דעתי על ההופעות (תודה על הקישור נדב!)
ג'ניפר האדסון במחווה לוויטני יוסטון: היא נשמעת פה קצת מוזר, לא יודע איך להסביר במילים. אני מאוד אוהב את ג'ניפר ושמחתי מאוד כששמעתי שהיא זו שתבצע את המחווה לוויטני כי לדעתי היא הזמרת המושלמת למחווה כזו וזה היה ביצוע בנאלי, די משעמם ובעיקר לא מרגש. חבל. פספוס ענק. ניקי מינאג': קטע הוידאו היה קצת לא קשור. הכריזמה של ניקי עדיין אדירה שזה מעולה והשיר הזה מאוד לא מיינסטרימי ככה שבתכל'ס היה לה מלא אומץ בשביל להופיע איתו בגראמי שמשודר מול מיליוני צופים. הופעה מושקעת אבל לא מלהיבה מדי. ריהאנה וקולדפליי: עוד הוכחה לכך שריהאנה השתפרה באופן עצום במהלך השנים בביצוע הווקאלי שלה, בטח ובטח בזה שבלייב (עדיין לא מושלם אבל משתפר בהחלט). ואיזה שואו היא נתנה, וואו! בא לי ללכת להופעה שלה!
דווקא בשיתוף עם ריהאנה היא הייתה פחות טובה וחבל. אבל זה כלום לעומת איך שכריס מרטין זייף בהתחלה של Paradise חחחח
חוץ מזה - אחלה הופעה! אדל: היא הייתה בכלל חולה? משהו? מי שם לב בכלל? ביצוע מצוין, כרגיל. תותחית שאין כמותה. כריס בראון: הוא בהחלט יודע לתת שואו גם אם השיר שהוא שר בהתחלה לא מלהיב במיוחד. חוץ מהשואו היפה לעיניים לא היה משהו מיוחד בהופעה שלו. ברונו מארס: הוי, הוא נראה כל כך מלא בעצמו. בלע. הוא נותן שואו טוב והוא מבצע טוב בלייב, אבל זה לא תפס אותי יותר מדי. אולי זה היה יותר מדי ג'יימס בראוני בשבילי. אלישיה קיז ובוני רייט במחווה לאטה ג'יימס: קצר מדי, מפוספס מדי, לא מרגש ולא נוגע. סתמי מאוד. דייויד גואטה, כריס בראון, פו פייטרז, ליל וויין ודדמאוס: כריס בראון - עובר. ליל וויין - עובר. פו פייטרז - נתנו בראש. פו פייטרז+דדמאוס - WTF?! קייטי פרי: בחייאת, את נותנת אחלה שואו - אבל מה עם שיעורי פיתוח קול כדי לבצע את השירים בלייב כמו שצריך? האלבום האחרון שלך ממש ממש הצליח, אני בטוח שאת יכולה להשקיע כסף במורה טוב לפיתוח קול. הייתי בטוח שהפאק בסאונד זה בטעות אבל אהבתי שזה בכוונה חח. השיר החדש חמוד ולהיטי כזה. קלי קלארקסון וג'ייסון אלדין: לא מעניין במיוחד. טיילור סוויפט: ע"ע קלי קלארקסון. הפו פייטרז: זה אחלה שיר והם נתנו בראש כמו שצריך! ברוס ספרינגסטין: אם אני לא טועה זו ההופעה שפתחה את הערב ואיזו הופעה! הבוס נותן שואו כמו שהבוס נותן שואו, והשיר - מעדן! הביץ' בויז: מה קשור אדם לווין? שיהיה. פוסטר דה פיפל היו ממש חמודים וכיפיים! הבויז עצמם היו לא רעים בכלל ביחס לעובדה שהם לא עבדו יחד כבר איזה 20 שנים ושהם לא חבר'ה צעירים בכלל. פול מקרטני: הרבה אגדות חיות על הבמה הערב אה? למה לא. השיר החדש שלו לא מלהיב במיוחד וחבל שהוא לא ביצע כמה קלאסיקות של הביטלס או משהו כזה. הו וול. המחווה לגלן קמפבל: הלהקה ההיא בהתחלה הייתה בסדר. ההוא מדה ווייס היה בסדר. השיא של המחווה הייתה כשגלן עצמו עלה לבמה עם כל הכריזמה שלו. הבנתי שיש לו אלצהיימר או משהו כזה, זה מבאס כי מהקצת שאני מכיר ממנו הוא יוצר מסקרן מאוד.