גרב שחור

גרב שחור

יום אחד אני בדרכי למכונית ולתדהמתי אני רואה זוג גרב שחור בחנייה שלי אני בכסאח עם השכנים האם יכול להיות שזה היה עבורי ומה זה מסמל ואיך אני מתגונן אן שאני פראנויד כל החיים חטפתח עין הרע בכל מיני אנשים בכוונה ולא בכוונה ייעוץ ועזרה בבקשה

P o M i K i

New member
אתה פראנויד

חשבת אולי איזה כלב הביא את זה לשם? הרוח? הלא יודע מה.... בחיים שלי לא שמעתי שגרב שחורה מביאה מזל רע... באמת אנשים... וגם אם הם כן שמו לך במכון גרב על האספלד בחצר שלך, אז מה? זה אומר שעכשיו תעשה תאונת דרכים? לא, זה אומר ששכנים שלך פשוט מוזרים... באמת...

Envenom

New member
אתה פראנויד

אלא אם כן הגרב היה נגוע בחתול שחור שעבר מתחת לסולם שנפל ושבר מראה.. אבל היום שזה לא התסריט הכי הגיוני, אני אלך על הניחוש שהגרב נפל מחבל הכביסה של אחד השכנים, או שאיזשהו כלב הריח נעליים...

ואולי באמת יש משהו במה שהוא אומר?

לדעתי לפחות אנשים לא נוטים לפתח פחדים כאלה - ועוד ברמה שהוא מציג - ככה סתם.

Envenom

New member
יכול להיות

שבאמת יש עליו עין הרע.. לא אמרתי שלא. אבל גרב שחורה לא עושה כלום חוץ מלדהות בשמש על האספלט..

P o M i K i

New member
אני אישית לא מאמין בעין הרע

האמונה בזה זה כבר פחד, זה גם תירוץ. אתה יכול להאשים את כל הדברים שלא הולכים לך בחיים במשהו שלא קיים. אני חושב שזה ממש שטויות.

Nizzan Cohen

New member
אתם לא מנומסים.

אולי במקום לכנות אותו בשמות שאין לכם הסמכות להניק לאנשים (או שאולי אני טועה ויש לכם תואר בפסיכולוגיה) תשתדלו להיות עם הבחור נחמדים. סביר להניח שהגרב הגיע לשם במיקרה והיא לא מסממלת כלום.

§huki

New member
תלוי בך

חברים שלי תמיד אומרים לי שאם אני מאמין בעין הרע אז מן הסתם כל דבר הכי קטן שיקרה אני אקשר אותו לאמונה בזה. מסקנה : אם אתה לא היית מודאג, מאמין שיש דבר כזה שנקרא "עין הרע", היית רואה את זה בצורה יותר רציונאלית ואומר "זה אולי צריוף מקרים". בקיצור הרבה אין לי מה לחדש משאר האנשים שענו לך , רק שהכל תלוי בך! , באמונה שלך בדבר.. תאמין זה "יקרה" (אתה תקשר לזה דברים ואז זה יקרה "בגלל" העין הרע) לא תאמין "לא יקרה" (אתה לא תחשוב בכלל לכיוון ותחפש דרכים יותר רציונאליות לחשוב על מקרים כאלו) נ.ב: too much מרכאות , ככה שאני מקווה שהבנת את העמדה שלי לגבי הנושא. יום טוב, שוקי mashmash

ToryMaster

New member
הום

אני חושבת שלמישהו נאבדה גרב, זרוק לפח ותיזהר לא ליפול פנימה בעצמך

למעלה