הקאברים שלי
טוב, חלקם (רובם) נכתבו פה כבר.. אבל בכל זאת נתחיל מהמקום הראשון שלי, בלי שום ספק, עולה על כל קאבר ששמעתי... הביצוע של ג´ניס ג´ופלין ל Leaving On a Jet Plane של ג´ון דנבר... אני מוצא רק מילה אחת להגדיר את הקול של ג´ניס בשיר הזה - אלוהי... מעולם קול של זמר/זמרת לא עשה לי מה שג´ניס עושה כ"כ טוב בשיר הזה... נמשיך... הביצוע של ג´ף באקלי להללויה של לאונרד כהן הוא פשוט אלוהי... דרך אגב, יש לי באלבום (מהופעה חיה) של ג´ון קייל גם ביצוע לא רע בכלל לשיר.. אבל עדיין, אין כמו ג´ף פה... All Along The Watchtower אין מה להוסיף... Port Of Amsterdam בואי מבצע ג´ק ברל ראוי גם לציין את הקאברים של בואי לסי אמילי פליי של הפלוידים, ולWaiting For the Man ו White Light White Heat של האנדרגראונד... (וכל שאר הדברים שיש בפינ אפס) אני ממש אוהב את הביצוע של אינגווי יוהאן מאלמסטין לManic Depression של הנדריקס. ביצועים חביבים ביותר יש לפראנק זאפה לשירים כמו Purple Haze וStairway To Heaven... בנוסף, אני יודע שהפאנק לא פופולרי פה במיוחד, אבל יש להקת פאנק בריטית ממש טובה בשם Toy Dolls שעושה המון קאברים כייפים ויפים להמון שירים... בין השאר אני ממש ממליץ על הקאבר שלהם לLazy Sunday Afternoon של הSmall Faces... ומספר תגובות לדברים שנאמרו בשרשור זה... להשוות את הגירסה של נירוונה לגירסה של בואי לאיש שמכר את העולם זה בושה לשיר ולאיש... הגירסה של בואי עולה פי עשרות מונים כנ"ל לגבי הקאברשל גאנז לנוקין און הבנס דורס... ואם כבר, אז חובה זה הקאבר של מאיר אריאל לשיר... משובח ביותר (למי שלא מכיר את "טוק טוק טוק על דלתי מרום"