גרושות - מגע חום

לא התאהבתי אבל...

עברתי סיטואציה מוזרה חלק מחיי לא הכנס לשיתוף הזה אבל פגשתי מישהי בהקשר לסיפור הזה יפיפיה בעיניי ומיוחדת אנו אותו בנות מזל...גילינו שאנו דומות בהרבה דברים ולפתע קרה משהו איתי עלו מחשבות מוזרות לא מוכרות מן הערצה...משיכה... נבהלתי מעצמי
תמיד אהבתי לפרגן לנשים (שיש מעטים כאלה) אך בה היה משהו ששיבש בי בנפשי משהו...אולי העיר משהו רדום?...אולי נגעתי במשהו שהיה איתי והדחקתי?... אולי הגיל החיים השתנו שינו בי ראיה...הכרה...מודעות?... לא מאמינה אבל לא אתבייש ואומר פינטזתי...
שיט לי?... אני?... מה קורה איתי שאני ימות
לא שמאמינה שהייתי מסוגלת ממש לממש...דמיינתי את עצמי נרטעתי אבל העובדה עלו המחשבות...מה זה אומר באמת שלא מבינה אך כל זה קרה לי בחיי

את טועה זו לא שלמות../images/Emo9.gif...

זה גילוי שאהיה מודעת ושלמה לקראת החלטה הכרה אומר זאת לעצמי ואהיה שלמה היום אני בהלם...בהכרות...בתהליך של אירוע שאני צריכה להפנים לנתח לבדוק איתי כדי לבחון אם זה משהו אמיתי לקבל ולהשלים איתו או להבין שזו מחשבה...הרגשה רגעית וחולפת ולהעביר הלאה אין איתי השלמה וקבלה בעניין רק נגיעה... מודעות... אני בתוך תהליך ההתבוננות באהבה איתי מוכנה לקבל הכל מה שאני רוצה ומשרת אותי... וכשאהיה מודעת ונחושה בריגשותיי בצרכיי אהיה שלמה איתי ולא אהיה לי בעיה גם להכריז

d a n i e l s 5

New member
לדעתי .....

לכי על זה ! אם לא תנסי לעולם לא תדעי...... וחבל על כל יום שעובר ......

../images/Emo6.gif

היום הכל יכול להיות אבל תגיד לי.......לא מסובך לך להפוך פתאם ללסבית??? אתה יודע כמה שיער אתה צריך להוריד כדי להיות דומה ללסבית? לפחות להתחלה אאוץ'

../images/Emo6.gif

היום הכל יכול להיות אבל תגיד לי.......לא מסובך לך להפוך פתאם ללסבית??? אתה יודע כמה שיער אתה צריך להוריד כדי להיות דומה ללסבית? לפחות להתחלה אאוץ'

../images/Emo6.gif

ומי אמר שיש פלוסים באשכנזים???????? אמא שלי תמיד אמרה לי "לכי על אשכנזים" נפלתי על תימני

יערית

New member
ויותר גרוע מזה

אני בגלל היותי גרושה ,מוצאת את עצמי נמשכת יותר ויותר לכלבה שלי, לא יודעת מה לעשות עם הכימייה הזו שיש ביננו,לולא הייתי מתגרשת בטח לא הייתי מגלה זאת

יערית

New member
איכס,כלב דוחה אותי!

אורגיה עם כלבות זה הכי הכי אחרי הגרושים.

למעלה