גראמי 2012!

ערן1987

New member
גראמי 2012!

הלילה יתקיים טקס פרסי הגראמי, הפרס הנחשב ביותר בתעשיית המוסיקה. הטקס לא ישודר בישראל לראשונה מזה 5 שנים. מה מחכה לנו בטקס? אדל סוף סוף תחזור להופיע אחרי הפסקה ארוכה, הביץ' בויז יתקאמבקו לראשונה מזה שני עשורים עם מארון 5 ופוסטר דה פיפל, קולדפליי ישתפו פעולה עם ריהאנה שיהיה מעניין לראות את פרצופה בזמן שכריס בראון יעלה להופיע, החברות ניקי מינאג' וקייטי פרי יעלו להופיע (בנפרד), ג'ניפר האדסון תבצע הופעת הוקרה די מאולתרת לוויטני יוסטון שהלכה לעולמה ממש הלילה כשהמחווה לאטה ג'יימס שנפטרה לפני כחודש תבוצע על ידי אלישיה קיז ובוני רייט, הפו פייטרז ייתנו בראש, ברוס ספרינגסטין יראה מי הבוס, פול מקרטני יוסיף עוד קצת אבק של אגדות חיות לבמה ורבים אחרים יעלו גם הם. הראפר/שחקן אל.אל. קול ג'יי ינחה את הטקס. רשימת המועמדים המלאה נמצאת כאן. הנה ארבעת הקטגוריות המובילות של הטקס, אתם מוזמנים להמר עליהן ועל שאר הקטגוריות (והאם אדל אכן תהיה הזוכה הגדולה של הטקס או שהיא תופתע ותצא בידיים ריקות): Record of the Year "Rolling in the Deep" – Adele Paul Epworth, producer; Tom Elmhirst & Mark Rankin, engineers/mixers "Holocene" – Bon Iver Justin Vernon, producer; Brian Joseph & Justin Vernon, engineers/mixers "Grenade" – Bruno Mars The Smeezingtons, producers; Ari Levine & Manny Marroquin, engineers/mixers "The Cave" – Mumford & Sons Markus Dravs, producer; Francois Chevallier & Ruadhri Cushnan, engineers/mixers "Firework" – Katy Perry Stargate & Sandy Vee, producers; Mikkel S. Eriksen, Phil Tan, Sandy Vee & Miles Walker, engineers/mixers Album of the Year 21 – Adele Jim Abbiss, Adele, Paul Epworth, Rick Rubin, Fraser T. Smith, Ryan Tedder & Dan Wilson, producers; Jim Abbiss, Philip Allen, Beatriz Artola, Ian Dowling, Tom Elmhirst, Greg Fidelman, Dan Parry, Steve Price, Mark Rankin, Andrew Scheps, Fraser T. Smith & Ryan Tedder, engineers/mixers; Tom Coyne, mastering engineer Wasting Light – Foo Fighters Butch Vig, producer; James Brown & Alan Moulder, engineers/mixers; Joe LaPorta & Emily Lazar, mastering engineers Born This Way – Lady Gaga Paul Blair, DJ Snake, Fernando Garibay, Lady Gaga, Robert John "Mutt" Lange, Jeppe Laursen, RedOne & Clinton Sparks, producers; Fernando Garibay, Lady Gaga, Bill Malina, Trevor Muzzy, RedOne, Dave Russell, Justin Shirley Smith, Horace Ward & Tom Ware, engineers/mixers; Gene Grimaldi, mastering engineer Doo-Wops & Hooligans – Bruno Mars B.o.B, Cee Lo Green & Damian Marley, featured artists; Dwayne "Supa Dups" Chin-Quee, Needlz & The Smeezingtons, producers; Ari Levine & Manny Marroquin, engineers/mixers; Stephen Marcussen, mastering engineer Loud – Rihanna Drake, Eminem & Nicki Minaj, featured artists; Ester Dean, Alex da Kid, Kuk Harrell, Mel & Mus, Awesome Jones, Makeba Riddick, The Runners, Sham, Soundz, Stargate, Chris "Tricky" Stewart, Sandy Vee & Willy Will, producers; Ariel Chobaz, Cary Clark, Mikkel S. Eriksen, Alex da Kid, Josh Gudwin, Kuk Harrell, Jaycen Joshua, Manny Marroquin, Dana Nielsen, Chad "C-Note" Roper, Noah "40" Shebib, Corey Shoemaker, Jay Stevenson, Mike Strange, Phil Tan, Brian "B-Luv" Thomas, Marcos Tovar, Sandy Vee, Jeff "Supa Jeff" Villanueva, Miles Walker & Andrew Wuepper, engineers/mixers; Chris Gehringer, mastering engineer Song of the Year "All of the Lights" Jeff Bhasker, Stacy Ferguson, Really Doe, Kanye West & Malik Yusef, songwriters (Kanye West featuring Rihanna, Kid Cudi & Fergie) "The Cave" Ted Dwane, Ben Lovett, Marcus Mumford & Country Winston, songwriters (Mumford & Sons) "Grenade" Brody Brown, Claude Kelly, The Smeezingtons & Andrew Wyatt, songwriters (Bruno Mars) "Holocene" Justin Vernon, songwriter (Bon Iver) "Rolling in the Deep" Adele & Paul Epworth, songwriters (Adele) Best New Artist The Band Perry Bon Iver J. Cole Nicki Minaj Skrillex

Bleed for Me

New member
יואו איזה התרגשות!!!

סתם, לא ממש
אבל אני מתה לראות את ההופעה של אדל

ערן1987

New member
וואי גם אני!

ראיינו אותה לפני כמה ימים ב-CNN והיא ביצעה איזה דקה וקצת של א-קפלה של RITD וזה היה נשמע כל כך נקי וטוב ומצוין! היא חזרה ובגדול!

DirrtyShay

New member
חבל שכריסטינה לא לוקחת חלק באחת מן המחוות

טיפשי ביותר. טוב לפחות יש הופעה אחת שאני מחכה לה - אדל, מקווה שהיא תופיע עם Set Fire To The Rain... לקדם את השיר.

ערן1987

New member
אני לא חושב שזה טיפשי

כי כריסטינה השתתפה בהלוויה של אטה ככה שאולי המפיקים לא רצו ליצור "מיאוס" אצל הקהל לגביה. לגבי המופע לוויטני, אני מניח שג'ניפר (וגם צ'אקה קאן שתצטרף אליה) פשוט היו "באזור"/אמורות להופיע או משהו כזה ולכן הן הוזמנו.

inbal287

New member
יש אחלה הופעות!

פוסטר דה פיפל ממש מגניבים, מתה על הדיסק שלהם
הקטגוריות הראשיות קצת חוזרות על עצמן. מצחיק שבון איבר מועמד לאמן החדש (יצא לו כבר אלבום קודם ואי.פי)... אמנם זה נחמד לראות שהוא נמצא בקטגוריות החשובות, אבל אני חושבת שהאלבום החדש שלו די גרוע וסתם יש הייפ מטורף מסביב לזה, שלאנשים לא נעים להגיד שהאלבום לא משהו בעיניהם (הראשון ה-ר-ב-ה יותר טוב). ולגבי אדל - אני בטוחה שההופעה שהיא תתן תהיה מהממת ושהיא גם תצא עם כמות לא מבוטלת של פרסים, גם אם לא תצא המנצחת הגדולה של הערב.

Music Man XD

New member
בורלסק לא זכה

לפחות זכה הפסקול של אימפריית הפשע במקום, ככה שההפסד קצת פחות חמוץ בשבילי. מחכה למחוות, נשמע כמו החלק הכי מעניין בטקס.

ערן1987

New member
יש כבר את רשימ תהזוכים המוקדמת?

תוכל להביא קישור? אין לי מושג איפה לחפש

Music Man XD

New member
אה ו..

רק שתדעו, רק 8 קטגוריות (או משהו כזה) ישודרו בטקס עצמו, כל השאר לא ישודרו. זה ממש מוזר, הטקס הזה הופך אט אט מהאוסקר המוזיקלי לטקס MTV פקאצי
skrillex זכה ב-Best Remix או משהו לפני כמה דקות

ערן1987

New member
אין מצב שרק 8! הרי 4 זה הקטגוריות הכלליות

אז איך יחליטו מה ה-4 האחרות? נשמע הזוי מהתחת אגב האוסקר, השנה מועמדים רק 2 (!!!!) שירים בקטגוריית השיר הטוב ביותר

Music Man XD

New member
הנה:

http://www.grammy.com/news/musics-biggest-day "This year, approximately 70 of the 78 GRAMMY categories will be announced at the Pre-Telecast Ceremony on Feb. 12" זה משאיר פחות או יותר 8 קטגוריות לערב עצמו. לדעתי גם בשנה שעברה קרה משהו דומה, אבל אני לא בטוח.

למעלה