מה זה המכתב הזה???? ככה אה? ניר בן סיני מראש לא רוצה אותי??? אולי אני אבוא איתך לגרעין של באר טוביה, אם כבר את נוסעת לשם אבל נדבר על זה כבר יותר קרוב!!! אם יש פה עוד מישהו שנוסע מתישהו לגרעינים השונים שיודיע!!!! נעשה עליהם התנפלויות
ברור לך שאת הולכת לקנות את הדיסק של משינה החדש מההופעה ההיא סתם תעשי מה שבא לך...! וגם אני חשבתי על לנסוע לבאר טוביה אתמול אבל ויתרתי על זה בסוף ונשארתי לישון בבית
ועוד לא סיפרתי את כל הסיפור עם החזרה מבאר טוביה.. טוב לא חשוב עכשיו... אמממ סבבה כל המעוניינים - נדבר יותר קרוב לתאריך! דיסק של משינה?? על מה אתה מדבר?? מה יצא?? איפה ?למה?
גם אם הימים הפתוחים עברו, ואין כסף או זמן ללכת לבקר- תמיד אפשר להתקשר לגרעין ולדבר עם הגרעינרים שם. אני בטוחה שהם ישמחו לענות. זה הרבה יותר קל גם אם מכירים מישהו מהגרעין לפני זה, אבל גם אם לא, זאת הזדמנות שכדאי לנצל כי באמת שאחרי זה אין זמן, בטח שלא בזמן המיונים.
כלומר בעמק חפר? כי לפי מה שהבנתי תמיד כולם רושמים אותנו במועצות שהם לא רוצים להיות בהם אז מי מכם רוצה להיות אני מבטיחה לארח אותכם יפה ולהביא לכם כל מה שתרצו כל יום! לא אני לא משחדת אתכם...
כמו יזרעאל לב שרון גם היו ככה אבל עכשיו בגלל שיש שם גם את הדסים אז הם יותר נחשקים שימו לב לדבר מוזר כמה שמועצה נראית יותר מסכנה ככה יותר אנשים רוצים אותה וכמה שמועצה נראית יותר בתור אימפריה אז אנשים בטוחים שאין שום דבר לעשות שם והם לא רוצים להיות בה
אומנם לא צריך לגייס הרבה חניכים אבל צריך להילחם על תקציבים להרים פה אירועים ובטח יש עוד המון דברים שאפילו אני לא יודעעת עליהם.. חוץ מזה שיש עוד תפקיד לראות אותי כל שני וחמישי ולהתארח אצלי כל שלישי
אנחנו היינו היננו עכשיו ונהייה אימפריה תמיד!!! נכון שהוסיפו לנו את הדסים אז אנחנו מפחידים יותר אבל לא לזלזל בנו יותר כי זו תהיה טעות ממש גדולה בשבילך.. ותסלחו לי על גאוות היחידה
למי שלא מכיר אותי אני חן ויינר מגרעין עודד מרום הגליל ואנחנו מזמינים אתכם לבוא אלינו לסופ"ש פתוח שיהיה ב19-20.3 בגרעיננו הקט! נשמח מאד אם תבואו לבקר או שתתקשרו לדבסר איתנו..... מי שמעוניין בטלפון שישלח לי הודעה לפרטי ואני אתן לו..... אוהביחם ומצפים שתבואו! חן עוז יעל גיל דנה מאור מעיין וחן (לא כתבתי את עצמי פעמיים אנחנו 2 חן בגרעין ליתר דיוק ה2 היחידות בארץ