גרעינרים לעתיד.....

uuuuv

New member
לאח שלי????????

עם כן אממ לפי ההודעה אז לא ניראה לי אבל.... איזה גל ואחי איך את מכירה אותו???

S a l i t

New member
אח שלך = גיל, לא?

אלא אם כן יש עוד גיל שפר ואני עושה טעות חמורה אבל לא ניראה לי... :) הוא הציל אותי בשעת מצוקה איומה גל = RMXXX בפורום הוא מעמק יזרעאל...אם הוא יציק לך שנה הבאה שהוא יהיה גרעינר .. אוי ואבוי לו...ואני מדגישה א-ו-י ו-א-ב-ו-י ל-ו!!!

uuuuv

New member
רגע

עם אחי הציל אותך למה את רוצה להביא לו מכות??? ו הוא כבר יודע שהוא יהיה גרעינר הערבה הוא היחיד??

S a l i t

New member
אין שום קשר בניהם כמובן...

תביא לו מכות כבדרך אגב אחוות אחים וכאלה נו בטוח יש איזה חוק על זה.. המממ אתה יודע מה אני ידווח לך אחרי המיונים לגרעין מי ביקש מה... אגב, תגיד אתה לא מדריך כמיקרה איזה ילד בלונדיני קומפקטי כזה נכון?

THE sky angel

New member
יובי שוב, תסביר לי..

למה שמישו ירצה ערבה??? (חוץ מזה שאתה שם!
!) ד"א איפה הגרעין שלכם??... באיזה מושב?...

THE sky angel

New member
למה לי להיות בערבה?!

כולכם שם ילדים טובים!!! (או שקרנים פתולוגיים.. אם אתה מבין למה אני מתכוונת!!) אני צריכה אקשן!! האמת שבזמן האחרון אני די רוצה הדסים.. יש לי עוד פאקינג שנה!!!

uuuuv

New member
שום דבר את בערבה

אפילו לא יתנו לך את השאלונים של איפה את רוצה

RMXXX

New member
כן חזרתי מאילת

היה מעולה חוץ מקטע אחד שלפי מה שהבנתי כתוב עליו בעיתונים עכשיו... ואני מעוניין בערבה, כנראה שאני יכתוב את זה כאחת האפשרויות, במיוחד בשביל להיות קרוב לסלעית, שנוכל ללכת מכות כל יום!!
וקשת, רוני כבר דאגה לספר לי על האופי של רמת הגולן, וגם זאת אחת האפשרויות שאני חושב עליהם... אוף למה צריך לבחור רק שלוש מועצות?!? אי אפשר את כולם?!?!

uuuuv

New member
ניראה לי כל מי

שכותב ערבה מיתקבל אז כניראה שניראה אותך שם

kedeman

New member
אני רוצה לבקר גרעינים אבל...

קודם כל - אני במן חוסר זמן מגעיל ואני לא מסוגל לעשות כלום אני יודע שחופא"ש הזמינו ביום שני בערב לערב י"ב במועצה את כל מי שרוצה מהארץ ובעקרון אני לא יודע מה לעשות עם עצמי בקטע הזה מי זאמר קודם שעבר הזמן של הביקורים אני חושב שבגעלש"ה עדיין לא עבר היום הפתוח... אבל אני לא בטוח ואני דיי בטוח שאם תתקשר לגרעין ותשאל אם תוכל להגיע לאיזה יום-יומיים שם כדי לראות אז הם לא יתנגדו אני חשבתי על חופא"ש, באר טוביה ולא יודע מה עוד אלא המועצות שמשכו אותי ואין לי שום מושג למה.... פשוט כי הם משכו אותי יותר וכבר אמרתי פה פעם... המועצה פחות מדאיגה אותי - אני הכי מפחד מהקומונה אני רוצה קומונה לא קטנה.... 6 אנשים+

S a l i t

New member
מכתב סוחט דמעות מניר בן סיני הא?

אלה את באה איתי לראות תגרעין של באר טוביה?

S a l i t

New member
אני מדברת איתך בשיא הרצינות!!!

מתי אנחנו הולכות? תאמת עדיין יש לי צדף על היד שכתוב עליו "בוא לבאר" וזה ב18.02 שזה...אתמול קיצר צריך לתקשר אליהם מה את אומרת על ה26-27 למרץ? זה הסופשבוע שלפני פסח (וואי!!!!!!!!!!!!!#%$@^@$^@@ פפססססססססססחחחחחחחח!!! זה באופק!!!!!!!! עוד כולה חודש וחצי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

שקסי

New member
אני הייתי אתמול בגרעין של באר טוביה

אבל באתי ביום לא ממש טוב...כי לא הספקתי לדבר איתם ממש ולראות מה הם עושים וכאלה...אני יבוא כנראה ב1.3 או משו כזה...עם האוטו...אם אמא תסכים לי... אני יגיד לכם בוודאות אם אני נוסעת ב1.3 ומי שרוצה יכול להצטרף גם! הם אחלה בחלה אנשים! ד"א... ומה שגם טוב שהיו עוד שני גרעינרים מחופא"ש אז גם שאלתי קצת שאלות על חופא"ש... באר טוביה זה המקום עם הכי הרבה רפתות שיש- ד"א אז תתרגלו לריח הפרות... וכן גם אני קיבלתי את המכתב מניר בן סיני...אווווווו כמעט בכיתי... בין כל ה10 מכתבים שקיבלתי (שד"א רובם היו תשלומים לאוטובס הקסמים - של י"ב) אז היה מכתב מניר בן סיני...(על המיונים) מכתב מהצבא...(התקבלתי למשקית חוויה!!!!!) ועוד מכתב ממעריב לנוער...(זכיתי ב100 שקל לטאוור רקורדס..) אה ועוד 7 מכתבים מאנשים ברחבי הארץ...(ד"א מכתבים רשומים) ועוד משו אחד- מסתבר שהבחינות שלי ללהקה צבאית היו ביום שכל המפורסמים באו להיבחן...אז ישבתי בין אגם רוטברג לחבר שלה לאח שלה לבר רפאלי שגם באה מישום מה... ומדבב סרטים ניר חלמיש -שד"א שיחק גם במלא הצגות ועופר סקר ששיחק גם במכתב לנועה וגם בעוד מלא דברים... וכולם התקבלו- חוץ ממי שלא היו לה פרוטקציות- אני... ד"א נסעתי אח"כ לאכול עם ניר חלמיש ואחת שקוריאם לה עדי זהבי שהיא גם איזה בת דודה של מישהו...שד"א הם באמת מוכשרים! ואפילו הם טרמפ טוב! וזהו עכשיו סיפרתי את כל מה שרציתי לאמור! שיהיה יום נפלא!

למעלה