גרוש עם או בלי?

גרוש עם או בלי?

ערב חביב ושבוט טוב לכל, למרות שיש פה מגוון מכובד של נשים וגברים גרושים עם ילדים או בלי ורווקים/רווקות. השאלה מופנית לכל המינים, הצבעים, העדות והדתות כמובן. האם הייתם יוצאים עם אישה/ גבר גרוש/ה+ ילדים? לי כרווקה קצת קשה הסוגייה הנ"ל ואסביר: לדעת שהאישה הראשונה תמיד תזמזם לי בעורף בגלל הילדים המשותפים. שהשבת שאני כה רוצה להיות איתו- הוא עם הילד. שבבית הקפה שנשב ונשוחח על כיצד יובשו הביצות בעבר, לפתע יש טלפון ואז מגיע הריב בניהם.( מסיבות שלא תלויות בבזק, כאם בסלולאר, אין לי אפשרות למשוך את הכבל ולנתק את השיחה) ההוצאות מצטמצמות בגלל תשלומי המזונות וכו'. אני חלילה לא פוסלת כלום, זה פשוט די מבאס לי את השמחה והילולה בפגישת המיועד, ולהכין את הדודות למאורע הגדול-שהן קצת פרימיטיביות ויצקצקו לראות אותי עם גבר+ עולל כשעוד לא הוכחתי כרס מלאה בחיים, להיפטר מהטלוויזיה הקטנה והתנור של הטוסטים ולחוות את הרגע שכה ייחלתי לו. פשוט מעלה תהייה שקצת קשה לי איתה. אשמח לקבל רעיונות.

דרורk

New member
שאלה טובה......./images/Emo13.gif

אבל באהבה אמיתית צריך להקריב לא מעט כך שאם מצאת לך אהבה בצורה של גרוש פלוס אז כאן את צריכה לשבת עם עצמך ולעשות את החשבון לבדך... קצת קשה להביע דיעה אם לא עברת חוויה שכזאת... אני מבחינתי עברתי מערכת יחסים שכזאת והעניין של הילד אף פעם לא הפריע לי,נפרדנו בסופו של דבר אבל זה לא היה בגללו. יש הרבה חסרונות במערכת שכזאת.אבל יש לא מעט גם יתרונות... זה קצת בעייתי אבל אפשר להתגבר על זה עם הרבה אהבה משני הצדדים.

עברתי מפגש כזה קצר אחד

אבל עדיין הוא לא מדיד מספיק אמפירי כהוכחה חותכת לפסול. אין ספק כי פשרות הן הא', ב' של זוגיות כל עוד קיימים תכנים ואופנים אחרים המחפים על משהו לא טוב אחר וזה בסדר גמור. למרות שקשה להגיד כך על תוסף כגון ילד, שמגיע כחבילה אחת שלמה.

הפלא ה8

New member
אני מאד מזדהה איתך !

כרווקה. בנוסף למה שכתבת יש גם את עניין החויה - חשוב לי מאד שבן זוגי יחווה איתי בפעם הראשונה את עניין החתונה, הלידות, גידול הילדים... חשוב לי שנבנה משהו יחד, בלי "הפרעות". אני לא פוסלת על הסף גרושים עם, אבל אין ספק שאם שואלים אותי מה הייתי רוצה - זה לפגוש רווק ללא.

הממממ

אחרי נסיון של זוגיות עם גרוש + 1 אני יכולה לומר שזה בהחלט לא קל אבל אפשרי מאוד. כן, יש שבתות שמוקדשות לילדה אבל אפשר לבלות אותן יחד איתם, האישה הראשונה תמיד בעורף אבל את האישה שבחייו ולא היא, הילד/ה תמיד יהיה/תהיה בראש סולם סדר העדיפויות שלו ולא את אבל זה כל כך יפה לראות אותו מתמוגג מאהבה כשהוא מדבר עליה, זה לא קל כשנורא מתחשק לך להעיר דבר מה ואת בעצם לא יכולה כי זו לא הילדה שלך ואל לך להתערב בחינוכה, ההוצאות ? כל עוד אתם לא נשואים זה לא צריך להפריע לך וגם אח"כ אני בטוחה שאפשר להתמודד. אז כן, זה הפחיד אותי בתחילת הקשר איתו אבל זה בהחלט אפשרי ולא הייתי פוסלת במקומך.

נסיכון, כמה אופטימיות וורודה יש לך

נכון, במקרים מסויים נתקלתי ב"ילדות" סוררות וילדים אנטי חברה. בגיל המתגבר. הפחד הוא מה"חוקית" הקודמת...מההפתעות של אישה זועמת ומתוסכלת. לשה לא הייתי מוכנה להכנס גם תמורת אהבה, כי בסופו של דבר, הכל יתפוגג מהלחץ. נכון יש הפתעות בחיים, זה שתמנע מעצמך, לא מבטיח שלא תכנס לזה בשלב אחר בחייך. אבל בהחלט מערכת כזו לא קשורה רק בילדים, יש את כל החבילה מסביב, והיא מאד מאוד מורכבת וכבדה.

שלא תביני אותי לא נכון..

אני מאד אוהב ילדים !

maiky0

New member
בלי בעיה!

לטעמי אלו חלק מהדברים של חיי הזוגיות- אקסים למינהם, הורים אמהות, חברים וכו'. אף אחד מאיתנו לא מגיע עם שק ריק, להפך ככל שעובר הזמן- והיום גיליתי יפפה מאוד שהוא עוברמהר- השק שאנו סוחבים מתמלא חויות למנהן שאותן אנו מביאים ללא עוררין אל הזוגיות. אני קוראת ומבינה את כוונותייך. נאמר לפני כי כל מקרה הוא שונה, וכי אם תמצאי במצב כזה תשקלי אז בכובד ראש. אני אציין שני דברים האחד תמיד רציתי הרבה ילדים, ואם מקבלים אחד מוכן אז למה לא? השני - האם מי שיש לו ילדים וחווה חוויות זוגיות לא בהכרח טובות, יהיה מוכן לנסות זאת שוב? כי לי ברור שאני רוצה לחויות בזוג. אל תגבשי דעה שלא תחסמי את עצמך מלנסות. שבוע טוב שנה טובה

נימשון

New member
האהבה יכולה לבוא בהמון צורות

ואם הוא התנסה פעם ומאותה התנסות יש לו ילד אני לא אפסול אותו על כך אבל כן חשוב לי להדגיש שאני אסכים לצאת עם גרוש רק אם הוא כן מעוניין להתחתן וב ולהקים משפחה משלנו אליה נקבל באהבה את ילדיו שלו.

ליאור30

New member
ישנם כמה הבטים לסוגייה הזאת..

בתור גרושה + 1 יצא לי להיות במערכות יחסים גם עם רווקים וגם עם גרושים+ילדים. קודם כל אני בהחלט יכולה להבין את הלבטים שלך לגבי מערכת יחסים כזאת אבל קחי בחשבון כמה דברים: *לגבי האישה שמזמזת בעורף-זאת ממש הכללה גסה.יש כל מיני סוגי נשים וכל מיני סוגי מערכות יחסים עם ה-לשעברים.אני יודעת שאני ממש לא מתקרצצת לאקס שלי וכל אחד חי את חייו על מי מנוחות.מניין לך לדעת שאם תתאהבי בגרוש+ אישתו תזמזם לו בעורף?? אני באופן אישי מאוד עצמאית ולא משתפת את האקס שלי בכל פיפס שקורה לילד. *לגבי השבת שאת כה רוצה להיות איתו והוא עם הילד-תראי, ילד זה לא גיבנת. ילד זה בן אדם קטן עם אופי.ילד שאוהבים אותו יודע להחזיר אהבה כפולה ומכופלת אז אני לא מבינה מה יהיה כל כך רע שתעבירי את השבת עם בן זוגך וילדו? תוכלו לטייל ביחד או ליזום פעילויות אחרות ביחד, זה דווקא יכול להיות כיפי לאללה. את פשוט צריכה לבוא עם ראש פתוח-לא אנטי ילדים. אצלי גם באופן אישי כשאני מתחילה לפתח עם גבר מערכת יחסים לוקח לי הרבה זמן לבחון אותו ולראות אם בכלל בא לי שהוא יכיר את הילד שלי,זה לוקח זמן. זה נכון שאין את הזמן הפנוי שיש לרווק/ה ויש יותר מחויבויות אבל מצד שני הכרתי רווקים שהיו רוב היום בעבודה ואז בחדר כושר וחברים אז גם הם לא היו פנויים לגמרי. *לגבי ההוצאות שמצטמצמות בגלל המזונות-תלוי במספר הילדים.אם מדובר בילד אחד לא מדובר על הוצאות בשמיים,תאמיני לי. ונניח שאת מכירה רווק שיש לו תחביב נורא יקר או שהוא בזבזן? את יודעת מה?בגישה שלך אני קולטת שאת קצת אנטי וזה בסדר אבל ברגע שתכירי גרוש+ ותאהבי אותו-תאמיני לי שעל הכול אפשר להתגבר ושום דבר אינו בלתי אפשרי.

גב' ליאור

עצוב לקרוא את חריצת הגורל שלך כלפי, ואילו היית קוראת היטב את דבריי, היית מבינה שאני לא אנטי. שכך היית נמנעת מלהדביק לי אייטמים ותוויות. צר לי לאכזבך שאני חולה על ילדים ואף מטפלת בהם והסוגיה שהעליתי היא לחדד את החולשות והחוזקות שבנושא בלבד ולא להיות מקובעת בחשיבתי. בכל-אופן תודה על המסר המאיר עיניים, אני בנתיים אחזור לסורי המאוס והלקוני ואתמקצע בבליסת במבה, והכנת עפיפון להעיפו בחופי הירקון. ערב רב לנו.

ליאור30

New member
את יודעת מה,התגובה שלך ממש

מעליבה.טרחתי לכתוב לך מנסיוני האישי וזאת תגובתך?אחרי שכתבתי לך גם כמה פעמים שאני ממש מבינה את ההתלבטות שלך? בכל אופן,התחלנו שנה חדשה ואין לי שום רצון לעורר עלי את כעס הבריות אז שיהיה לך בהצלחה בכל דרך שתבחרי ללכת בה,יקירתי.

למעלה