מתנגד מוחלט.ממשלת בנט הולכת בכל הכוח על הפיכת הגראס לחוקי. איך זה יעבוד? >> bit.ly/3gz37O4
#מגזין_סופשבוע
צילום: Yonatan SindelFlash90 | shutterstock | אוליבייר פיטוסי פלאש 90 | עיבוד סטודיו mako
מה דעתכן על הפיכת גראס לחוקי?
ממשלת שמאלמתנגד מוחלט.
יש לגרסיונרים סיכוי גדול לעבור ולהשתמש בסוגים אחרים.
חחחחח וואלה.ממשלת שמאל
ממשלת מסממי עם
כדי לזכות בקולות.
שמעתי שאהוד ברק (חברו הטוב של ג'פרי הפדופיל) עושה מזה מיליונים.ממשלת בנט הולכת בכל הכוח על הפיכת הגראס לחוקי. איך זה יעבוד? >> bit.ly/3gz37O4
#מגזין_סופשבוע
צילום: Yonatan SindelFlash90 | shutterstock | אוליבייר פיטוסי פלאש 90 | עיבוד סטודיו mako
גידלנו ילדים לדרך הטובה.ממשלת בנט הולכת בכל הכוח על הפיכת הגראס לחוקי. איך זה יעבוד? >> bit.ly/3gz37O4
#מגזין_סופשבוע
משאיר לאנשי מקצוע את ההחלטה. על פניו, רעיון גרוע ומסוכן. מצד שני, רבים טוענים שזה רעיון טוב. על המעשנים לא ניתן לסמוך. על אנשי המקצוע כן, אבל יתכן שהם מקובעים בדעות קדומות.מה דעתכן על הפיכת גראס לחוקי?
ולמה? אתה פחות חכם מאנשי מקצוע?!משאיר לאנשי מקצוע את ההחלטה. על פניו, רעיון גרוע ומסוכן. מצד שני, רבים טוענים שזה רעיון טוב. על המעשנים לא ניתן לסמוך. על אנשי המקצוע כן, אבל יתכן שהם מקובעים בדעות קדומות.
לא עניין של חוכמה. אני פשוט יודע פחות מהם בנושא. כך למשל אינני יודע לומר עד כמה מסוכן הגראס בנהיגה (אני די משוכנע שמסוכן, אבל איש מקצוע יידע טוב ממני) ועוד. כל הדברים האלה יכולים להשפיע על ההחלטה מן הסתם.ולמה? אתה פחות חכם מאנשי מקצוע?!
לא בהכרח יגיעו למקום מיוחד. יש מדינות בהן מותר לעשן גראס ובאף אחת מהן לא דילגו לאישור סמים קשים יותר.יתחילו בגארס, ולאן יגיעו?
זאת בדיוק השאלה. יש מי שטוען שלא מדובר בסם או בכל אופן לא בסם מסוכן.בבתי הספר מלמדים נגד סמים, וגארס סם!
יש מי שטוען, שיטען!לא עניין של חוכמה. אני פשוט יודע פחות מהם בנושא. כך למשל אינני יודע לומר עד כמה מסוכן הגראס בנהיגה (אני די משוכנע שמסוכן, אבל איש מקצוע יידע טוב ממני) ועוד. כל הדברים האלה יכולים להשפיע על ההחלטה מן הסתם.
לא בהכרח יגיעו למקום מיוחד. יש מדינות בהן מותר לעשן גראס ובאף אחת מהן לא דילגו לאישור סמים קשים יותר.
זאת בדיוק השאלה. יש מי שטוען שלא מדובר בסם או בכל אופן לא בסם מסוכן.
ומנין לנו שהוא לא צודק?יש מי שטוען, שיטען!
ממש דחוף לטפל בזה? עבור זה הוחלפה הממשלה? מה עם תקציבים למשרד החינוך?ממשלת בנט הולכת בכל הכוח על הפיכת הגראס לחוקי. איך זה יעבוד? >> bit.ly/3gz37O4
#מגזין_סופשבוע
איזה תקציבים חסרים במשרד החינוך?ממש דחוף לטפל בזה? עבור זה הוחלפה הממשלה? מה עם תקציבים למשרד החינוך?
אין לך ילדים ונכדים בגנים.איזה תקציבים חסרים במשרד החינוך?
מה שר/ת החינוך החדש/ה צפוי לעשות מבחינת תקציבים שלא עשו קודמיו בתפקיד?
א. מי אמר?אין לך ילדים ונכדים בגנים.
ומגיע להם מעבר לקיים? למה צריך תקציב לצהרונים? למה שההורים (בלבד) לא ישלמו את זה?אין תקציבים לצהרונים,
עניין הצהרונים נדחה מחוסר ממשלה יציבה.א. מי אמר?
ב. דעתי בעניינים השונים בדרך כלל תיבנה אובייקטיבית, ללא קשר אישי אלי או שלי לעניין עצמו.
ומגיע להם מעבר לקיים? למה צריך תקציב לצהרונים? למה שההורים (בלבד) לא ישלמו את זה?
נניח לרגע שאת צודקת ואין לי ילדים או נכדים בגנים, למה אני צריך לממן אותם?
מריחואנה רפואית היא ענין שונה. לטעמי צריך היה להכניס אותה ליותר טיפולים. יודעת על ילדים עם אפילפסיה בלתי נשלטת ע"י תרופות ששמן מריחואנה מחולל עבורם ממש נסים. מכירה סיפורים רבים של כאבים עצביים קשים שהמריחואנה הרפואית מעלימה. קשה ומסובך לקבל אישור, וכאן לדעתי נחוצה רפורמה.דעתי חלוקה.מצד אחד יש את האנשים החולים במחלות קשות כמו סרטן,פרקינסון ועוד שהגראס מאד עוזר להם להפיג את הכאבים.אבל זה תהליך מאד ארוך ומייגע עד שמשיגים את זה.
מצד שני גראס משפיע על כל אחד בצורה אחרת.יש אנשים שיכולים לעשן ואח"כ לעבוד כרגיל אפילו בתפקידים ניהוליים ויבצעו את עבודתם על הצד הטוב ביותר.
ויש אנשים שיעשנו ולא יוכלו לתפקד בכלל.
למחלות לא צריך חוק,דעתי חלוקה.מצד אחד יש את האנשים החולים במחלות קשות כמו סרטן,פרקינסון ועוד שהגראס מאד עוזר להם להפיג את הכאבים.אבל זה תהליך מאד ארוך ומייגע עד שמשיגים את זה.
מצד שני גראס משפיע על כל אחד בצורה אחרת.יש אנשים שיכולים לעשן ואח"כ לעבוד כרגיל אפילו בתפקידים ניהוליים ויבצעו את עבודתם על הצד הטוב ביותר.
ויש אנשים שיעשנו ולא יוכלו לתפקד בכלל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.