את נהדרת האגל !! שוב תודה. הקישורים אכן הועילו ועוד יועילו.... אין כמוך!!!!!!
ע עילית32 New member 17/3/02 #23 את נהדרת האגל !!../images/Emo106.gif שוב תודה. הקישורים אכן הועילו ועוד יועילו.... אין כמוך!!!!!!
L leon73 New member 17/3/02 #24 וואהו-גם אני רוצה קודם כל אני אורן ,ישראלי מהמבורג מאיפה כל המידע הזה ? אפשר גם קצת על הצפון? גרמניה על המפה ??!! יום טוב
וואהו-גם אני רוצה קודם כל אני אורן ,ישראלי מהמבורג מאיפה כל המידע הזה ? אפשר גם קצת על הצפון? גרמניה על המפה ??!! יום טוב
צ צוות חול New member 16/3/02 #19 עלית ברוכה הבאה לפורום...../images/Emo65.gif מקווה שתאהבי ותשארי אתנו... נדמה לי שאת הראשונה פה מגרמניה (ואם אני טועה תקנו אותי..) שתהיה לך שבת שלום.. גפן
עלית ברוכה הבאה לפורום...../images/Emo65.gif מקווה שתאהבי ותשארי אתנו... נדמה לי שאת הראשונה פה מגרמניה (ואם אני טועה תקנו אותי..) שתהיה לך שבת שלום.. גפן
ע עילית32 New member 17/3/02 #22 תודה רבה../images/Emo13.gif היי, דווקא באתי בתקווה למצוא אנשים נוספים בגרמניה..אבל אם אני הראשונה אז כנראה אין סיכוי לזה...בכל אופן- אני נשארת כי חמים ונעים כאן. תודה על קבלת הפנים היפה... |
תודה רבה../images/Emo13.gif היי, דווקא באתי בתקווה למצוא אנשים נוספים בגרמניה..אבל אם אני הראשונה אז כנראה אין סיכוי לזה...בכל אופן- אני נשארת כי חמים ונעים כאן. תודה על קבלת הפנים היפה... |