גראס חופשי

מקסים 45

Well-known member
ממשלת בנט הולכת בכל הכוח על הפיכת הגראס לחוקי. איך זה יעבוד? >> bit.ly/3gz37O4

#מגזין_סופשבוע
צילום: Yonatan SindelFlash90 | shutterstock | אוליבייר פיטוסי פלאש 90 | עיבוד סטודיו mako

מה דעתכן על הפיכת גראס לחוקי?

שחר 676

Well-known member

#מגזין_סופשבוע
צילום: Yonatan SindelFlash90 | shutterstock | אוליבייר פיטוסי פלאש 90 | עיבוד סטודיו mako

מתנגד מוחלט.

יש לגרסיונרים סיכוי גדול לעבור ולהשתמש בסוגים אחרים.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

#מגזין_סופשבוע

שמעתי שאהוד ברק (חברו הטוב של ג'פרי הפדופיל) עושה מזה מיליונים.
מי יודע, אולי בנט מנסה לחקות אותו ועל הדרך מכין לעצמו תשתית כלכלית לעתיד וורוד יותר.
עד עכשיו היינו מדינה של מזד**נים
והנה עכשיו באדיבותו של בנט נהיה גם מדינה של סטלנים
וואלה חיל'ו (וו בשורוק)

שמלת תחרה1

Well-known member

#מגזין_סופשבוע

גידלנו ילדים לדרך הטובה.
וקמה ממשלה , שדואגת להרוס את מה שגידלנו.

Harrington

Well-known member
מנהל
משאיר לאנשי מקצוע את ההחלטה. על פניו, רעיון גרוע ומסוכן. מצד שני, רבים טוענים שזה רעיון טוב. על המעשנים לא ניתן לסמוך. על אנשי המקצוע כן, אבל יתכן שהם מקובעים בדעות קדומות.

שמלת תחרה1

Well-known member
משאיר לאנשי מקצוע את ההחלטה. על פניו, רעיון גרוע ומסוכן. מצד שני, רבים טוענים שזה רעיון טוב. על המעשנים לא ניתן לסמוך. על אנשי המקצוע כן, אבל יתכן שהם מקובעים בדעות קדומות.
ולמה? אתה פחות חכם מאנשי מקצוע?!
יתחילו בגארס, ולאן יגיעו?
בבתי הספר מלמדים נגד סמים, וגארס סם!

Harrington

Well-known member
מנהל
ולמה? אתה פחות חכם מאנשי מקצוע?!
לא עניין של חוכמה. אני פשוט יודע פחות מהם בנושא. כך למשל אינני יודע לומר עד כמה מסוכן הגראס בנהיגה (אני די משוכנע שמסוכן, אבל איש מקצוע יידע טוב ממני) ועוד. כל הדברים האלה יכולים להשפיע על ההחלטה מן הסתם.
יתחילו בגארס, ולאן יגיעו?
לא בהכרח יגיעו למקום מיוחד. יש מדינות בהן מותר לעשן גראס ובאף אחת מהן לא דילגו לאישור סמים קשים יותר.
בבתי הספר מלמדים נגד סמים, וגארס סם!
זאת בדיוק השאלה. יש מי שטוען שלא מדובר בסם או בכל אופן לא בסם מסוכן.

שמלת תחרה1

Well-known member
לא עניין של חוכמה. אני פשוט יודע פחות מהם בנושא. כך למשל אינני יודע לומר עד כמה מסוכן הגראס בנהיגה (אני די משוכנע שמסוכן, אבל איש מקצוע יידע טוב ממני) ועוד. כל הדברים האלה יכולים להשפיע על ההחלטה מן הסתם.

לא בהכרח יגיעו למקום מיוחד. יש מדינות בהן מותר לעשן גראס ובאף אחת מהן לא דילגו לאישור סמים קשים יותר.

זאת בדיוק השאלה. יש מי שטוען שלא מדובר בסם או בכל אופן לא בסם מסוכן.
יש מי שטוען, שיטען!

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל

#מגזין_סופשבוע

ממש דחוף לטפל בזה? עבור זה הוחלפה הממשלה? מה עם תקציבים למשרד החינוך?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
איזה תקציבים חסרים במשרד החינוך?
מה שר/ת החינוך החדש/ה צפוי לעשות מבחינת תקציבים שלא עשו קודמיו בתפקיד?
אין לך ילדים ונכדים בגנים.:)
אין תקציבים לצהרונים,
ולאם עובדת לא הכי קל לצאת שעה לפני הזמן מהעבודה.
שלא לדבר, ללכת ל2 גנים קרובים פעמיים, כי גן אחד נסגר, שעתיים לפני כי לטרום חובה אין תקציבים. ןלגני חובה, הפחיתו שעה לסייעת.

מלמעלה נראה הכול תקין ורגיל.

Harrington

Well-known member
מנהל
אין לך ילדים ונכדים בגנים.
א. מי אמר?
ב. דעתי בעניינים השונים בדרך כלל תיבנה אובייקטיבית, ללא קשר אישי אלי או שלי לעניין עצמו.
אין תקציבים לצהרונים,
ומגיע להם מעבר לקיים? למה צריך תקציב לצהרונים? למה שההורים (בלבד) לא ישלמו את זה?
נניח לרגע שאת צודקת ואין לי ילדים או נכדים בגנים, למה אני צריך לממן אותם?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
א. מי אמר?
ב. דעתי בעניינים השונים בדרך כלל תיבנה אובייקטיבית, ללא קשר אישי אלי או שלי לעניין עצמו.

ומגיע להם מעבר לקיים? למה צריך תקציב לצהרונים? למה שההורים (בלבד) לא ישלמו את זה?
נניח לרגע שאת צודקת ואין לי ילדים או נכדים בגנים, למה אני צריך לממן אותם?
עניין הצהרונים נדחה מחוסר ממשלה יציבה.
אינך צריך לממן את ילדי הצהרונים, לפני הבחערות הממשלה עודדה את האימהות לעבוד, והציעה צהרונים מסובסדדים. לפני הצעת הממשלה, לילדי טרום חובה הייתה מסגרת פרטית שמומנתה ע"י ההורים.
בנס ציונה הגנים עד השעה 17.00, העיריה, העיריה אינה זקוקה לתקציבי הממשלה, יש ערים שכן, כמו באר שבע, ואור עקיבא. ובערים הנ"ל הילדים יוצאים בשעות שונות מהגנים, היה קל יותר להורים לממן את הגינים הפרטים ומה לעשות שלפני הבחירות הילדים שובצו בגני עיריה?

חשוב יותר לטפל בגארס. שאפו לממשלת שינוי.

in bal1

Well-known member
דעתי חלוקה.מצד אחד יש את האנשים החולים במחלות קשות כמו סרטן,פרקינסון ועוד שהגראס מאד עוזר להם להפיג את הכאבים.אבל זה תהליך מאד ארוך ומייגע עד שמשיגים את זה.
מצד שני גראס משפיע על כל אחד בצורה אחרת.יש אנשים שיכולים לעשן ואח"כ לעבוד כרגיל אפילו בתפקידים ניהוליים ויבצעו את עבודתם על הצד הטוב ביותר.
ויש אנשים שיעשנו ולא יוכלו לתפקד בכלל.

משתפרת1

Well-known member
דעתי חלוקה.מצד אחד יש את האנשים החולים במחלות קשות כמו סרטן,פרקינסון ועוד שהגראס מאד עוזר להם להפיג את הכאבים.אבל זה תהליך מאד ארוך ומייגע עד שמשיגים את זה.
מצד שני גראס משפיע על כל אחד בצורה אחרת.יש אנשים שיכולים לעשן ואח"כ לעבוד כרגיל אפילו בתפקידים ניהוליים ויבצעו את עבודתם על הצד הטוב ביותר.
מריחואנה רפואית היא ענין שונה. לטעמי צריך היה להכניס אותה ליותר טיפולים. יודעת על ילדים עם אפילפסיה בלתי נשלטת ע"י תרופות ששמן מריחואנה מחולל עבורם ממש נסים. מכירה סיפורים רבים של כאבים עצביים קשים שהמריחואנה הרפואית מעלימה. קשה ומסובך לקבל אישור, וכאן לדעתי נחוצה רפורמה.
באשר לחשיש או מריחואנה באופן כללי? אני מכירה את הטיעונים שאלכוהול מזיק יותר. עדיין הייתי נזהרת מהכשרה גורפת. רבים משתמשים בסמים קלים ונשארים איתם בלי להתדרדר, אך הרוב המכריע של הנרקומנים התחילו עם שאכטה של חשיש. אם השימוש בחשיש יהיה חופשי לכל מי שרק בא לו- יש לצפות לעליה גורפת במספרים של אלה שעוברים מחשיש לחומרים חזקים יותר.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
למחלות לא צריך חוק,

למעלה