L lemner40 Well-known member 28/8/26 #2 תן לי להבין משהו למה לעזאזל אתה צופה בסרטונים של עורכי דין לגרושים אמריקאים ? מה מזה קשור אליך איכשהוא ? אתה לא צריך גירושים, כי אתה לא נשוי לא היית בארצות הברית ולא תהיה אף פעם בטוח לא תגור שם ???
תן לי להבין משהו למה לעזאזל אתה צופה בסרטונים של עורכי דין לגרושים אמריקאים ? מה מזה קשור אליך איכשהוא ? אתה לא צריך גירושים, כי אתה לא נשוי לא היית בארצות הברית ולא תהיה אף פעם בטוח לא תגור שם ???
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member 28/8/26 #3 נכתב ע"י lemner40: מה מזה קשור אליך איכשהוא ? לחץ כדי להרחיב... אני בניגוד אליך בן אדם עם אופקים רחבים. בגלל זה גם אני מסוגל להבין שיש קנוניה עולמית ואתה לא. אתה תמיד ממוקד ב"מה זה עוזר לי" שבאמת מועיל ברמה האישית אבל משאיר אותך מציץ דרך החור של הדלת, מונע ממך את ההבנה הרחבה באמת של המציאות.
נכתב ע"י lemner40: מה מזה קשור אליך איכשהוא ? לחץ כדי להרחיב... אני בניגוד אליך בן אדם עם אופקים רחבים. בגלל זה גם אני מסוגל להבין שיש קנוניה עולמית ואתה לא. אתה תמיד ממוקד ב"מה זה עוזר לי" שבאמת מועיל ברמה האישית אבל משאיר אותך מציץ דרך החור של הדלת, מונע ממך את ההבנה הרחבה באמת של המציאות.
ל לעומק Well-known member 29/8/26 #4 נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: אני בניגוד אליך בן אדם עם אופקים רחבים. בגלל זה גם אני מסוגל להבין שיש קנוניה עולמית ואתה לא. אתה תמיד ממוקד ב"מה זה עוזר לי" שבאמת מועיל ברמה האישית אבל משאיר אותך מציץ דרך החור של הדלת, מונע ממך את ההבנה הרחבה באמת של המציאות. לחץ כדי להרחיב... למה, בן כמה אתה היום? ואתה מרגיש פחות טוב מבחינה שכלית או משהו כזה. מכשהיית בן 30?
נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: אני בניגוד אליך בן אדם עם אופקים רחבים. בגלל זה גם אני מסוגל להבין שיש קנוניה עולמית ואתה לא. אתה תמיד ממוקד ב"מה זה עוזר לי" שבאמת מועיל ברמה האישית אבל משאיר אותך מציץ דרך החור של הדלת, מונע ממך את ההבנה הרחבה באמת של המציאות. לחץ כדי להרחיב... למה, בן כמה אתה היום? ואתה מרגיש פחות טוב מבחינה שכלית או משהו כזה. מכשהיית בן 30?
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member 29/8/26 #5 נכתב ע"י לעומק: למה, בן כמה אתה היום? לחץ כדי להרחיב... 53 נכתב ע"י לעומק: ואתה מרגיש פחות טוב מבחינה שכלית או משהו כזה. מכשהיית בן 30? לחץ כדי להרחיב... לא
נכתב ע"י לעומק: למה, בן כמה אתה היום? לחץ כדי להרחיב... 53 נכתב ע"י לעומק: ואתה מרגיש פחות טוב מבחינה שכלית או משהו כזה. מכשהיית בן 30? לחץ כדי להרחיב... לא
ל לעומק Well-known member 29/8/26 #6 נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: 53 לא לחץ כדי להרחיב... מגניב ביותר
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member 29/8/26 #7 נכתב ע"י לעומק: מגניב ביותר לחץ כדי להרחיב... יש דברים שמתחזקים ויש שנחלשים בגיל הזה, למשל היכולת ללמוד דברים חדשים,במיוחד טכנולוגים(ז"א שונים לגמרי) נחלשת, ז"א הגמישות המנטלית יורדת, לעומת זאת ההבנה של החיים מתחזקת אחרי הרבה ניסיון.
נכתב ע"י לעומק: מגניב ביותר לחץ כדי להרחיב... יש דברים שמתחזקים ויש שנחלשים בגיל הזה, למשל היכולת ללמוד דברים חדשים,במיוחד טכנולוגים(ז"א שונים לגמרי) נחלשת, ז"א הגמישות המנטלית יורדת, לעומת זאת ההבנה של החיים מתחזקת אחרי הרבה ניסיון.