גרושים גרושות

eran561

New member
גרושים גרושות

שלום לכולם למה יש פורומים לגרושים וגרושות הרי רובכם לא מחפשים זוגית אלה המון דברים אחרים ואני משתדל לא להיות גס מי שבאמת רוצה את הדבר האמיתי לא ימצא אותו פה ולא בכל אתרי ההכריות . ונראה מה יש לכם להגיד על זה. בייי

אז

מה אתה רוצה לשמוע.? ולמה בכלל צריך להתנצל על היותנו כאן. אנחנו כאן לא מתוך רצון למצא בן זוג..זו לא המטרה העיקרית. הפורום הזה נועד לתמיכה למתגרשים..לאלו שבתהליך. תוך כדי נוצרה חבורה מעניינת..שגם ניפגשת..וגם יש כאלו שמצאו בני זוג כמו בכל מקום שיש בו מפגשים.. בעיקר..זה פורום שעונה על הצרכים שיש כאן לאנשים. מה אתה אומר על זה?

eran561

New member
היי מיכלי

לא דיברתטי על הפורום הזה באופן ספציפי דיברתי על כך שרובנו לא מחפשים אהבה וזוגיות אמיתית ואשמך לפרט אם תרצי אבל בטח את מבינה. ביי

הצלחת להעלות לי את הסעיף

קודם כל לא אוהבת הכללות..מה רובנו? אולי אתה לא מחפש זוגיות אמיתית. בתוכו פנימה כל אחד כמה לזוגיות טובה ואמיתית.. כל אחד רוצה לבנות את ה "ביחד" שאולי היה חסר לו בנישואין.. לא סתם קמנו והתגרשנו כי בא לנו.. זה תהליך ארוך וכואב..(במיוחד בגלל הילדים) השאלה שלך קצת אינפנטילית..אין בה שום רגישות לנושא ואין לך מושג מה אנשים עברו כאן.. זה שהתגרשו..התגרשו אבל התהליך עצמו היה כרוך בהמון כאב. אף אחד כאן לא בא מראש לחפש בן זוג..באו לשם התמיכה הנפשית שאנשים תורמים מנסיונם ומחיבוקם..קאפיש?

אז

מה תרגעי..נישבר לי הזיין כבר מכל השאלות האינפטיליות לאחרונה שיש על גבי הפורום.. מכל הניקים המצוצים שרוצים לעשות פרובוקציות מכל אלו שחושבים שיש להם מה להגיד ובעצם מקשקשים כדי לקבל תשומת לב ודי... נישבר מהם.. מיכלי עוברת משבר פורום..ובא לה לטאטות כמה נקים או לתת להם בעיטה אחת גדולה בתחת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא יפה לבעוט בגמדים

sigal38

New member
היי מיכלי

אהבתי כל מילה שלך. אמת ויציב......... יש אנשים שמבינים לאט,ויש כאלו שלא מבינים כלל. אל תעכסי מטפשותם של אחרים יום טוב

ואני שואלת....

למה לא מקימים פורומים לשאלות מיותרות?? ולמה בכלל שיהיה לנו משהו להגיד על זה?

ואגב,

אם זה מדגם מייצג של עולם הגרושים, אני בבעיה!! טוב טוב, אל תתנפלו עלי... אני יודעת שלא כולכם כאלו.

d a n i e l s 5

New member
ואחר כך אומרים ש....

הנשים מתלוננות..... כבר יומיים קוראת תלונות של גברים... ההוא שלא מבין את הסקר של עצמו. ההוא שלא מבין למה לא כותבים יותר. ההוא שמתלונן על על ברכת יומולדת של אמהות לילדים. ועוד אחד ש......לא מבין מה אנחנו עושים כאן למרות ש... אחחחחחחח איפה הם הגברים האלה עם הטוריה והשברייה......

פסח עוד חודשיים

אלו עם השברייה והטוריה..נעלמו כמו אותן נשים עם הקוקו והסראפאנד עוסקים בדברים תחלס. וכל אותם משועממים..שואלים שאלות תם.. פסח עוד חודשיים

למעלה