גראנד פרי

THE WALL 1981

New member
גראנד פרי

כל הגדולים מגמגמים: סטפן הנדרי לא עולה סטיב דיוויס לא עולה דינג ג'ונהוי לא עולה גרהאם דוט לא עולה מארק וויליאמס פרש עקב מתיחת רצועה כנראה שזה הצ'אנס של רוני, או אולי קן דוהרטי יפתיע ?

torso2

New member
אין שמחה הגדולה מהשמחה לאיד..

סתם..אבל אני די שמח שדינג לא עלה ובעיקר בגלל היחס המזלזל שלו בפריים האחרון נגד ג'ו פרי. מה גם שהוא לא מראה רגשות בצורה מוחלטת ומעולם לא ראיתי אותו מפרגן ליריב על מכה טובה שלו. ועוד כמה דברים: 1) ה- Stroke של שון מרפי פשוט מדהימה. 2) ניל רוברטסון יזכה באליפות עולם ב- 3 שנים הקרובות, הוא שחקן פשוט עולה. 3) זה ידוע לכולם, אבל שוב אני אומר שכשרוני משחק בשיא כושרו אין אף אחר שאפילו מתקרב אליו, לא סתם פיטר אבדון הגדיר אותו כמוצרט של הסנוקר. דברים נוספים יבואו בהמשך.. :)

THE WALL 1981

New member
ואני מאוד מסכים איתך לגבי דינג

לפעמים נראה כאילו מדובר באיזה רובוט נטול חיוך ונטול רגשות,בסיום המשחק מוציאים ממנו את הסוללות ומכניסים אותו לתוך תיבה עד הפעם הבאה,אולי זה בגלל האורז ??? אולי יש לו עצירות תמידית ??? ההפך המושלם שלו זה דומיניק דייל,כל הזמן מחייך וצוחק,הבעיה היא שכל הזמן גם מפסיד.

torso2

New member
טוב לדעת...

שיש עוד אנשים שחושבים כמוני.. :) דומיניק דייל דווקא משתפר לאחרונה והוא אפילו הגיע לחצי גמר באחד הטורנירים שנה שעברה (שכחתי איזה כרגע...) ואתה כל כך צודק, הוא ממש מותק של שחקן, חייכן, ספורטיבי ובעל שמחת חיים.. עוד שחקנים מהזן שלו הם מת'יו סטיבנס (אולם קצת פחות חייכן ומוחצן) וכמובן טוני דראגו. לגבי שון מרפי, הוא מגלה חוסר יציבות משווע אבל בכל אופן תמיד כיף לראות אותו משחק, הוא התקפי ולאט לאט הוא גם מפתח את הצד הטקטי שלו.. ועד עכשיו הטורניר פשוט תענוג, אני מקווה שהוא יהיה סימן לבאות בניגוד לגמר של אפילות העולם שנה שעברה. והכי חשוב, גראם דוט עף :)

11122233311

New member
דינג הוא כזה

הוא נראה כמו אחד שגדל בסין בתרבות הקפדנית כזאת שסופסוף יצא לנו בן אז חייבים שהוא יהיה מצליח! ונעלו אותו בחדר עם שולחן סנוקר 9 שעות ביום מאז שהוא בן חודש. וככה הוא השתפר מהר והוא גם עם פרצוף של לחם שיפון כל היום כי ההורים שלו בטח יפליקו לו בטוסיק אם הוא יפסיד והוא חייב להיות רציני כזה

torso2

New member
האמת היא...

שאני מתאר לעצמי שמופעל עליו המון לחץ, כנראה גם מההורים וגם מהחינוך הסיני הקפדני (מאוד). דבר ראשון אם תסתכלו טוב על העין הימנית שלו כשהוא משחק תראו שיש לו עווית (מאז ומתמיד) - וידוע שעוויות ובמיוחד כאלו סביב העין ואזור הפנים נגרמות מלחץ ומתח. בסוף המשחק נגד ג'ו פרי מעבר לזלזול ראיתם שהוא פשוט רצה לסיים את המשחק (וכנראה שאולי לא מלוזריות), מיד לאחר שנגמר המשחק הוא שחרר את הפפיון ואת החלק העליון של החולצה על מנת לנשום יותר אוויר והוא ממש מיהר לברוח משם. תשמעו, יש התנהגויות בסנוקר שאני ממש לא אוהב שגובלות בחוסר כבוד (כמו הצעקה והנשיקה של הגביע של גראם דוט בגמר של אליפות העולם) אבל כן כיף לראות שחקן שאתה רואה שהוא חי את המשחק ומשדר רגשות. אבל אצל דינג פשוט לא רואים את זה, ממש כמו מכונה...אפילו מבטון קטן של אכזבה או באסה לא רואים על הפנים שלו...

G8G8

New member
לגבי גראם, לא מסכים איתך לחלוטין!

אני שמחתי בישבילו שהוא לקח את האליפות למרות שהרמה של הגמר לא הייתה מי יודע מה (בלשון המעטה). גראהם אוליי הוא לא מהמוכשרים ביותר (אפילו אמר את זה על עצמו), אבל בהחלט נותן פייט רציני לכל יריב. אני לא מבין למה שלא תהיינה מדיי פעם הבעת רגשות? (הצעקה שלו הייתה אחרי מכה מאוד קשה שהוא הכניס והנשיקה אחרי שהוא היה בטוח שהוא ניצח) אני לא רוצה לראות רובוטים משחקים. הדברים הקטנים שקורים מוסיפים עיניין לקהל באולם ולצופים בבית. שחקנים לא צריכים להיות כאלו רציניים ורובוטייים (פיטר אבדון, דינג...) למרות שזה דיי תלוי באופי. כך למשל את רוני או מייקל אולט (הצעיר ששבר כמה אצבעות אחרי שנתן כמה לשולחן אחרי החמצה), אני דווקא אוהב לצפות במשחקים שיש קצת דברים ששוברים את המתח או מצחיקים (כמובן שהסנוקר הוא העיקר). רוני אמר אחרי המשחק היום נגד דייויד גריי שהרבה שחקנים יותר מדיי מתוחים ורציניים והוא לוקח את המשחק בהנאה ופחות ברצינות. אז לומר שמה שגראהם עשה אחרי הזכייה הנדירה באליפות העולם הוא חוסר כבוד ולתת הצדקה למה שדינג עשה (שד.א- אני מחבב אותו בתור שחקן, אבל מה שהוא עשה נגד ג'ו לא היה ספורטיבי ודיי מעליב) זה קצת לא נכון הייתי אומר.

torso2

New member
אולי יש משהו במה שאתה אומר..

בלי שום קשר תדע שלא רציתי שגראם דוט יקח את האליפות לא בגלל הנשיקה או הצעקה אלא בגלל המשחק האיום ונורא שהוא הפגין ולדעתי לא היה מגיע לו לקחת. פיטר אבדון שיחק בצורה הרבה יותר מרשימה מדוט לאורך כל הטורניר. אבל אכן לגראם דוט מגיעה כל ההערכה על כך שהוא לוקח את המשחק ברצינות ותמיד נותן 100%. לגבי מה שאמרת, יכול להיות שבאמת הקצנתי קצת את העניין, למרות שאמרתי שאני גם לא אוהב רובוטים שמשחקים כדוגמת דינג. מה שגראם עשה, זה כמובן נתון לוויכוח, אולי באמת הצעקה היא לגיטימית ובאמת מעידה על אכפתיות מהמשחק והיא הייתה מין שחרור לחץ אינסטינקטיבי. אבל כשהוא נישק את הגביע זה כבר משהו שלא נעשה בתום לב ולדעתי זה מעיד על זלזול בשחקן היריב. גם לפיטר אבדון שנראה לך כמו רובוט היום, היו מצבים בעבר שהוא היה מתפרץ. אפילו פעם אחת נגד סטיבן לי אם אני לא טועה, ההתפרצות הייתה כל כך בוטה וגסה שסטיבן לא היה מוכן לעלות לשחק נגד פיטר כשנה לאחר מכן. ועכשיו לטורניר!! איזה משחק מחכה לנו, רוברטסון נגד אוסליבן, צריך להיות משחק מדהים. רוברטסון העיד על עצמו שהוא אחד השחקנים הבודדים שמסוגלים לנצח את רוני גם כשהוא משחק במיטבו ואני נוטה להאמין שיש בזה משהו.

G8G8

New member
כן, גם אני מחכה למשחק בינהם!!

אין ספק שיהייה שם סנוקר ברמה גבוהה והתקפית כמו שרוני אוהב וגם נייל לא כל כך הגנתי. אני מאמין שרוני ימשיך להציג את היכולת הטובה שלו מתחילת הטורניר ונייל לא יהייה פחות טוב, מצפה לנו משחק נהדר. לגבי דינג- ברגע שראיתי אותו מדבר (אם אפשר לקרוא לאנגלית הגרועה שלו דיבור) אחרי הזכייה בUK OPEN הרושם שלי התשנה קצת. הוא מאוד ביישן ויכול להיות שהוא מפצה על הביישנות בסגנון ההתנהגות שלו.

ophir snooker

New member
דינג הוא ילד חייכן נחמד וחרוץ!!!

הוא מוכן לשחק עם כל אחד, בכל רמה, הוא לא מתנשא, וצוחק המון בחברה שהוא מרגיש בה בנוח. בזמן המשחק הוא מציג פני פוקר, יתרון גדול לשחקן סנוקר ברמתו. אופיר.

למעלה