גרעינרים לעתיד.....

א ל ו ש ה

New member
גרעינרים לעתיד.....

מישהו הולך לבקר בכל מיני גרעינים? מועצות? דעתכם על זה... משו... תגובה כלשהי......... אוף!!!! עייף לי!

מ ו ר ע ל

New member
אני ממש רוצה...!

אבל אין לי זמן תקציב ועם מי ללכת לבקר בגרעינים פוטנצאלים

RMXXX

New member
אני רוצה לבוא לבקר אצלכם

בגולן, וחשבתי גם לסוע ללב השרון אבל אני חושב שהימים הפתוחים עברו כבר אם אני לא טועה? חזרתי הרגע מטיול שנתי באילת אז אני קצת לא מאופס...

גל ... לא אמרת שאתה רוצה ליהיות

גרעינר באשכול? והיו עוד 2 לא זוכרת מה עוד אמרת ... אבל אמרת שאתה לא רוצה ליהיות גרעינר במקום כמו עמק יזרעאל, לב השרון, עמק חפר וכל זה, אלא מועצה קטנה, שיזכרו אותך ובאמת תשנה משהו, שהיא לא אימפריה כזאת, שצריך עוד להכניס בהם תתנועה אבל תקן אותי אם אני טועה ...

RMXXX

New member
חחח אני מתאפק לא להתפרץ

אמרתי שאני רוצה להיות באשכול, אבל זה לא אומר שאני לא רוצה לבדוק גם מועצות אחרות לפני זה, וישם גם שלוש אפשרויות לבחור... ואף פעם לא אמרתי משהו על מועצה שהיא "לא אמפריה", אני הכי שונא שאומרים שאין מה לעשות בעמק יזרעאל בגלל שהם "כבר אימפריה", כי זה בולשיט. מה שכן אמרתי זה שאחד הדברים שאני מחפש זה מועצה שהיא יותר אינטימית וקטנה, כמו אשכול למשל, אבל גם רק מחשבות שלי בנתיים, בגלל זה אני מברר על כל מועצה. ולשנות משהו אפשר בכל מקום, רק תלוי מה תעשי. ופעם הבאה, לפני שאת ממהרת להכניס לי מילים לפה, תקראי את מה שכתבת 7 פעמים.

נו אמרתי אשכול ועוד 2 דברים שאני לא

זוכרת מהם!!!! ואני יודעת שזה היה מזמן וגם אז לא היית סגור על עצמך! ואתה כן אמרת שאתה לא רוצה אימפריה כי שם תוכל פחות להשפיע!!!! אם שינית את דעתך מאז אז בסדר, אבל אמרת? אמרת! וחחחחח ... אתה כל כך הולך להרוג אותי אה? אבל עד פסח יש עוד הרבה זמן .. וטיול חרמון מה נסגר איתו באמת!? כולם אומרים לי תאריכים שונים וחלק בכלל אומרים שזה בוטל שלנו אמור ליהיות השבוע ואומרים לי שהמזג אויר לא יאפשר את זה בכלל אז מה יהיה!?

saraili

New member
נדחפת לכם שנייה

גם בני שמעון זו מועצה אינטימית ויפה.. אני יכולה בחום להמליץ לך לבוא לכאן.. אני בטוחה שהנה אגב, אפשר להתייעץ איתכם?

RMXXX

New member
ברור שאפשר, אפילו רצוי!

ודרך אגב, מי את? את מבני שמעון?

saraili

New member
אכן :)

מבני שמעון אני ושרי שמי יש לי התלבטות עזה בין שתי מועצות מה נראה לכם עדיף- נח"ום או גלבוע?

נ ו ם

New member
זה כל כך שונה...

אז רוצה לעבוד במקום כמו נווה חורש? אם התשובה היא כן/לא אז כנראה שאת יודעת מה עדיף בעינייך.

אמממ .... האמת ...

לא ידעתי שיש בכלל מועצה כזאת נווה חורש ... אין לי מושג על זה בכלל אבל גלבוע זה אחלה!

נווה חורש זו פנמיה

יש יש ני גרעינים שמערבים עבודה רגילה של גרעין עם עבודה בפנמייה הדסים לב שרון ונווה חורש מנשה

RMXXX

New member
תלוי מה מחפשת במועצה...

את גלבוע אני מכיר יותר מאשר הפרטים שקיבלתי במתעניינים, אבל את נח"ום רק ממה ששמעתי...

saraili

New member
אה..

האמת, אין לי בעיה לעבוד בנווה חורש. אני חושבת שאני יכולה חעשות שם עבודה מצויינת. חוצמזה, חנן שם (יש כבוד) והגרעינר הג'ינג'י שלי משם גם והוא אמר לי שמתאים לי. גלבוע כי.. כי זה הגלבוע. אגב, נחו"ם זה נווה חורש ומנשה.

למעלה