גראמי 2012!

Music Man XD

New member
אה ו..

ההופעה של ניקי הייתה מגניבה

ערן1987

New member
דעתי על ההופעות (תודה על הקישור נדב!)

ג'ניפר האדסון במחווה לוויטני יוסטון: היא נשמעת פה קצת מוזר, לא יודע איך להסביר במילים. אני מאוד אוהב את ג'ניפר ושמחתי מאוד כששמעתי שהיא זו שתבצע את המחווה לוויטני כי לדעתי היא הזמרת המושלמת למחווה כזו וזה היה ביצוע בנאלי, די משעמם ובעיקר לא מרגש. חבל. פספוס ענק. ניקי מינאג': קטע הוידאו היה קצת לא קשור. הכריזמה של ניקי עדיין אדירה שזה מעולה והשיר הזה מאוד לא מיינסטרימי ככה שבתכל'ס היה לה מלא אומץ בשביל להופיע איתו בגראמי שמשודר מול מיליוני צופים. הופעה מושקעת אבל לא מלהיבה מדי. ריהאנה וקולדפליי: עוד הוכחה לכך שריהאנה השתפרה באופן עצום במהלך השנים בביצוע הווקאלי שלה, בטח ובטח בזה שבלייב (עדיין לא מושלם אבל משתפר בהחלט). ואיזה שואו היא נתנה, וואו! בא לי ללכת להופעה שלה!
דווקא בשיתוף עם ריהאנה היא הייתה פחות טובה וחבל. אבל זה כלום לעומת איך שכריס מרטין זייף בהתחלה של Paradise חחחח
חוץ מזה - אחלה הופעה! אדל: היא הייתה בכלל חולה? משהו? מי שם לב בכלל? ביצוע מצוין, כרגיל. תותחית שאין כמותה. כריס בראון: הוא בהחלט יודע לתת שואו גם אם השיר שהוא שר בהתחלה לא מלהיב במיוחד. חוץ מהשואו היפה לעיניים לא היה משהו מיוחד בהופעה שלו. ברונו מארס: הוי, הוא נראה כל כך מלא בעצמו. בלע. הוא נותן שואו טוב והוא מבצע טוב בלייב, אבל זה לא תפס אותי יותר מדי. אולי זה היה יותר מדי ג'יימס בראוני בשבילי. אלישיה קיז ובוני רייט במחווה לאטה ג'יימס: קצר מדי, מפוספס מדי, לא מרגש ולא נוגע. סתמי מאוד. דייויד גואטה, כריס בראון, פו פייטרז, ליל וויין ודדמאוס: כריס בראון - עובר. ליל וויין - עובר. פו פייטרז - נתנו בראש. פו פייטרז+דדמאוס - WTF?! קייטי פרי: בחייאת, את נותנת אחלה שואו - אבל מה עם שיעורי פיתוח קול כדי לבצע את השירים בלייב כמו שצריך? האלבום האחרון שלך ממש ממש הצליח, אני בטוח שאת יכולה להשקיע כסף במורה טוב לפיתוח קול. הייתי בטוח שהפאק בסאונד זה בטעות אבל אהבתי שזה בכוונה חח. השיר החדש חמוד ולהיטי כזה. קלי קלארקסון וג'ייסון אלדין: לא מעניין במיוחד. טיילור סוויפט: ע"ע קלי קלארקסון. הפו פייטרז: זה אחלה שיר והם נתנו בראש כמו שצריך! ברוס ספרינגסטין: אם אני לא טועה זו ההופעה שפתחה את הערב ואיזו הופעה! הבוס נותן שואו כמו שהבוס נותן שואו, והשיר - מעדן! הביץ' בויז: מה קשור אדם לווין? שיהיה. פוסטר דה פיפל היו ממש חמודים וכיפיים! הבויז עצמם היו לא רעים בכלל ביחס לעובדה שהם לא עבדו יחד כבר איזה 20 שנים ושהם לא חבר'ה צעירים בכלל. פול מקרטני: הרבה אגדות חיות על הבמה הערב אה? למה לא. השיר החדש שלו לא מלהיב במיוחד וחבל שהוא לא ביצע כמה קלאסיקות של הביטלס או משהו כזה. הו וול. המחווה לגלן קמפבל: הלהקה ההיא בהתחלה הייתה בסדר. ההוא מדה ווייס היה בסדר. השיא של המחווה הייתה כשגלן עצמו עלה לבמה עם כל הכריזמה שלו. הבנתי שיש לו אלצהיימר או משהו כזה, זה מבאס כי מהקצת שאני מכיר ממנו הוא יוצר מסקרן מאוד.

Mrs Brightside

New member
גם אני שמתי לב לזיופים של כריס

במחווה לגלן קמפבל שרשמת "ההוא מדה וויס" התכוונת לאדם? כי אני מנסה למצוא את ההופעה שלהם!

DirrtyShay

New member
וואווווו חחח ההופעה של ניקי ממש חמודה ופריקית

מדיי פעם יוצא לי לשמוע אותה בשיתופי פעולה (מאריה, כריסטינה, בריטני ודרייק).. וסתם נכנסתי לצפות בהופעה, ההופעה עצמה היתה ממש מושקעת וממש אהבתי, השיר חביב. איזה מוזר לי לראות כאלה הופעות בגראמי כי כאילו אני רגיל שזה טקס מאוד מכובד ופלצני אבל בשנים האחרונות (לדעתי) הוא מאבד את הערך שהיה לו מבחינת מועמדויות וזכיות. וההופעה שלה ממש מושקעת ואני לא אומר בקטע רע אלא בהכי מחמאה - זה כאילו הופעה שבדרך כלל רואים ב-VMA. כל הכבוד למי שאחראי על כל השואו הזה שהיה אצל ניקי.

DirrtyShay

New member
כי פעם זה היה נראה כאילו בוחרים במי שמוכשר

ובאמת שר טוב. ועזבו שאני מעריץ של כריסטינה וכאילו אולי זה נראה שאני בא לטובתה. אני גם מעריץ של מאריה קארי וההתעלמות ממנה ב-2006 (נכון היא זכתה בכמה פרסים) היתה פשוט גועל נפש. השיר We Belong Together החזיר אותה ובגדול ואני עוד לפני שהשיר הפך להיות "מספר אחד" במצעד התאהבתי בשיר ופשוט לא הפסקתי לשמוע ועד היום אני שומע אותו לפחות 3 פעמים בשבוע, שיר ענק. לא סתם אנשים רבים הורידו אותו, לא סתם אנשים רבים ביקשו אותו ברדיו ולא סתם הוא היה מקום ראשון פאקינג 16 שבועות (או 17) שזה אומר כמעט 4 חודשים שלמים השיר היה מקום ראשון זה לא נתפס מבחינתי בכלל. ובגראמי שיש את הקטגוריות : Record of the Year Song of the Year והיא מועמדת ולא זוכה לדעתי זה מחדל ופשוט מראה כמה הם מפגרים. וסתם נכנסתי עכשיו לויקיפדיה להביא את המתחרים שלה באותן קטגוריות : Record of the Year "Boulevard of Broken Dreams" - Green Day "We Belong Together" - Mariah Carey "Feel Good Inc. - Gorillaz "Hollaback Girl" - Gwen Stefani "Gold Digger" - Kanye West Song of the Year "Sometimes You Can't Make It on Your Own"- U2 "Bless the Broken Road" - Rascal Flatts "We Belong Together" - Mariah Carey "Devils & Dust" - Bruce Springsteen "Ordinary People" - John Legend לא יודע נראה (לי) לאחרונה שזה כבר לא הולך לפי איכות אלא לפי הצלחה ופופלריות וזה מה שייחד את הטקס לטעמי שהוא לא היה הולך לפי זה בעבר.

ערן1987

New member
אבל אל תשכח שהם אמורים לבחור בשירים הכי טובים

ולא בשירים הכי מצליחים. אישית אני לא הכי תופס מ-We Belong Together ואף פעם לא הבנתי איך דווקא הוא הפך ללהיט כזה גדול אבל יכול להיות שהם חשבו שהוא פחות ראוי לזכייה שזה רלוונטי לחלוטין. הם אמורים לבחור באיכות ולא בכמות. מבחינת שתי הקטגוריות אני חושב ששתי הזכיות מוצדקות יותר מ-WBT. השיר של גרין דיי גם היה להיט ענק בזמנו (וכשיר נטו אני מעדיף אותו בהרבה על WBT. בעצם מכל החמישה שמועמדים בקטגוריה הזו WBT הכי פחות מועדף עליי) ובקטגוריה של שיר השנה (שזה טקסט לשיר) הבחירה ביו2 ברורה מאליה מכיוון שזה שיר שבונו כתב לאבא שלו שנפטר אז אין מצב ששיר אחר היה מנצח אותו (והוא גם כתוב הרבה יותר טוב מ-WBT), וזה שיר שלא היה אפילו קרוב ללהיות להיט (אבל הוא כן לקוח מאלבום מצליח מאוד).

ערן1987

New member
רשימת הזוכים המלאה

נמצאת פה. זוכים בולטים: אדל זכתה בכל 6 הקטגוריות להן הייתה מועמדת (כולל "אלבום השנה" על "21", היא השוותה את השיא של ביונסה לזכייה של זמרת בכמות פרסים בלילה אחד), פו פייטרז זכו ב-5 פרסים (הפרס היחיד אותו הפסידו היה לאלבום השנה, אותו הפסידו לאדל), וקנייה ווסט זכה ב-4 פרסים. בון איוור זכה בפרס "האמן החדש הטוב ביותר" ובפרס האלבום האלטרנטיבי שזה משעשע כי הוא הודיע בעבר שהוא לא ממש שם זין על הגראמי. כריס בראון זכה בפרס אלבום האר'נ'בי ועורר סערה על העובדה שאחרי הבלאגן עם ריהאנה אמריקה עדיין אוהבת אותו. טיילור סוויפט זכתה ב-2 פרסים על הלהיט Mean. סטיבן מארלי ניצח את אחיו זיגי בקטגוריית אלבום הרגאיי. פסקול הסרט "נאום המלך" זכה באוסקר לפני כשנה ועכשיו גם בגראמי. יונתן דגן הישראלי הפסיד בקטגוריית Best Recording Package ל-Scenes from The Suburbs של ארקייד פייר (שזכו שנה שעברה בקטגוריית אלבום השנה). פול מקרטני וברוס ספרינגסטין זכו כל אחד בפרס הביליון שלהם. פול אפוורת', שעבד השנה בין היתר עם אדל ופוסטר דה פיפל, זכה בפרס מפיק השנה (כשהוא מנצח את ריאן טדר ואת The Smeezingtons בו חבר ברונו מארס, שבכלל יצא בידיים ריקות הערב למרות שזכה שנה שעברה).

DirrtyShay

New member
מעצבנת האדל הזאת....

מה היה קשה לה להופיע עם Set Fire... השיר שהיא שרה יפה, נחרש, מיצינו, מבאסת. אבל ההופעה בהחלט היתה יפה (וגם היא עצמה נראתה ממש חמודה ויפה).

ערן1987

New member
אני חושב שהיא נתנה לקהל את מה שהוא רצה

וזה ביצוע לייב של השיר הכי מצליח בשנה האחרונה בכל העולם. אני חשבתי שהיא תעשה את זה+תשלב את SLY ואולי גם את SFTTR בקטנה כזה, אבל גם לא. לא נורא, פעם הבאה

DirrtyShay

New member
אכן כן... מדהים אותי כל פעם מחדש האהבה שהיא

מקבלת מהאמריקאים, כיף לראות דברים כאלה. ממש מחבקים אותה ומעריכים אותה וזה נדיר, לא זכור לי שראיתי כזה דבר על אמן "חדש" (יחסית). כל הכבוד לה, מבסוט בשבילה

ערן1987

New member
זה היה הגראמי השני הכי נצפה אי פעם!

39.9 מיליון אמריקאים צפו בטקס הגראמי, מספר הצופים הגבוה ביותר מאז הטקס שנערך ב-1985 ובכ-50% יותר מהטקס של שנה שעברה! אין ספק שהמוות הטרי והמפתיע של וויטני יוסטון תרם לרייטינג הגבוה במיוחד.

ערן1987

New member
לא שידוע לי

מזל שיש אינטרנט שאפשר לצפות בהופעות החיות באיכות HD מצוינת (אבל העיקרון, שזה לא משודר, מעצבן).

למעלה