גרוש עם או בלי?

רחלי228

New member
סוגיה לא קלה-פתרון פשוט

לתת הזדמנות. זה הפתרון. כל מערכת יחסים מלווה באתגרים מרובים. אז במקרה הזה זה ילד ועבר... ואם היית יוצאת עם רווק עם אקסית מיתולוגית מעיקה? מה אז? מניסיוני, אני כגרושה עם תינוקת (וזוהי מעמסה לא פשוטה) נישאתי לרווק, שלקח על עצמו את מלוא האחריות והאהבה אלי ואל בתי (אמנם המערכת נכשלה, אך לאחר שנים של נישואים). לא הייתה שום מניעה ושום סייג לחיות את החיים. את השבתות העברנו יחד, ההוצאות הכלכליות בשלבים ראשוניים אינן מענינך ואם זה המוטיב שמוביל אותך, זאי יש טעם לפגם. תני הזדמנות לאהבה לנקוש על דלת לבך. וזרקי את "רשימת המכולת" לפח. בהצלחה

ניאו30

New member
בשבילי-בטוח שלא הייתי אומר "לא"

בהכרח.כמו בהרבה סוגיות דומות,ההחלטה היא בהתאם לבן אדם עצמו ולסיטואציה עצמה ולא בהתאם להגדרות של גרוש+ או משהו דומה.

straycat

New member
לא הייתי פוסלת מראש.

הרבה מאוד אנשים מתגרשים, ורובם מקיימים קשרים זוגיים לאחר מכן, חלקם אף מוצלחים. בשום פנים ואופן לא הייתי פוסלת את האפשרות הזו. להערכתי, הדבר עשוי להוות גורם מפריע, רק במידה שקיימת דינמיקה מאוד בעייתית עם בן/בת-הזוג לשעבר. הרעיון הכי טוב שביכולתי להעלות על הדעת הוא, להבהיר לדודות היכן עובר הגבול בין זכותן הלגיטימית לדעה עצמאית לבין חייך הפרטיים. את הגבול את קובעת, כמובן, אבל עליך גם מוטל להציב אותו (עלול להיות לא סימפטי בהתחלה, אבל מאוד משתלם).

אין חוקים

בעבר זה היה לא מוחלט ,עם השנים הבנתי שזה לא קשור לסטטוס כי אם לבן אדם מכירה הרבה גרושים גם עם שני ילדים שמאוד רוצים זוגיות שנייה ועוד ילדים והרבה רווקים שנבהלים ממחויבות, אם לפני שפגשנו את האדם נתחיל עם כל המחשבות של מה יהיה וכמה הוא צריך לשלם מזונות? ואולי הוא עדיין לא נפרד רגשית מגרושתו?ועוד אין ספור מחשבות והתלבטויות אני מאנמינה שנפסיד הרבה אז בשורה התחתונה לדעתי שווה לתת צ'אנס לבן אדם באשר הוא.

למעלה