גרוש עם או בלי?

ליאור..

אנחנו כגרושות +... יכולות רק לאמר לרווקה החמודה הזו, קחי את הרגליים שלך ועופי לרווק המבוקש. הניסיון שלך, הניסיון שלי, הרקעים שלנו משותפים, בכל לא כמו שלה. בחיים האלה, את יודעת, שכל דבר יכול לערער את האהבה, בייחוד ילדים, הוצאות, מסע כומתא של לחיות ולגדל אותם היום. בשביל מה היא היא צרכיה את כל הסלט הזה? אל תציירי לה מקפיים בוורוד פוקסיה, שבת עם הילד שלו, יכולה חהיות גם סיוט מאוד גדול, אי אפשר לדעת, ספרי לה גם על הרע שקיים במערכת שכזו. האפשרות שהאקסית תנשוף לה בערוף קיימת! האפשרות שילדיו לא יקבלו אותה קיימת. האפשרות שהוא לא יצליח לעמוד בעול ההוצאות קיימת. אני חושבת לשניה על הבחורון, מצד אחד היא הרווקה, מאידך, ההיא החוקית, כל אחת מושכת לכוון, משהו שם לבטח לא ילך... אבל זו נקודת מבט שלי, יש הפתעות בחיים, קטונתי, אני רק מציעה לה שלא להכנס למיטה חולה, או משהו שמראש יש בו ליקויים. להבדיל ממערכת עם רווק, אז נכון יהיו לו גחמות משלו, אבל היא תתמודד מולו, לא מול סוללה של משפחה, ילדים, אקסית ועוד..

Taz39

New member
למה אתן תמיד...

חושבות שהגרושה תזמזם לך באוזן...ותשבי איתו לאכול אז פתאום טלפון...מהאקסית ומתחילה מריבה...לא שמעתן אף פעם על גירושין יפים...מפרגנים וכו...תמיד אתן רואות את השלילה ( כמובן בהכללה ישנן מקסימות שמוכנות לצאת איתנו המוקצים )...יכול לענות לך על הסטטיסטיקה של הגירושין... זאת אומרת שכל אחת מ 3 מתגרשת...אז תראי בך פוטנציאל לגירושין... את יושבת עם בן זוגך הרווק...בבית קפה נהנת מהשמש...משוחחת על גידול החסה בשטחים ופתאום טלפון...מי על הקו...חמתך לעתיד... את ההמשך אני משאיר לדמיון שלך... חושב שכל אחד עושה את החושבים שלו עם מי לצאת ...את סדר העדפותיו שזה לגיטמי...אך להציג את הדברים כפי שהצגת זה מעוות את המציאות... את יודעת מה הבעיה שלך...הסבר לדודות הפרמיטביות...ההתמודדות עם המציאות... טאז - גרוש בעידן החדש

נימשון

New member
טאז

אני מוכנה להתחתן איתך למרות שאתה גרוש, אתה רוצה

הפלא ה8

New member
טאז אתה לא צודק

ולמה אתה מכליל? מה זה אתן תמיד חושבות... כתבתי ואני עומדת מאחורי כל מילה - המצב האוטופי מבחינתי הוא שהגבר של חיי יהיה רווק ונקי מחוויות כאלו ואחרות שאני עדיין לא חוויתי ושאנחנו רוצים לעבור כזוג. לא מתייחסת לגרושים עם ילדים כאל מוקצה אבל משהו יציק לי...בטח שבהתחלה... אח"כ נתאהב והכל יראה אחרת לגמרי... ותרשה לי לומר לך שההערה בקשר לדודות - נמוכה, מאד...לא מאמינה שמישהי לא תצא עם גרוש רק בגלל המחשבות של מה הדודה תגיד.. אני מקווה לפחות ככה - בשבילן. פלא רווקה בעידן החדש (מה זה אומר?!)

3שרונית

New member
פלא ../images/Emo2.gif כל אחד בוכה מאיפה שכואב לו

בתור אחת שנמצאת מהצד השני אני יכולה להסכים מאוד עם טאז, בד"כ הרוב גורם להכללה. לא חושבת שהייתה כוונה רעה בסך הכל.

Taz39

New member
מציע לך לגשת...

לקרוא את ההודעה שלי שוב ולשים לב שלא הכללתי...מה שגם הוספתי משו בסוגריים...לגבי הדודות זו תשובה למי שפתחה את ההודעה... במטוטה ממך לפני שאת תוקפת אותי בכל החזיתות...נא לקרוא את האותיות הקטנות... מה זה אומר עלייך...שאת אחלה ופנויה לקשר עם גרוש... טאז - שם קסדה

הפלא ה8

New member
התקפה בכל החזיתות...- ../images/Emo52.gif

ממש לא התכוונתי. רק עניתי את דעתי. אני מתנצלת אם זה נקרא ככה. רשאי להסיר את הקסדה.

גלית35

New member
גם אני לא רואה הכל בשלילה../images/Emo20.gif

כמו שכתבתי למעלה בשורה אחת אני ממש ממש לא פוסלת רק בתנאי אחד כמו נמש-שהוא יהיה מוכן לפרק ב' כולל ילדים.

מוכן לפרק ב'

זה בדיוק כמו הדיון כמה עצים למטה על מה זה "קשר רציני". ואם הוא מוכן, זה אומר שזה יהיה איתך? ואם הוא לא מוכן, זה אומר שאת לא תהיי פרק ב' שלו? זה רק הצהרות, המציאות לוקחת אותנו למקומות אחרים לפעמים. נכון שבגדול רצוי שהוא יהיה בעד פרק ב', עם רצון מינמלי לכך, אבל זה באמת שלא אומר דבר. לא יותר מגבר רווק שאומר שהוא מחפש קשר רציני. הכל יכול לקרות, אי אפשר לדעת מראש הכל.

לי אין שום בעיה../images/Emo9.gif

תודה תשתה מים קרים, זה מרגיע. (שכחת קצת נקודות בין האש בעיניים לסערה בכוס התה) כפי שציינתי בהתחלה שזהו הניסיון שעברתי כבר, אחרת לא הייתי מעלה את הדוגמא הזו. אין צורך לכעוס ולהטיל מום בדיעות,. אני מחוסרת חלבונים וסידן שכך בטח אשוחח עם בן זוגי על מצב הגבינות במשק. תמיד אמרתי שאני אפרוחית תמימה בים של כרבולות, צר לי שזה נוגע אישית אלייך שגרם לך לכעס זאת לא היתה הכוונה. תודה לך על התשובה.

Taz39

New member
אישית אני לא כועס...

אז תסלחי לי אם לא אשתה מים קרים...אסתפק בקפה שחור חם וחזק...אין לי שום בעיה עם מישהי שלא רוצה לצאת עם גרוש + ...תתפלאי אבל אני מכבד ומעריך נשים כאלו...צורת ההתבטאות שלך והעלאת הלבטים שלך..קצת תמוהה בעיני...אולי זו צורת הביטוי שלך...מי יודע... טאז - דקויות...

אני נגד לחשבן ל"דודות הפרימיטיביות"

אנחנו אלה שנישא בתוצאות מעשינו לכל כיוון, מאמינה בלנסות כל דבר שעושה לי להרגיש....גבר שנוגע בי (בלב בלב....ראשים כחולים) לא יבחן ע"פ גירושיו/ילדיו אלא ע"פ הכימיה בינינו, מוכנה לתת צ'אנס לגבר גרוש כמו שאתן לכל גבר אחר , אם אוהב אותו אוהב גם את ילדיו!

קאמה סוטרא (סתם)

דברי היו בהומור, יש לי דודות רומניות, צ'כיות, בולגריות שלטעמי זוכרות אותי כשהייתי פגית בלבד, אם הן תראנה אותי היום הן. החשבון היחיד שאני אעשה להן הוא הצ'ק בחתונה: ) וואלה שומו שמים, נדבקתם לדודות הללו כמו קרצייה לפרוותו של כלב ביום קיץ חם ומהביל. (מבטיחה לא להזכירן לעולמי עד) ואין ספק שגבר שבוחרים בגבר/אישה עם ילד, הילד תמיד יהיה בעדיפות הראשונה. לא סתם נולדנו בכדי להגן על המשכיות הגנטיקה שלנו עד שנהיה מוכנים למות למענם, כפי שבהשקפת העולם נוהגים במבנים חברתיים שאנתרופולוגים מכנים: הגן האנוכי". ערב משובח לך (אה ומזל טוב שלמדת לשרשר נכון: ))

אני לא חושבת שהיא

העלתה את הנושא של אם לאהוב את ילדיו, לי זה נראה ברור מאליו. היא שואלת על "הנסתר" על הקשיים שבמערכת, על המורכבות שבזוגיות שכזו, ויש המון. ההבדלים כאן הם האקסים, המחוייבות העתידית, של האקס שלי לילדיי ושלו לאקסית ולילדיו, הידיעה הזו שיש לנו כאקסיות שהוא מחוייב לעזור בגידולם, משום מה נראית לנו אחרת ולגיטימית ביותר ושונה מנקודת מבט של רווקה. הידיעה הזו, שהאקסית עלולה לקפוץ לנו מדיי פעם על הורידים כי היא ביום גרוע, או כי לא מסתדרים לה דברים, מוכרת לנו, לה זה שונה, לה זה לא מוכר. לא משנה כמה יציירו לי כאן אקסים שהגירושים שלהם וורודים, אני לא מאמינה שלא היו\יהיו "אירועים" חריגים גם אחריי הגירושים..לגיטימי, מקובל ולפעמים נדרש, זה שהתגרשנו, לא אומר שנגמרו הקשרים והיחסים, לא אומר שהכל נח לו על זריי דפנה, וזהו אין חילוקיי דיעות פה ושם בכל הנושאים המשותפים ב ל ב ד!

טאז

מעלים אפשרויות, מריצים סנריו שכן יכול להיות... לא מעוותים את הקיים. אני ואתה בורכנו בגירושים משודרגים...לא אומר ש 100% מכל הגרושים מתנהלים כמונו. בסך הכל אני רואה כאן אנשים שכותבים דיעה די מעורבת, לכאן ולכאן עם נקודת מבט של כל אחד באופן אישי. אני חושבת שכל אחת\אחת עונה כאן, כאילו הם בנעליים שלה. רצוי לראות את החיים לרוחב, טאז, לקחת את כל המרכיבים בנושא עדין שכזה. ולא להתעלם.

למעלה