גרוש טרי

יערית

היי יערית אני בהחלט מסכים איתך שעם האשה הנכונההכייף יהיה גדול יותר.חזק יותר וטוב יותר. אני מאמין באמונה שלימה שאין כל סתירה בין תחושת הכייף שכול אחד מאיתנו זכאי לחוות ולחיות. לבין זוגיות. טבע הבסיסי של האדם הוא לחיות בזוגיות . ואני אומר את הדברים על רקע זוגיות כושלת וכואבת שעברתי. אני מציין זאת מכוון שאני שומע לא מעטמכאלו שעברו זוגיות כואבת שהם לא רוצים לשמוע על פרק ב .יש בהם רתיעה ופחד. לשימחתי אין בי משקעים ומבחינתי זה הסטוריה. אני עם הפנים קדימה. עם המון בטחון ואופטמיות. בטוח אני שהמתאימה אכן תגיע. ביי יערית

היי, לקחת לי את השם....וברצינות..../images/Emo121.gif

חושבת שאין מתכון קבוע לסיטואציה. ראיתי אנשים היוצאים ממערכת זוגית אחת , ועוברים מיד לשניה, ובסך הכל מרוצים, אבל מצד שני, ראיתי...וממש לא מעט, אנשים הזקוקים למרחב המחיה שלהם, לבד, לפני שנכנסים למערכת זוגית חדשה אני מסכימה עם יערית לגבי העובדה שבצד האישה הנכונה...תוכל להמריא ולעוף עד לעננים ואף יותר... אך יחד עם זאת... חושבת שאדם לאחר גירושין, רצוי לו לעשות בדק בית, לראות את חלקו בשבר, בצד הטענות כלפי בן/בת הזוג, וזאת כדי לא לעשות טעות שניה בבחירה, ולחזור על טעויות במהלך הנישואין... ואז, מתוך צמיחה והשלמה...הזוגיות הבאה, תהיה ברכה אמיתית. חושבת....

למעלה