גררררררררררררררר

גררררררררררררררר

עד שחשבתי שיצאתי מיזה.. NOT זה כל הזמן חוזר.. גררררר אני כבר 3 שנים.. 3 שנים מתאהבת בבנות, וכל ההזדמנויות שהיו לי עם בנות.. הרסתי הכל!!!!!!! התאהבתי במישהי, היא בי.. ולא עשיתי כלום.. היא לא יוזמת, אני לא יוזמת, פאק מי יזוםםםםם????? למה לא יזמתייייי? אה והכל כבר נגמר ביננו.. אי אפשר להחזיר את זה.. חח אני ירדתי ממנה.. [בשלבים] היה לי כבר 4 פעמים הזדמנות ללפחות לנשק מישהי.. ברחתי מכולם. היא הייתה לי מול הפנים.. ככה קרוב!!!!!! ואני כמו סתומה העפתי את הפנים שלי משםם.. למהההה
בע סתם רציתי להתפרק.. :\ אבל אני רוצה מישהי.. לא יודעת למה, לא אכפת לי קשר [סודי
] או סתם קטע.. רק מישהי!!!!! לראות אם אני דו בכלל!!!!! אוף אני בבלבלה!

JonJon9

New member
שלום לך פשושית 17

קודם כל, אל תכעסי על עצמך כל כך הרבה- נכון, זה מרגיז לעשות טעויות, וזה מעצבן לא לעשות משהו שרוצים לעשות, אבל... את צריכה לזכור שאת בסך הכל אנושית, וככזאת, את לפעמים עושה גם טעויות. ואת לא היחידה שקרו לה כאלה דברים. זה דבר חשוב שתדעי. אבל, לטעויות בחיים שלנו יש גם מטרה- הן באות ללמד אותנו איך לנהוג בפעם הבאה לשביעות רצונך. העפת ממך מישהי שבאה לנשק אותך? אז מעכשיו את יודעת, ובאופן טבעי משתדלת לא לעשות את זה בפעם הבאה. לפי דעתי, את צריכה מישהי שתהיה מתחשבת, סובלנית, מבינה, כזאת שבפניה תוכלי להרגיש נוח מספיק להעלות בפניה את כל הקשיים שיש לך, על מנת שתעזור לך. האמיני לי- עם מישהי שתרגישי איתה מספיק בנוח, תוכלי לעשות כל מה שאת רוצה. ועוד משהו שיכול להועיל לך- אל תשווי את עצמך לאחרים ואל תעשי דברים רק מכיוון שאחרים עשו אותם כשהיו בגילך/ במצבך- זה רק יוסיף לך עוד לחץ ועוד בלבול, שכבר קיימים בך. בהצלחה!

כן אבל..

זה לא פעם ראשונה שהעפתי.. זה כמה פעמים.. ואוף, כל כך בא לי מישהי.. לא יודעת, רק לנסות.. לדעת איך זה.. ותודה לך..

SarcaSeriouS

New member
אולי את לא מוכנה נפשית ?

כל אחד רוצה מישהו שיאהב אותו. גם אני... תראי, חשבת על זה שאולי את לא בשלה לקשר? אולי את נרתעת מנשיקות בגלל שאת עדיין לא מרגישה בנוח עם זה? ד"ש.

אממ..

אני רוצה כבר.. זתומרת, אני מרגישה מוכנה. זה עוד מפחיד אותי כי פעם ראשונה וזה.. אבל די אני מתה לנסות... ולא יודעת אם קשר.. לפחות, סתם קטע לבנתיים :)

SarcaSeriouS

New member
כולם רוצים כבר! ../images/Emo24.gif

פעם ראשונה מפחידה את כולם מן הסתם (ומין זה לא סתם...לא משפט שלי). כשאת אומרת קטע, את מדברת על סקס? אני לא בטוח אם סקס יעשה לך טוב בשלב כזה שאת לא סגורה על זהותך (סוכנת מוסד...). הוא יכול סתם לבלבל אותך ואז המין באמת יהיה סתם... הצלחה בכל מה שתבחרי.

לא..

ממש לא בקטע של סקס.. רק להתנשקקקקק לא יודעת.. לראות איך זה.. לא סקס.. :\ מי יודע בעצם חחחחחחחחחח סתם.. אבל אני חייבת לנסותתתתתתתת כדי לדעת מה אני

SarcaSeriouS

New member
על ../images/Emo25.gif וחיות אחרות...

אוקי. אז נגיד ואהבת את הנשיקה. את לסבית\דו? לא מסכים. אני לא חושב שיש ממש פעולה מסוימת שתגיד לך מה את. זה משהו שיודעים בפנים. אני מציע שתקחי את הזמן ותבני את הזהות שלך לאט לאט. סיפור אישי: לי לקח הרבה זמן עד שהשלמתי עם העובדה. יותר נכון, עד שהייתי ממש בטוח שזה אני. עברתי שלבים של מודעות עצמית וכל זה בלי סקס בעניין (איך התאפקתי,אין לי מושג...). אנשים שאלו אותי את השאלה הרצויה\מצויה "אז איך אתה יודע שאתה הומו אם לא ניסית כלום?" ועניתי שאני פשוט יודע. אני יודע שגברים מושכים אותי. אני יודע שנשים לא מגרות אותי. העניין כמובן הרבה יותר מורכב מרק שני משפטים. כשהגיע הזמן... גם הסקס הגיע. תתנשקי, תשכבי או מה שבא לך, רק אל תשכחי מי\מה את...

אז תראה..

אני התאהבתי בבנות.. התאהבתי במישהי דרך הנט.. ודיי היינו בקטע של "קשר" אבל היא גרה מאודדדדדדדד רחוק ולא יצא מיזה כלום חח.. והכרתי עוד כמה בנות.. נפגשתי עם אחת מהם.. אבל לא קרה כלום כי אני ולא היא יוזמות.. באסה. ואני דיי נמשכת לבנות.. הרבה.. גם לבנים יותר.. ואני כבר 3 שנים באותו מצב לא זזה.. בא לי לזוז כבר. ואני יודעת מי אני.. רק לא מה אני..

beauty queen

New member
אני ואת באותו מצב

מותק אני גם מתאהבת בבנות כבר כמה שנים ואני מתה להתנסות עם מישהי כבר אם את רוצה תשאירי לי תגובה ונדבר

למעלה