גרי!!!

גרי!!!

גרי שלום, הגיעו שמועות שעקב עזיבתך את עירוני ג' אתה לא מתכוון להגיע לטקס סיום של י"ב. אני מאוד מקווה שהשמועות לא נכונות כיוון שעברת איתנו, מחזור ל"ט, דרך ארוכה ומייגעת וראוי שגם תסיים איתנו את הדרך הזאת. שכבת י"ב מחזור ל"ט אוהבת ומעריכה אותך ופרישתך מעירוני ג' לא צריכה להיות קשורה בכל צורה להגעתך לטקס סיום שלנו. אנו מזמינים אותך, גרי, לטקס סיום שלנו בגלל היותך המורה והחבר שלנו (ולאו דווקא בגלל היותך מורה בעירוני ג') ומתעקשים שתבוא! כל אירוע שהיה, אם קשור ואם לא לסיבת פרישתך, ואם קשור ואם לא לשכבת ל"ט - לא תשנה את העובדה שכולנו רוצים מאוד לראות אותך בערב בוא אנחנו נפרדים מבי"ס וממך. וכדי שלא אדבר בשם כולם, תחת אשכול זה בפורום, יתנו את אישרורם כל תלמידי מחזור ל"ט המבקרים בפורום - בכדי לשכנע אותך לבוא. תלמידי ל"ט שקוראים נא להגיב ולנסות לשכנע. בברכה, עידו.

bLuEbLeI

New member
גם אני עידו בלייויס מצטרף

גרי בבקשה תגיע לטקס הסיום שלנו כדי שהסיום שלנו ושלך בביית הספר יהיה מושלם

ידנינו

New member
גרי, בלעדיך אין טקס!!!!!

אתה האיש שהכי קשור לשכבה, ושכולם הכי מעריכים אותו!!!!!!!!!!

שומש

New member
כל מילה בסלע

גרע אתה חייב לבוא כולם רוצים לראות אותך שם!!!! מה גם שקטע שלם בטקס מוקדש לך ורצינו נורא שתראה אותו. אז עזוב אותך מכל מה שקשור לבית ספר וכל מה שהיה אנחנו רוצים שתבוא בשבילנו. בתקווה שתבוא אמיר חסקל

ידנינו

New member
גרי, תראה כמה אתה חשוב לנו, אפילו..

יש קטע עליך (שומש עושה אותך). בשבילנו תבוא..

Azzaro

New member
גרי, תבוא!

גרי, אנו מאוד נשמח לראותך בטקס סיום שלנו, כיוון שעברנו יחד הרבה חוויות... ותהיה מאוד חסר לנו אם תחליט בכל זאת לא לבוא... אז תחשוב, ואנו מחכים לך. אין מצב שאתה לא בא!!!

nafster

New member
../images/Emo24.gifDEAR GERI...

אתה פשוטטטטט חייבבבבבבבבב לבואאאאאאאאאא לטקס סיום שלנו בראש ובראשונה בגללל שאתה אדם נפלא , מורה אכפתי ומתחשב . עצם המחשבה שאתה לא תהיה בקהל ולא תראה אותנו בזמן שאנחנו מופיעים בטקס שהכנו עם הרבה אהבה לבית ספר , למורים ולרגעים הנפלאים שליוו אותנו במהלך השנה -רבים מהם איתך (השירים בבוקר,הפריסבי בטיולים ועוד רבים ויפים) מעציבה אותי
ועוד רבים אחרים מאוד .
ממך תבוא באהבה ובציפיה לראותך יעקובי נפתלי (Nafsetr)

™Tornado

New member
גרי, בחייאת... אתה חייב לבוא!

אין פרידה ראויה יותר מטקס הסיום שלנו. אם תגיע, לא תצטער. אתה אחד המורים היותר מוערכים ע"י השכבה, וחבל שלא תהיה שם. מצפים לראותך!!!!

SilverBlade

New member
גרי, אתה מוכרח לבוא

בבקשהההההההההההההה בבקשהההההההההההההה בבקשהההההההההההההה בבקשהההההההההההההה בבקשהההההההההההההה בבקשהההההההההההההה בבקשהההההההההההההה

einlishem

New member
גרי אנחנו אוהבים אותך!

גרי בחיים לא למדת אותי.ואין לי מושג למה אתה עוזב...למרות שכולנו בוכים.. אין לך מושג כמה המחזור שלנו משוגע עליך!! גרי אנחנו אוהבים אותך ומבקשים שתגיע בשבילנו לטקס סיום, בלעדייך זה פשוט לא יהיה אותא הדבר. א' יב/3

גרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בשם כל מחזור ל"ט (בימיוחד אירנה טפר,מאיה גורליצקי,ליאת זוהר ואילנה ליברמן(שלא לומדת איתך אבל מזדהה עם תלמידיך)). אנו מבקשות ודורשות ממך להגיע לטקס הסיום שלנו כדי להנות, לחוות ולהפרד מאיתנו כיאות!!!!!!!! בזכותך הערכתנו לבית הספר גדלה... אתה עזרת לשנתיים האחרונות שלנו בבית הספר לעבור בפנאן!!!!!!!!!! השירים, הסיפורים, הפריסבי והעבודות גרמו לנו לחיוכים רבים וכמובן היחס שלך לכל תלמיד ותלמיד וכמובן האמונה שלך בהזדמנויות שניות (המבחנים החוזרים). לסיכום: ב-3.7 בשעה 8 יערך טקס סיום שלנו באולמי הקונגרסים ואתה מגיע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נתראה שם הבנות

בני18

New member
גרי אנחנו מצפים לראותך ב-3 ליולי!!!

אתה מכיר אותי בתור הרב חנוכה אתה בטח זוכר אותי. לא משנה הסיבה שבגללה שאתה עוזב, בכל מקרה אנחנו רוצים שתבוא לטקס הסיום. אפילו שלא לימדת אותי, אני ועוד הרבה תלמידים מהשיכבה ואפילו לא מהשיכבה מעריכים אותך ואת תרומתך הרבה לבית הספר בכלל ובטיולי י"ב בפרט (כן כן משחקי הפריזבי לא היו לחינם ובסופו של דבר כולם נהנו
) לכן אנו רואים צורך שתבוא לראות את הטקס שלנו שיערך במרכז הקונגרסים. מבקשים ממך גרי בכל לשון של בקשה להפריד בין המחלוקות של הבית ספר לבין טקס הסיום של שיכבת י"ב שאנחנו מייצגים כי אנו רוצים לראות אותך שם ובתור מורה שלנו שמעביר ערכי מוסר ולא רק ערכי היצע וביקוש מצפים לראותך בטקס. מי יתן ותמשיך ללמד בעירוני ג' ולא להתיחס למחלוקות שנויות במחלוקת אשר סתם העכירו את המצב, ותזכור אחרי הכל אין כמו עירוני ג' !!! נ.ב אני לא יודע אם שמתם לב אבל אוצר המילים שלי התנפח ברגע!

למעלה