גרושות - מגע חום

השמועה אומרת...

שנשים מגיל 35 ... בסופו של דבר מוצאות את עצמן ישנות עם חתול.. משהו בגירגור הזה ליד האוזן..

יעל37

New member
דווקא חשבתי

שהרבה כותבות כאן לפחות יזדהו עם התחושה של לרצות מגע קרוב עם אישה.להימשך לנשים בתקופה שאין מגע אחר. התבדיתי ..... מוזר,אני מרגישה את זה בעוצמה מאד חזקה לאחרונה.

r e d head

New member
את קצת מזכירה

חבורת גברים בכלא...עם המחשבות שלך תגידי , ואם ונניח יהיה כמו שאת מפנטזת, על מה יכתוב נועמי פור יו. ובכלל אני מהמרת בשליפה, שאת זה בכלל אתה.

יעל37

New member
לא , לא ! אני אישה

אני אישה. והמשיכה לנשים היתה עוד לפני הגירושים ( כך שזה לא מזכיר את מצב ברירת המחדל של הכלא) זה רק מאד התחזק עכשיו.

t o t a l

New member
רד הד את הומופובית?

מותק, די עם הסטריאוטיפיים. המחשבות שלה לגיטימיות לחלוטין ודי לא נדירות. ולנועמי אגב, דווקא היה עומד מהשרשור הזה. וגברים גם נמשכים לפעמים ולא רק אלו שבכלא.

r e d head

New member
יכול להיות

אבל אני לקחתי את השאלה שלה למקום אחר , הנחתי שהיא שואלת נשים גרושות שנמצאות לבד בלי בעל אם הן מחפשות קירבה של נשים אחרות מתוך מצוקת גברים כמו בכלא, זה בהומור. וכן, בגלל לשגבר דווקא עומד מהשרשור הזה, מתאים לגבר לפתוח שרשור כזה. טוטאל, יש דברים שנשים עושות, וגברים מדברים עליהם.

דווקא

כשהייתי נשואה ישנתי עם תולה שלי וגם עם כדור השיער הנוסף שלי
היום כשגרשתי את כולם לשטיח למרגלות המיטה השינה קיבלה איכויות חדשות מישו אחר מגרגר לי באוזן....
וזה נעיםםםםםםםם!
אבל מעולם לא הייתי בסטטיסטיקה בעצם...

a n a t i 3 3

New member
הייתי שם... ../images/Emo34.gif

מצאתי את עצמי חובקת אישה, משוחחת, מריחה, נוגעת... אהבתי, הייתי נאהבת... היה שם חום, סקס והרבה אהבה. אהבתי אותה... אהבתי את האדם שבה, לא מסתתרת מאחורי הגדרות של לס או דו... בטח שלא "מאשימה" את הגרושין שהובילו לאותה אהבה יפה.

יעל37

New member
ככה בדיוק אני מרגישה

כל כך הזדהיתי,כל כך רוצה להיות שם.

יעל37

New member
האם גם

היא היתה סטרייטית? או שהיה לה נסיון . ואיך הקשר התחיל , אם אפשר לשאול?

shimon33

New member
לדעתי זה לא קשור

מה שקורה אצלך-קורה אצלך. זה לא קשור לגירושים. וזה לא "תופעה".

ב ד ר ך

New member
לא יודעת אם נפוצה או לא נפוצה

אבל לי נשמע שזה יותר עניין של גיל ושל רצון בהתנסויות יותר מאשר עניין של נשים גרושות.

אני דווקא חושבת

שכשמיתגרשים יש מין רצון לנסות דברים שלא ניסינו קודם....מין "מרד גירושים" (על מישקל "מרד הנעורים").... אחת צובעת את השיער בירוק....אחת מנסה דברים אחרים.... אם לא מזיק אז...וואלה....למה לא....אני בעד ....

למעלה