גרושה טרייה...

בגן של הבת שלי אין...

הורים גרושים. היא גם קטנה ועדיין לא בחוגים. אבל תודה על הרעיון

o r n i t

New member
שבוע טוב

אם הפנמת שהוא מעולם לא אהב והעריך אותך באמת זה הזמן להחליט להתנתק ממנו עד כמה שאפשר, לא להתעסק באיך "הוא המשיך" ואת לא. בימים שהילדה אצלו צאי לחדר כושר, ללימודים, לכל דבר שיעשיר אותם ויגרום לך להרגשה טובה, החברות אם הן מספיק טובות יפנו לך מקום מעת לעת, זה שהן נשואות בטח לא אומר שהן לא יכולות עדיין להיות חברותייך. הזמן יכהה את הכאב, ככל שתתעסקי בחייך ולא בחיי האקס ככה ייטב לך. בהצלחה.

נכון...אבל עדיין..

החברות אכן מדברות איתי ובקשר אבל כשמגיעה שבת כל אחת עם משפחתה ואז אני מוצאת את עצמי לבד וזה לא פשוט. אני באמת מקווה שהזמן מטשטש את הכאב ויוצאים חזקים ומחוזקים יותר....

ye44

New member
את חופרת גיסתנו

חפשי לך נשים בסטטוס שלך כנסי לפורומים כמו פה למשל לא חסר פה נשים שיאמצו אותך,צאי לדייטים אתרי הכרויות וכו' ותפסיקי לרחם על עצמך

אני ממש לא מרחמת על עצמי...

ואם יש לך בעיה עם הדברים שאני כותבת ולפי דעתך אני חופרת אתה יכול להתעלם ולא להגיב. זכותי לכתוב מה שאני מרגישה ורוצה. אני לא מבינה את האנטי הזה ממך.

ye44

New member
את יודעת מתי הכי

מפחיד ? במיוחד בחורף שלבד וקר ויש רעמים ופתאום הפסקת חשמל ואת מדליקה
ויש כל מיני דמויות שרצות על הקירות ורעמים וברקים ההרגשה כאילו פרדי קרוגר בא לבקר
בגלל זה אני כותב לך להתחיל לחפש אנשים בסטטוס שלך במקום לשבת ול
גם זכותי לכתוב את מה שאני חושב על חפירות ארכיאולוגיות
חברות פורום נא לאמץ גרושה

דווקא אני מאוד אוהבת..

דמויות שרצות על הקירות ורעמים וברקים.. ומתה על פרדי קרוגר... ואם בא לי לבכות על זה שהמשפחה שלי התפרקה זאת גם זכותי...אני מקווה שלגרושה שלך אתה יותר רגיש....

ye44

New member
זה מוקרן

בVOD
כבר כתבתי שה
אוהב לדפוק בלילות הקרים
אבל הכי כייף זה לראות את "מגרש השדים" חודש ימים יקח לך להירגע
אני מוכן להמר שכבר עכשיו יש כמה שצריכות להחליף טיטול

למעלה