גרוש טרי

*יערית

New member
גורן....

על כמה אתה חתום בפורום?
תהנהההההההההההההההההההההההההההה הלוואי שיימשך לך יותר מ-9.5 שבועות של שכרון מיין מסקס וכל מה שתרצה....הרי אתה אמרת ילד...זה הגיל שמותר להתחיל
אתה מציץ לנו לפעמים?

גורן44

New member
10 ימים קטן עלי ../images/Emo61.gif

מה הם 10 ימי שתיקה אחרי 20 כאלה ? אבל ,,האמת,, לא לא עשיתי, אני לא צריך את זה, הייתי אלוף בזה, אלוף האלופים. ועכשיו בימים אלו אני "מתבצל" מקליפתי, ולומד לדבר,,סופסוף. אז שעכשיו אעשה ויפאסאנה ? לא לעניין ממש לא, עכשיו, זה זמן קסם.. זמן לתקשורת,לעשייה,לחברות(ו´ שרוקה). לא ויפאסאנה. לא עכשיו.

גורן44

New member
אלונה/ALONA ../images/Emo61.gif

למי אני פונה ? אחלה חתימה יש לך,פשוט ונכון,יש קבלות. קניתי.

נעשיתי סכיזופרנית מרוב שהחלפתי

שמות, גם אני התלבלבתי
הכל למען תיבת במסרים שעד עכשיו היתה מושבתת, כאילו היו לי מלאן הודעות ולא קבלתי אף אחת
אז עכשיו הכל תקין למחצה
סוף סוף יכולתי לעדכן את הכרטיס הממורטט שלי.

*יערית

New member
איזה בורות.....

תסלח לי מר גורן..מה זה ויאפסאנה? וצר לי עלייך ידידי ש20 שנה לא יכולת לעשות את שאתה עושה היום, אבל זה לעולם לא מאוחר!
אמרתי לך שהליבה של הבצל מעניינת ביותר....קח את הזמן
(מי אני מה אני..)

גורן44

New member
יערית ../images/Emo61.gif

קורא אותך עכשיו, יש הסבר על הנושא שורה אחת (או שתיים) למטה. הסבר של מומחית ! בגדול - סדנת שתיקה. גם לי צר ש 20 שנה לא עשיתי מה שהיום אני יכול, אבל כנראה שהייתי צריך לעבור משהו בחיים כדי להשתנות, זה המחיר, ואולי היה שווה ,אולי.

*יערית

New member
זה לעולם לא מאוחר../images/Emo13.gif

לקרוא אותי..... לגבי הנושא של השתיקה אני יודעת כבר מראש שלעולם לא הייתי עומדת בזה.. אני פטפטנית מאוד
אבל לגבי ה-20 שנה שעברו לך כך בלהיות בצל של אחר, אני מבינה ומכירה מקרוב...רק שמחה שטוב לך ואשרייך שאתה יודע לחיות היום כמו לפני 20 שנה..זה לעולם לא מאוחר לשום דבר! תחייה ,תבלה,תמצה,תהייה ילד אם אפשר לומר זאת כך....כנראה שגם לך מגיע, ואהבתי שכתבת שאתה גבר של אישה אחת!בין השורות קראתי על המסירות שלך ועל ההדיקות לשלם!(זוכר שהיתה לך הנחת רווחה על כך שלא עזבת את הבית לפני כמה שנים?) אני מאמינה שטוב רק יצמח לך מהיום והלך.

ההבדל הקטן

בויפאסנה אתה לא שותק כי משתיקים אותך. אתה שותק בכדי להקשיב לאדם מאוד מאוד חשוב.... לעצמך.

אלונה, יש מספר סוגי ויפאסאנה...../images/Emo121.gif

יש באמת את העמותה הישראלית לויפאסאנה, של הגוואנקה, עשרה ימים מאוד לא קלים....עם משמעת קפדנית, הפסקת אכילה משתים עשרה בצהריים, מדיטציות בישיבה, כל הזמן...לא פשוט, אבל טוענים אלה שעברו....שאם עוברים את זה., השמיים הם הגבול ישנה עמותה נוספת, בשם תובנה...שם עושים ריטריטים של ויפאסאנה גם של חמישה ימים, שבוע, או עשרה ימים. יותר טולרנטים, יש גם שיח בקבוצה אחת ליום או יומיים, אני עשיתי חמישה ימים לפני כשנה...ותאמיני לי, שהשתיקה היתה החלק הקל שבעניין (אם כי אנשים סביבי לא האמינו שאוכל לשתוק כל כך הרבה זמן....) אותי זה חיבר להרגשה.....שאני....זה הבית שלי.....מה שלא היה מובן מאליו לפני כן... אהבתי את הטולרנטיות של העמותה הזו... אבל יש הנוטים לשני הכיוונים בהצלחה

חופשיה יקרה../images/Emo42.gif

אני מכירה את הויפאסאנה שנערכת משך 10 ימים, יש אנשים שאינם יכולים לעמוד בזה. מענין, לא שמעתי על עמותת תובנה. מאוד אשמח לקבל ממך פרטים על המדיטציה הזו והיכן היא מתקיימת.תודה.

ויפסאנה

חלום גם שלי אבל... לא יודעת איך אפרד מהסיגריה... הצילוווווווווו גנבו לי את האייקון

אופוריה ?

היי אלונה התקופה שאני עובר היא פשוט נפלאה. זו פעם ראשונה שאני יכול למעשה לממש את עצמי. כמו שאני רוצה וכמו שאני אוהב. אכן חשוב תמיד להפיק לקחים עמ לשפר לעתיד. תודה על האיחולים. ביי אלונה

אתה מזכיר לי את התחושה שלי כאשר

התגרשתי , זו היתה תחושה של יציאה מעבדות לחרות ואני חושבת שהתחושה היתה כזו עמוקה מישום שהזוגיות שהיתה לי היתה מעיקה ובלתי רצויה בכלל בעייני. כמי שרוצה לחוות שוב זוגיות טובה בונה ומפרה , אני חושבת שלא תפגע תחושת הכייפיות שלך אלא תתחלף לכפיות של זוגיות מדהימה שעושה טוב לנשמה שלך. אך נראה לי שאתה קצת רחוק מהרעיון של זוגיות חדשה. תהנה מהחופש ותצמח שוב מבפנים , כדי שתתן פתח לבת זוג חדשה להכנס למקום חדש בנשמתך ולא למקום שהיה לא תקין וגרם לפרוק הזוגיות הראשונה. בכל אופן זר ברכות להצלחה בדרכך החדשה , חושבת ותוהה

מעבדות לחרות

היי חושבת אין בי משקעים או כעסים. כל מה שהיה הוא מבחינתי הסטוריה. ומבחינה זו נקי אני. ומבחינה זו יש מקום ויותר מפתח לבת זוג חדשה. תודה על האיחולים. ביי חושבת

דבר ראשון ברוך הבא

כמנהג המקום הרשה לי להגיש לך
ו
ועד שתשתה אספר לך שהתחושה שלך מוכרת אני חושבת לכל מי שחווה זוגיות מעיקה ויצא ממנה ביוזמתו,איני בטוחה שהצד שפחות רצה מרגיש גם כך... זוכרת גם אני את תחושת החופש והעוצמה שהיתה שם הן במהלך התהליך (שהיה מאוד קצר אצלי) והן לאחר קבלת הגט. אחרי 17 שנה של זוגיות פתאום הייתי חופשיה ובודקת את העולם מחדש כילדה בת 16 (הגיל בו הכרתי את בעלי...) תמיד האמנתי בזוגיות ואהבה ואמשיך להאמין בהם לעולם,אלה מה? לאחר שהיינו בפרק ראשון לדעתי טוב יהיה שכל אחד מאיתנו ,ילמד את השעור,איפה טעה ויכוון עצמו לא לחזור על אותן טעויות. זוגיות יכולה להיות כייף אדיר ובאותה מידה היא יכולה להיות איומה,השאלה היא איך אנו נוהגים בה. לטעמי הבסיס לזוגיות מאושרת הוא חברות אמיתית ותקשורת פתוחה בה כל צד מדבר על הצרכים שלו,רצונותיו,חלומותיו שום דבר אינו מובן מאליו. חופשי,אני מאחלת לך הצלחה רבה בדרכך החדשה והרבה אושר ואהבה בהמשך.

ברוכה ניצת הנמצאת

תודה ניצת להבא רק כפית סוכר. הפעם זה היה מתוק מדי. אכן חפץ ומאמין אני בזוגיות. וכמו בכל תחום צריך למצא את המתאים ביותר. תודה על האיחולים. אני מבין שאני צריך לעבור לשלב אחד לאחור. לפורום גרושים / גרושות ביי ניצת

נו טוב

כולה שמתי כפית וחצי אבל אזכור להבא לשים רק כפית
לגבי מה שהבנת... לטעמי עליך להיות במקום בו אתה מרגיש לנכון להיות,היכן שמעניין לך ,נח לך ואתה מרגיש שאתה מתחבר לנושאים.יש רבים שכותבים בכמה פורומים וזה נפלא,הרי לשם כך קיים המגוון... שבת שלום

*יערית

New member
לך גרוש טרי.....

אם הרגשתך ורצונך הוא להגיע ולגעת בשמיים אין מה שיעצור בעדך......עד שתישבע
אין קשר בין זוגיות(וגם אני מאמינה במילה הזו)לכייף שאתה חש, כי האישה הנכונה לא תעצור לך את ההרגשה הזו,אלא בדיוק תמשיך אותה ותלבה אותה,והכייף יהיה חזק וטוב יותר.... אז תהנה כמה שתוכל..ואולי היא מחכה לך באיזו סימטה חשוכה... מחכה לבואך. ואם אתה מרגיש שמישהו פוגם בכייף שלך..וכמו שאני אומרת לעצמי, אין לו כנראה מקום בחיי! בהצלחה

למעלה