גרמניה

עילית32

New member
גרמניה

היי, אני מחפשת ישראלים החיים בגרמניה באזור מינכן (בוואריה). אם יש כאלה - אשמח ליצור קשר . תודה

max2001

New member
שאלה לעילית

אולי תוכלי סוף סוף לענות לי אותי משאלה שמענה אותי בלילות: יש קרם בוואריה בבוואריה או שזו המצאה ישראלית?

המצאה טעימה ביותר../images/Emo3.gif

מקס...שתבוא לבקר מבטיחה לעשות לך אחת
אלופה בהכנת בבאווריה

max2001

New member
תודה!!! בכלל לא חשבתי על האפשרות...

של הכנת קרם בוואריה בבית. חשבתי שזה נמכר רק במסעדות מזרחיות שנמצאות בתחנות דלק ובפאבים בגרמניה... אני בטוח שאת עושה את זה פי 1000 יותר טעים!

בבקשה../images/Emo9.gif

קרם בוואריה מתאים ל- 20 מנות תבנית פיירקס בגודל 36X26 ס"מ חומרים: 1 חבילה בישקוטים 3 כוסות חלב 4 ביצים מופרדות 10 כפות סוכר 2 כפות קמח 1.1/2 שקיות ג´לטין (כ-22 גרם) 1 כף קוניאק 2 שמנת מתוקה 2 שקיות סוכר וניל להשריה: 1 כוס מים רותחים + 1 כפית נס קפה קפה ומעט חלב לזרייה מעל: 50 גרם שוקולד מריר ו- 50 גרם אגוזים (מסוג פקאן או מלך) אופן ההכנה: 1. להרטיב קלות את הבישקוטים במעט מהקפה ולסדר בצפיפות בתבנית. 2. לשים בסיר גדול קמח, 5 כפות סוכר, חלב וחלמונים ולבשל על אש קטנה תוך כדי בחישה עד היווצרות קרם סמיך מעט וחלק. 3. להמיס את הג´לטין ב- 1/4 כוס מים חמים. 4. להוסיף בתחילה 2 כפות מהסיר לג´לטין ולבחוש, אח"כ לשפוך את הג´לטין לסיר ולבחוש היטב. 5. להוסיף כף קוניאק, לערבב ולקרר. לבחוש מדי פעם למניעת היווצרות גושים. 6. להקציף את החלמונים, להוסיף בהדרגה 5 כפות סוכר עד לקבלת קצף יציב. לערבב בתנועות קיפול עם הקרם שהתקרר בסיר. 7. להקציף שמנת מתוקה לקצפת יציבה אך לא נוקשה ולהוסיף בתנועות קיפול לקרם. 8. לצקת על הבישקוטים וליישר בעזרת מרית. 9. לאחסן לשעה במקרר. 10. להקציף שמנת מתוקה נוספת עם 2 שקיות סוכר וניל ולכסות בה את הקרם שהתקרר בתבנית. 11. לקשט בשוקולד מגורר ואגוזים. בהצלחה!

max2001

New member
אוי ויי, זה נראה מ-ע-ו-ל-ה!

למה יש לי הרגשה שזה בכמה רמות מעל קובית קצף-הגילוח הרוטטת שמגישים במסעדות? חלמונים, שמנת מתוקה, אגוזים, שוקולד מריר... איך אומרים האמריקאים? IT´S A CREME BAVARIA TO DIE FOR תודה!!!

edna10

New member
אני מעדיפה לחכות

ללימור שתבוא להכין את זה אצלי מפני שאני לא בטוחה שיש את כל החומרים שקיימים בארץ. לימור. לתשומת ליבך

עדנה נשמה שלי../images/Emo6.gif

וואלה קרעת אותי מצחוק ... טוב שיש את קיסי היא עדה באשר לחמורים יקירה שאני מגיעה אני עושה לך אחלה באווריה ואת אחראית על אפיית הלחמים והפיתות. מה נשמע? מזמן לא דברתי איתך? איך יצאו הדגים והעגל עם הפיטריות? אבנר הרס אותי עם הקטע של המיטה
ד"ש לכולם...כבר לא יכולה להמתין לרגע שאגיע לביקור בפריז נשיקות ממני אחותך הקטנה ב
ששולחת לך צרור פרחים לכבוד שבת

CAgirl

New member
ilit , Hi - i have some friends

who r moving there in the summer. So if u want u can send me an email, and i will tell them to contact u! Bye,

עילית32

New member
היי CA

בשמחה... האי מייל שלי הוא : [email protected] . האם תוכלי לתת לי קצת פרטים פחות או יותר באילו אנשים מדובר (גילאים, אזור מגורים מיועד, מטרה כללית )? אולי אוכל לעזור במשהו. תודה ביי

CAgirl

New member
Well

They are a couple in their late 20´s and i think they are going to b there in a "shlichut". They are very friendly and active/outdoor people i will b in Isreal in a week and i will tell them to get in touch with u via email. Thanks,

עילית32

New member
יופי!!!

או קיי, תודה לך. אחכה למכתב מהם. אנחנו בסביבות אותום גילאים וזה דווקא חיובי. תהני בישראל.. ביי

hagelslag

New member
ברוכה הבאה עילית ../images/Emo140.gif

בהמשך לשיחתנו, מצ"ב קישור לאתר של יהודים צעירים בגרמניה ולאתר "הגליל" בגרמניה(שניהם בגרמנית...), שיש בהם גם פורומים ליהודים/ישראלים במדינה. האם את מעונינת בקישורים לאתרים וקהילות של דוברי אנגלית במינכן ובאיזור בוואריה, דוגמת האתר הזה? אם כן - just say so - ואצרף כמה קישורים רלוונטיים... להתראות, hagelslag

עילית32

New member
היי HAGELSLAG ../images/Emo60.gif

תודה לך, אשמח מאוד לכל אתר בנוגע לדוברי אנגלית במינכן. זה יועיל לי מאוד!!!! ושוב..תודה!

hagelslag

New member
אתרים לדוברי אנגלית בגרמניה

שלום עילית, צירפתי לעיל את הקישור לאתר דוברי אנגלית בבוואריה (Expats in Bavaria). בנוסף, אתר Expatica מציע מידע באנגלית על החיים בגרמניה וחדשות מקומיות באנגלית, כמו גם לוחות מודעות ופורומים לדוברי אנגלית המתגוררים בגרמניה. פורום נוסף לדוברי אנגלית בגרמניה ניתן למצוא באתר הזה. מצ"ב (למטה) קישור לאתר How to Germany, שגם בו מידע על החיים בגרמניה. (המשך יבוא)

hagelslag

New member
אתרים לדוברי אנגלית במינכן

ראשית פורטל מינכן לדוברי אנגלית, הכולל חדשות מקומיות בשפה האנגלית. בנוסף, מגזין Munichfound המספק מידע על העיר ויש בו גם לוח מודעות באנגלית. למטה תמצאי קישורים לשני אתרים באנגלית על החיים במינכן. מקווה שהקישורים יסייעו - לילה טוב, hagelslag

למעלה