גרושים גרושות

אני גרושה ואני מזדיינת

ככה בא לי לכתוב על שלט ענק אעמוד במרכז קניות שלט מקדימה ומאחורה עם הצהרה מלאה.. התגרשתי כי סוף סוף רציתי להזדיין

a n a t i 3 3

New member
../images/Emo12.gif

זה כבר קונוטציה שלא אני כתבתי

חחחחחחחחחחח....העיקר להיות בלאנט עד הסוף..לא? וחוץ מזה בגלל שכבר רוצים לשים עלי סטיגמה..שזו תהייה סטיגמה עם איכות..

d a n i e l s 5

New member
אולי רק.....

נותנת לו אופציה להסביר את עצמו ולספר לנו "למה התכוון המשורר".... או ש...אולי הוא הולך לגלות לנו את ה-ס-ו-ד , איפה כן אפשר למצוא זוגיות.....

daniela1975

New member
לא לחינם נכתב עוד בספר בראשית

"לא טוב היות האדם לבדו"... בני האדם משחר לידתם מחפשים חום ואהבה, זוגיות או ה"ביחד" מהווים מוקד מרכזי בחייו של כל אחד ואחד מאיתנו... גם אם לא תמיד זה מוצהר, כולנו בסופו של דבר ולמרות הכל זקוקים לחברה, לקשר אנושי והדדיות

a n a t i 3 3

New member
את בטח חושבת שהוא יבין את מה שרשמת

חחחחחחחחחחחחחח תנסי שוב במילים פשוטות יותר

זה יותר מידי יומרני לחשוב

שכותב ההודעה בכלל מסוגל לתרגם במוחו הקודח את משמעות המשפט הזה שנכתב מימי קדם.. צריך תרגום של רש"י ואולי סירטון ויזואלי ורק אחרי זה לעשות לו בחינה.. וכמות השאלות השבוע של כמה מהגברים שהיו כאן מביאה אותי למסקנה שהטפשות כניראה מדבקת.. או שזה בא בתוך מי-עדן?

קליל 1

New member
ממש לא..

רוב החברים בה אינם ולא היו חברי הפורום.. רובם הגיעו ממקומות שונים ברשת..נענע..וואלה..גם תפוז..גם ג"ג.. גם חבר מביא חבר..

d a n i e l s 5

New member
היי קליל

איך הבנת שהוא נפגע מהפורום הזה ? וואלה עד עכשיו אני לא הצלחתי להבין מה הוא אומר/רוצה...... אשמח אם תסביר אותו ובעיקר את ההצעה שלך אליו , מהיכן היא הגיע?

למעלה