גרוש עם או בלי?

טאז

מעלים אפשרויות, מריצים סנריו שכן יכול להיות... לא מעוותים את הקיים. אני ואתה בורכנו בגירושים משודרגים...לא אומר ש 100% מכל הגרושים מתנהלים כמונו. בסך הכל אני רואה כאן אנשים שכותבים דיעה די מעורבת, לכאן ולכאן עם נקודת מבט של כל אחד באופן אישי. אני חושבת שכל אחת\אחת עונה כאן, כאילו הם בנעליים שלה. רצוי לראות את החיים לרוחב, טאז, לקחת את כל המרכיבים בנושא עדין שכזה. ולא להתעלם.

בין מציאות למכולת האידיאל

ברשימת המכולת יש הרבה דברים יים וטובים, ואני מניחה שבתקופה מסוימת היה גם רשום שם: רווק בלבד! לא גרוש, לא אלמן, לא פרוד וללא ילדים! סעיף חובה. מבתגרים, השנים חולפות, הנסיון מצטבר, ורשימת המכולת מתחילה לדהות. כבר לא ממש רואים מה כותב, הרבה נמחק, והרבה נעלם כלא היה. בסוף מבינים... זו סתם רשימה, אין לה שום משמעות. כנגד כל הסיכויים, זה המשפט האהוב עליי. חוויתי אותו על בשרי הרבה בשנה האחרונה בחיי. שום דבר לא פשוט, בטח לא כל מה שקשור להתחלות חדשות, אבל הכל אפשרי. ללא ספק ילדים מסבכים את התמונה כאשר מדובר בהתחלה חדשה, אבל זה לבטח לא אומר שזו הסיבה לפסול אדם. השמיים הם הגבול, צריך רק לרצות ולנסות.

MaYcHuK

New member
תהיתי בשאלה זו הרבה זמן

ואני רוצה לחוות עם בן זוגי חוויות חדשות, יש גם קטע אנוכי רוצה לקבל את תשומת הלב שלו, לא תמיד ילדים מקבלים את החברה החדשה - גם ככה יש קשיים בלהכיר בן זוג אז לא רוצה קשיים גם אח"כ. גרוש בלי ילדים הייתי יוצאת גרוש עם ילדים לא הייתי יוצאת - ולפי מה שענו כאן כן אולי אני פרימיטיבית אבל זו דעתי יש להביא למערכת יחסים לקחים מחבר ויש להביא לקחים מנישואים.... שני דברים שונים - אני רוצה מישהו עם לקחים ממערכת יחסים שלא הגיעה לחתונה נשמע הגיוני?

MaYcHuK

New member
ואגב אני חולה על ילדים

אבל רוצה ילדים משלי לפעמים גרושים עם ילדים הספיק להם מילדים, הספיק להם מנישואים והם לא נמצאים באותה נקודת פתיחה כמו שלי

ד נ י ת3

New member
מאיצ'וק - מזל שאת ואני

שני אנשים שונים - תחשבי מה היו עושים כל הגרושים עם הילדים? (נ.ב. אני גרושה+ אולי זו הסיבה לנקודת המבט השונה?)

shirygo

New member
בטוח שזו נקודת המבט השונה. כי את

ומאיצ'וק (או אני), נמצאות בפאזה אחרת בחיים, אז מן הסתם נקודות המבט שלנו יהיו שונות באופן טבעי.

3שרונית

New member
מיה אף אחד לא אמר "פרימיטיבי"

פשוט כל אחד בא מנקודת המבט שלו ועם נסיון החיים שלו. יש פלוס ומינוס בכל דבר, השאלה היא מה גובר על מה ושוב כל אחד מהשיקולים שלו.

MaYcHuK

New member
פעם אחרונה מאי!!!!! לא מאיה ובטח לא

מיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ונכון כל אחד מגיע עם נסיון החיים שלו ויכול להיות שאגיע למצב שב אשנה דעתי.....

איילת75

New member
אז לי יש שיקולים אחרים...

אני אשמח לצאת עם גרוש + , אולי אפילו יותר מרווק. אני גם אסביר למה: אני לא רוצה ילדים משלי ואף פעם לא רציתי וכן אני אוהבת ילדים, אפילו מאוד. אני אשמח לזוגיות עם מישהו שלא רוצה ילדים או לחילופין מישהו שכבר יש לו ולכן הסיכוי שהוא יוכל לחיות איתי בלי לצפות לילדים יהיה יותר גדול. הייתי במערכת יחסים במשך 7 שנים, בשנתיים האחרונות בן הזוג שלי מאוד רצה ילדים וזה, בספו של דבר, הביא לסיום הקשר. את זה אני ממש לא רוצה לעבור שוב. איילת

ניוזלטר

New member
סוגיה בהחלט לא קלה

לגבר זה יותר פשוט כי גבר לא יכול להיכנס מתי שהוא רוצה להריון ולהביא ילדים ולכן שותפות עם בת-זוג שיש לה ילד יכול בהחלט להוות פוטנצייאל ולהמשכיות של הבאת ילדים בעתיד. באותה מידה יכולה להעלות תחושה לא נעימה באם הקשר עם הגרוש חזק מאד, אבל ברגע שמפנימים שזהו תיק לכל החיים, ה"טרדות" הללו באם הן קיימות, הופכות למשהו שכיח, בהשערה שכמובן לא לכולן יש גרוש שמעיק. צריך להתמקד בזוגיות ולא בסביבה (חמה, דודה, גרוש וכו') ואז כל השאר הופך לשולי. בהצלחה בבחירות שלך את בהחלט נשמעת כמישהי שעתידית להיות אימא חמה.

אז ככה

עד לפני כשנתיים סרבתי אפילו לחשוב על האפשרות להכיר ולהיפגש עם גרושים+,כי חשבתי שאין טעם להכניס ראש בריא למיטה חולה.אין מה לעשות,איך שלא תהפכו את זה,זה מסבך לא מעט את העניינים.זה לא שיש לי משהו אישי נגד ילדים,נהפוך הוא-אני חולה עליהם,אבל זה מכניס למע' היחסים איזושהי מתיחות-הקשר עם האישה לשעבר,הקנאה שמתעוררת,וכמובן הפן הכלכלי(בכל זאת-כסף שנחסך מרווחתכם ומרווחת הילד המשותף בעתיד). יש לי זוג חברים שנישאו מאהבה ענקית(הוא היה גרוש+2)וכיום,חברתי טוענת שהכל דבש ביניהם והדבר היחיד שמעכיר את הקשר וגורם ביניהם למריבות הוא נושא הילדים שלו למרות שהיא אוהבת אותם מאד ומטפלת בהם כבשלה. מדוע בכל זאת שיניתי את דעתי?כי היום אני סבורה שאם אהבת חיי הוא במקרה מישהו שנישא בעבר(מה לעשות?)ומהנישואים האלו נולדו לו ילדים(מה לעשות?שיהיו בריאים),אז אני לא אפסול על הסף כי האהבה לאותו גבר בטח תהיה שווה את הפשרה הזאת(כן,זו פשרה)ואני אלמד להתמודד בתוך קשר שמביא איתו את ההתמודדות הלא פשוטה הזאת. ואם כבר מדברים בכנות,אז בנות,lets fais it,בגילאים שלנו היצע הרווקים לא הולך וגדל.רובם כבר הספיקו לעבור דבר או שניים וחוץ מזה,אם נסתכל על חצי הכוס המלאה-כמה כיף יהיה לילד המשותף שלכם שיש לו אח או אחות גדולים מוכנים-אפשר בהחלט ליצור משפחה גדולה ומאושרת!

היי בת כספית

אני חושבת שכבר ענית לעצמך ואני מדברת עליך באופן ספיציפי הגעת לבד להבנה ולהכרה שלא מתאים לך גבר גרוש + ובעצמך מנית את הסיבות מדוע לא להיות עם גבר גרוש +. אבל יכול להיות שלבחורה אחרת הסיבות האלו לא ימנעו ממנה כן ליצור זוגיות עם גבר נשוי + במידה והזוגיות שלהם יציבה וחזקה יהיה מאוד קשה לשבש אותה. בכול אופן זה תלוי בכל אחת איך מרגיש לה, אם את יודעת מראש שזוגיות כזאת יכולה להפריע אז אני מציעה שאל תנסי להכנס לזה לא חסר גברים רווקים אז שיהיה לך בהצלחה בכל אשר תבחרי וחג שמח.

לא קבעתי כלום

מלבד הירהורים מתוך ניסיון אחד, לשמחתי אני אדם פתוח מאד ולא מקובע בחשיבה ולכן התגובות כאן רק האירו את עיני ואני מודה לכולם על כך. תודה לך על התשובה הכנה ושבוע מרענן וחביב.

ממני אלייך...

צאי כל זמן שאת יכולה. נסי להביט כמה שנים קדימה, דברים מסוימים במערכת הזו לא הולכים\<הולכת< להעלם פתאום. תקשיבי טוב טוב לאחרים במקרה הנ"ל, את רווקה, את באה מעולם אחר לחלוטין, נכנסת לנישה מאוד מורכבת, הפעם, להבדיל, תקשיבי לניסיונם ודעתם של אחרים, לאחר מכן קי דף, תרשמי לך בעד\נגד, לכי על זה, לפניי שיהיה מאוחר לך. מנקודת מבט שלי, פוסלת קשר שכזה, הוא לא מיועד לך.

תודה לך על מכלול התשובות

ונקודות המבט. הארת את עיני וחשיבתי ממיני הגיים סתומים לכיוון ממוקד וראליסטי, נמלכתי על דעתי. אמשיך בדרכי החיובית בנושא בכל-אופן אולי אגלה סגולות חדשות.

למעלה