדבר היחיד שקורץ:) ואז פתאום מבקשים ממך, רק ללכת ל... ורק לקפוץ דקה ל... אבל מה לעשות, זה החיים, ככה זה הורים, תזכרו שגם הם לא מושלמים, גם להם יש רגשות, גם הם טועים ופועלים לא תמיד בתבונה...

אין כמו ספורט!

זה כל כך משחרר אותי ... לא משנה עד כמה היום היה גרוע אני חוזרת הביתה עם מצב רוח מעולה

חחחחח.... תשמעי קטע

אמא שלי לא היתה בארץ חודש! לא דברנו ולא התראינו... היא השאירה אותי בלי כסף ובלי כרטיס אשראי... היא חזרה היום אחה"צ ונסעה איתי לסופר כדי לקנות לי אוכל (הייתי כל כך רעבה לאוכל טעים שלא סבתא בשלה..). אמא בבית אפילו לא 12 שעות והיא כבר צועקת עלי שאני צריכה לעבוד ולא להתבטל לפני הגיוס (יש לי עוד חודשיים, רוצה לנוח...) ושהיא לא תביא לי כסף ושאני אלך לעבוד ואפסיק לצאת כל כך הרבה (אז אני אוהבת לצאת? אז מה? היא קוראת לזה התחביב שלי ואומרת שאני צריכה לקרוא במקום זה...). היא שוב גרמה לי לבכות. היא נוסעת עוד שבוע, והיא לא תהיה שבועיים בארץ... וכבר היא הספיקה לריב איתי... ועל מה? על שטויות... נו טוב, לפחות היא הביאה לי איפור ומכונה להסרת שיער מהרגליים...

Sheep From Hell

New member
חחחחח... מכירה...

ככה גם אני!!! חזרתי אתמול כבר היום משגעים אותי אין לך עבודה תקדימי צסבא לא רוצה אותך בבית... תעופי לה לה לה לה לה.... חחחח.... קאקי של הורים!!!!! וואי מכונה לרגליים זה כואב אחו שרמוטה!!!

למעלה