אבל... אני פה עם הקוקו!
D d a n i e l s 5 New member 31/1/06 #39 לא קוקו..... לא סראפן..... לא טוריה.....ואפילו לא שברייה.... אז.... חיממתי קפה בפינג'אן ......אם אין אני לי מי לי . את באה?
לא קוקו..... לא סראפן..... לא טוריה.....ואפילו לא שברייה.... אז.... חיממתי קפה בפינג'אן ......אם אין אני לי מי לי . את באה?
S shemesh22 New member 31/1/06 #31 אז אומרים../images/Emo13.gif איך אומרים אצלנו... שחררי תוציאי מה יש למה רק לנשים מותר? ואני אומרת תנו לחיות לחיות
אז אומרים../images/Emo13.gif איך אומרים אצלנו... שחררי תוציאי מה יש למה רק לנשים מותר? ואני אומרת תנו לחיות לחיות
A a n a t i 3 3 New member 31/1/06 #17 ואני עדיין לא הבנתי... הפיגור שאתה סובל ממנו הוא סביבתי או תורשתי
ר ר ו ב נ ס י ת New member 31/1/06 #21 ואני רוצה לשאול כשהוא אומר דברים "אחרים".... למה הוא מתכוון???????
ר ר ו ב נ ס י ת New member 31/1/06 #26 את חושבת שאולי הוא התכוון לזיונים?? רחמנא ליצלן...... טפי, טפי, חמסה, חמסה!
A a n a t i 3 3 New member 31/1/06 #30 איכססססססססס../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif בנות לא מזדינות
ה הנודניקית עם הקוקו New member 31/1/06 #22 ענתיייייייייייייייייי../images/Emo46.gif מה עשית??????????????????? נתנת לו עכשיו אופציה לירות לנו ברגליות!
ענתיייייייייייייייייי../images/Emo46.gif מה עשית??????????????????? נתנת לו עכשיו אופציה לירות לנו ברגליות!
ה הנודניקית עם הקוקו New member 31/1/06 #32 לאאאאאאאאאאאא... אם ילמד לכוון... זה לא יהיה לרגליות! מה קורה פה היום? בנות...לחשוב קיצת!
ר ר ו ב נ ס י ת New member 31/1/06 #47 נראה לי המקום הכי ראוי לשאלה שלו יאללה נעמתן לי חצות וארבע דקות ואני הפכתי לדלעת... לילה טוב