אולי יש משהו במה שאתה אומר..
בלי שום קשר תדע שלא רציתי שגראם דוט יקח את האליפות לא בגלל הנשיקה או הצעקה אלא בגלל המשחק האיום ונורא שהוא הפגין ולדעתי לא היה מגיע לו לקחת. פיטר אבדון שיחק בצורה הרבה יותר מרשימה מדוט לאורך כל הטורניר. אבל אכן לגראם דוט מגיעה כל ההערכה על כך שהוא לוקח את המשחק ברצינות ותמיד נותן 100%. לגבי מה שאמרת, יכול להיות שבאמת הקצנתי קצת את העניין, למרות שאמרתי שאני גם לא אוהב רובוטים שמשחקים כדוגמת דינג. מה שגראם עשה, זה כמובן נתון לוויכוח, אולי באמת הצעקה היא לגיטימית ובאמת מעידה על אכפתיות מהמשחק והיא הייתה מין שחרור לחץ אינסטינקטיבי. אבל כשהוא נישק את הגביע זה כבר משהו שלא נעשה בתום לב ולדעתי זה מעיד על זלזול בשחקן היריב. גם לפיטר אבדון שנראה לך כמו רובוט היום, היו מצבים בעבר שהוא היה מתפרץ. אפילו פעם אחת נגד סטיבן לי אם אני לא טועה, ההתפרצות הייתה כל כך בוטה וגסה שסטיבן לא היה מוכן לעלות לשחק נגד פיטר כשנה לאחר מכן. ועכשיו לטורניר!! איזה משחק מחכה לנו, רוברטסון נגד אוסליבן, צריך להיות משחק מדהים. רוברטסון העיד על עצמו שהוא אחד השחקנים הבודדים שמסוגלים לנצח את רוני גם כשהוא משחק במיטבו ואני נוטה להאמין שיש בזה משהו.