"גרון עמוק" חושף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zivsb

New member
"גרון עמוק" חושף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

האם נמנעה השערוריה?? אוולין דהןיו"ר ועד עובדי העירייה נעצרה שוב ע"י המטרה ושוחררה הסיפור בחל בעקבות דין ודברים בינה לבן הסגן הכבד על תשלום המשכורות אוולין:"שלם חובותיך ויהייה לנו משכורת" הסגן הכבד מצלצל למשטרה והיא נעצרת

zivsb

New member
בשעה זו מתקיים "טכס"בשכונת חב"ד../images/Emo127.gif

כן גוזרים עוד סרט לא עבדו בשבילו!!!! אחרים טרחו אז מה?

zivsb

New member
היוהמ"ש לבני רגב: לא!!!!!!!!../images/Emo127.gif

הפעלת עגלת מזון במכללה 4.מבלי לפגוע באמור לעיל ולמען הסר ספק אין,לעניות דעתי,לאפשר תפיסת חזקהבנכס העירייה,אפילו לזמן קצרביותר,ללא חוזה בר תוקף שיעגן את חובות וזכויות הצדדים. מתוך מכתבה מיום 19.10.03 תודה לגרון עמוק

zivsb

New member
בני רגב שילם את מלוא המחיר../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

נחתם הסכם עמוס חג'ג' בני רגב עמוס מקבל את כל דרישותיו סגן,סמנכ"ל,ועוד סמנכ"ל ותחי הקופה הציבורית

decn

New member
נו...

כל עוד נותנים להם לאכול... למה לא. כמו שאומר המשפט "אכול ושתה כי מחר נמות..."

usa2003

New member
חוק שימור המשקל פועל בלוד .

כעת - במקום סגן כבד אחד יהיו 10 מנכ"לים רזים . כל שסך הכל המשקל הפיזי ישמר . השאלה מה יקרה עם משקל המצלצלים? זאת תדעו בפרק הבא של " השמנים והרזים ".

zivsb

New member
חוק שימור החומר(המשקל) בלוד../images/Emo127.gif

בלוד החוק פועל במסגרת "חוק ההתמדה" השמן נשאר שמן ורוצה להמשיך בתפקידו ובאי תנועתו הרזים המצטרפים שואפים לחכותו והקופה הציבורית ריקה וזועקת והעיר קורסת וUSA2003 ממשיך בתנועתו ומנציח את המצב בהצבעתו

usa2003

New member
כתבת יפה, אבל לא מדוייק

הדבר הכי חשוב במהפכה היא התיזמון - טיימינג . ולכן נישאלת השאלה האם זהו הזמן למהפכה ושינוי סידרי ממשל בלוד . כל אחד ישעה את החשבון שלו . בסך הכל בין כל מהמתמודדים הנותרים ואלו שניפסלו אין סופר סטארים. רובם שם תאבי שילטון סררה וכבוד בלבד את המהפכה יצטרכו לעשות שארית הפליטה של לוד לבדם .

zivsb

New member
אני נכשלתי בנסיונותי בעבר

לי זה לא הלך תמיד או כמעט תמיד נוצחתי במאבק אני לא ויינר בלוד אבל לבד אנחנו לא יכולים אנחנו צריכים את הסיוע של כולם וההסכם שנחתם מחזיר לעירייה כאלה שפוטרו וכאלה שלא תורמים אז כתבתי יפה אז...זה עזר?.....לא!!!!

usa2003

New member
הכוונה שלי לתקוף דרך החוק .

שים לב ! לכתוב בעיתון זה בוודאי לא מספיק . לציבור הכותבים כאן יש ידיעות כנגד אותם 'שליטים' שפועלים בעצם נגד החוק . עכשין השיטה היא להפיל אותם דרך המערכת על ידי שימוש במערכת . יום טוב

zivsb

New member
תחנות הצדק טוחנות לאט../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

אז ידידי אתה ואני נכתוב במקומונים וכאן באתר נשפוך את תיסכולנו על גבי המסך,ונביט ביוהרה על שמנו המתנוסס על גבי המרקע, האם תמיד אנחנו בוחרים:כמו בתנ"ך משל "העתד" או האימרה התנכית"שמלה לך קצין תהייה לנו" זו הפעם השניה שבני רגב "יורש" את השליטה בעירייה האם למנות לך את"השגיו" ממך USA2003 כולנו מצפים ליותר

dron a

New member
ל-ZIVSB ידידי!

אתה צודק,לכן עלינו להתגבר על המחלוקות,לראות מי בעל הסיכויים הגבוהים,מהמועמדים להעיף אותו למקום שבו הוא ראוי להיות. ותחשבו על זה

zivsb

New member
dron a ידידי! אני כבר החלטתי../images/Emo127.gif

אני מתביע עבור גבריאל אסרף אתה וUSA2003חושבים אחרת

usa2003

New member
להזכירך מדובר בראש העיר בלבד

אדון זיו היקר . בבחירות האלו לא ניתן לבצע את המהפכה ! מפני שמדובר בהחלפה או אי החלפה של ראש עיר . המועצה נישארת על תילה . מכיוון שאתה חזק בהשוואות ומשלים מהתנ"ך אסביר לך משהו מאוד פשוט מהמקורות - אליהו הנביא שרדף אחרי אחאב ואיזבל ועשה להם צרות צרורות 'הרצחת וגם ירשת' ועוד כהנה וכהנה הגיע למצב בו עמד לבדו על הר הכרמל ושחט ביום אחר 450 נביאי שקר זה זכור לך כמובן (המוחרקה ). לכאורה מהפכה של יום אחד חד וחלק את כל צמרת השילטון הפיל ביום אחד , מדוע עשה זאת כי היו מושחתים ושקרנים וכולי... בלי בחירות ובטיח עשה זאת לבדו . אליהו היה קנאי נאמן בחרוף נפש לאמת לצדק ולכן עשה את מה שעשה. לאחר שזה קרה - אלוהים אמר לו אדוני - אתה מפוטר! אליהו אתה מפוטר !! ואני לוקח אותך בסערה השמיימה אלי , מחליפו היה אלישע הנביא . מדוע אלוהים פיטר את אליהו כי בקנאותו לאמת ולצדק ועל ידי השחיטה של 450 הנביאים על הר הכרמל חיסל את הצמרת השילטונית של אחאב וחשף את ישראל מול האוייבים החיצוניים שהיו מאיימים ותמיד, סיכן גורל עם שלם !! עכשיו תחזור ללוד ותבין שלא יהיה שום רווח מזה שתחליף ראש עיר. לפי הבבנתי -אפשר רק להפסיד מכל ההחלפה . לדאבוני המחליף שאתה מציע עומד בראש גוף נבוב ונכה (ההסתדרות ) שגם אני חבר בו מתוקף עבודתי במקום מאורגן. מה עושה ההסתדרות מול הטרור שמפעיל ביבי על העבודה המאורגנת - שום דבר . המשכורות של העירייה מקורם בממשלה לא אצל אף ראש עיר, יהיה מי שיהיה . מסקנה - הזמן הוא התרופה הכי טובה . אם את הסגן הכבד האנשים מכנים במו שמכנים ובגלוי ,זהו הישג משמעותי.

zivsb

New member
../images/Emo127.gifמרUSA2003 הנכבד!../images/Emo127.gif

הואיל והסתמכת על סיפור תנכי ואתה נשען על פרשן אחד אני אשתדל להרחיב ולהסביר הנבואה לא השאירה למלך אחאב "משתין בקיר" יען הכחידה את כל הגברים שלו . המדינה הדיחה את רוב חברי המועצה הנוכחית וההדחה קיבלה את אישור הבג"צ. ראש העיר המכהן התפטר תמורת תפקיד מנככ"ל החברה הכלכלית וכיהן תחת יו"ר הועדה הקרואה. אני לא רוצה מהפכה!!!!! אני רוצה מנהל תקין אם יהייה מנהל תקין חלק מהבעיות יעלמו מאליהן ראש העירייה המכהן מונה ע"י המועצה לא התושבים בחרו אותו כמה קולות קיבל בהתמודדות? אני לא מציע שם של מועמד!!! אני אומר להחליף ומיצידי שיבחר ד"ר יגיל לוי או ניסים דהן אני מעדיף את גבריאל אסרף אני מאמין שאיתו נוכל לעצור את הסחף סיפורי התנ"ך לא מתאימים כאן! כאן מתאים סיפרון הילדים :הדייג ודג הזהב עם מוסר ההשכל שבו אני מכיר בלוד לפחות 10 תושבים(אני מקווה כי הם עדיין כאן) שיכולים לעזור מאוד לעיר. חלקם אפילו הציעו עצמם ונדחו וכולם גמלאים שלא רוצים תמורה עבור עזרתם מכל סוג ידידי אתה תמלא זכותך ובחר בטוב בעינייך גם אני כך בסוף נספור את הקולות אני מכבד את הכינוי שלך

usa2003

New member
יפה כתבת ,האמת שלי אין ציפיות .

צדקת כשאמרת - נידרש מינהל תקין ! אבל לצערי שיטת הבחירות עצמה גוררת את המתמודדים למינהל לא תקין כבר בתחילת דרכם ומכניסה אותם לתפקיד עם גיבנת של התחייבויות אסטרונומיות למי שתמך בהם (שחיתות ) אז לידיעתך בעם ישראל לא הייתה 'דמוקרטיה' ולא היו גם בחירות . שם מינו את המלך שמולו ניצבו הנביאים שהוכיחו את השילטון מול החוקים. הדמוקרטיה משחיתה לצערי הרב ! זוהי שיטת שלטון של הגויים ( היוונים ) לא של עם ישראל .

למעלה