גרסאות קאבר
תמיד כשמוזכרת לידי המילה "קאבר" אני מתמלאת בתחושת אי נוחות קלה. באופן כללי אני שונאת קאברים. אבל אם רגע אחד חושבים על הנושא ברצינות, נעשו לא מעט גרסאות קאבר מנצחות לקלאסיקות מעולם הקורנרול. אז מהי גרסת הקאבר האהובה עליכם? בתנאי אחד, שהיא נכתבה ע"י אגדת רוק או שגרסת הקאבר שלה מבוצעת ע"י אגדת רוק או שניהם יחדיו. האמא של כל גרסאות הקאבר שלי היא תמיד הביצוע של ג´ימי
הנדריקס ל: All Along the Watchtower של דילן. מתנצלת מראש בפני כל אוהבי דילן (גם אני במחנה שלכם) אבל דילן בעצמו אמר שהגרסה של הנדריקס מדהימה. ועוד שתי גרסאות אהובות והפעם מבית מדרשם של הסגולים: ללניה שכתב וביצע לראשונה דונובן, זכתה לביצוע מרשים ביותר מהסגולים. Kentucky Woman שכתב וביצע לראשונה ניל דיאמונד זכתה מצד הסגולים מצד אחד לנאמנות לגרסה המקורי ומצד שני הוספת סולו האורגן בביצועו של ג´ון לורד ומיד אחריו סולו הגיטרה הנפלא של ריצ´י בלקמור. מה צריך יותר. ושלכם?
תמיד כשמוזכרת לידי המילה "קאבר" אני מתמלאת בתחושת אי נוחות קלה. באופן כללי אני שונאת קאברים. אבל אם רגע אחד חושבים על הנושא ברצינות, נעשו לא מעט גרסאות קאבר מנצחות לקלאסיקות מעולם הקורנרול. אז מהי גרסת הקאבר האהובה עליכם? בתנאי אחד, שהיא נכתבה ע"י אגדת רוק או שגרסת הקאבר שלה מבוצעת ע"י אגדת רוק או שניהם יחדיו. האמא של כל גרסאות הקאבר שלי היא תמיד הביצוע של ג´ימי