"גרון עמוק" חושף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zivsb

New member
אני מכה על חטא לא לכך התכוונתי../images/Emo127.gif

קראתי למחאה צעקתי לאזהרה מה שמותר לך, מותר גם לזולתך ולא כל "הדרכים" כשרות להשגת היעד לד"ר יגיל לוי שא ברכה אכן זן שונה אתה אני מוחה נגד הפרסום

אוףףףף

למה אני לא מובנת? זה בסה"כ היה נמשל, גם אני לא התכוונתי שמחר יעצרו אותו ויענישו אותו במאסר עולם אלא להדגיש את חומרת המעשה! עכשיו ברור יותר?

zivsb

New member
ילדה יפה! השאלה איך מבינים אותך?

האם הכוס חציא מלאה או חצי ריקה? סתם שאלה סתם דוגמא ואת ילדה חכמה!!

העיקר

שבסוף הסברתי את עצמי והובנתי! לשאלתך, אצלי הכוס תמיד מלאה! אני מאוד אופטימית! וב"ה ב- 28/10 היא תהיה מלאה בשמפניה!

zivsb

New member
גזירת הסרט בשכונת חב"ד../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

מה היה לנו שם? ראש עירייה מכהן סגן ועוד 3 חברי מועצה,רבנים,סגל בית הספר ובנות מבית הספר. מי לא הייה: המקימים והתורמים הנהלת מפעל הפייס לא היו התושבים אף לא אחד הייה והכל הייה לכבודם, והבחירות איך אמר אחד המארגנים: ככה זה שפועלים מהיום למחר

גברת סמפטית נכבדה

צודקת התושבים חכמים ורואים הכל גם את הדברים הניסתרים שגבי רוצה להסתיר תבדקי בבקשה את התלית שכולה תכלת ותביני שזו לא המעידה הראשונה של הבן והאביו קשור מאוד למעידה כי במעידה הקודמת הוא השתיק הכל. כשבן של משהוא אחר היה לפחות עומד למשפט וניפתח לו תיק על המעידה הקודמת . אז במקום זאת האב פשוט ניצל קשרים והכל הושתק זה המסר שאב מעביר לבנו? זו הדרך שהאב מלמד את בנו? אז מה אנחנו רוצים מהבן כשהאב מחנך אותו ללאכת בדרכים לא נקיות.את חושבת שאנשים לא זוכרים לו את זה?את טועה אם זה השיקול דעת שהוא מפעיל במשפחתו אוי ואבוי לנו בשיקול דעת שהוא יפעיל בעיר.הציבור חכם ויחזיר אותו למקום שהוא שייך לו מחוץ למערכת הפוליטית לידעתך הכפשות הם דברים שנאמרים ללא ביסוס וכל הדברים שנאמרו הם אמת אז זה לא הכפשה .

תגובה לכח מיוחד בנושא השיקול דעת..

מעניין ... איזה שיקול דעת הפעיל בני לפני ה- 1,400,000 שלקח במתנה מאפל... ואיזה שיקול דעת הפעיל כשלא שילם משכורות אבל הביא אומנים לעיר כמו: רון שובל ביום עצמאות, דנה אינטרנשיונל ? הציבור לא שוכח את שיקוליו... (ואל תגידו שזה היה בחסות קלוד דדיה, כי זו בדיה...)

סימבלה ההפסד מעביר אתכם על דעתכם

יש לך הוחכות הצג. אין לך, אז שב בשקט שמועות השארות הוא אמר לי זה לא תופס בבית משפט בבית משפט זיופים ניתפסים. משכורות: היכן גבי אסרף הגדול וכל ההסתדרות. משביתים מדינה שלמה מפסידים מיליונים על חרטות ופה שותקים מנזר השתקנים נהיו הצמד חמד

מלא את חובתך הציבורית

אם אכן יש לך חומר שיכול לפוצץ את הבחירות, למה אתה שןתק??? לכולנו חשובה העיר לוד והגיע הזמן לעשות סדר.

dron a

New member
לגיא מנהל הפורום!

נדמה לי ואני לא טועה,שחסמתה לנפני מספר ימים את החרד ללוד. מדוע הוא בכלל נימצא בפורום. הזיכרון שלי הוא לא קצר,לכן מלא את חובתך ותחסום אותו.

למעלה