ג'ק

G A L 17

New member
ג'ק ../images/Emo58.gif

לפני שאני ארשום מה שרציתי אני רק אציין שיש פה ספולייר די רצחני לגבי הדמות של ג'ק אז למי שרואה את הפרקים בקצב של ערוץ 10 מומלץ לצאת עכשיו .. ולאלה שנשארו בכל זאת , רק לי בכל העונה השניה הייתה את ההרגשה כאילו היציאה של ג'ק מהארון היא משהו זמני ? זה היה כזה צעקו עליו עד שנמאס לו והוא התוודה וכל העונה רק חיכתי לפרק שהוא יגיד שהוא לא באמת הומו וזה...

drunky

New member
האמת שאני לא ממש מסכים../images/Emo58.gif

כי אני דווקא חשתי שכולם עושים לו עוול והוא ממשיך להתעקש שהוא לא הומו... לא יודע, ואז הוא כאילו התפוצץ כבר ולא יכול היה לשאת את הסוד הזה יותר ויש לציין כי הוא לא יצא מהארון וזהו... אח"כ היה את הנושא של אבא שלו, וזה המשיך ללוות אותו ממקום למקום הוא עבר תהליך ארוך עד שהוא נעשה הומו מן המניין אולי רק בעונה החמישית... כשהגיע לבוסטון- עיר חדשה- התחלות חדשות מ... זהו זו דעתי אבל ג'ואי עצבנה אותי בכל הסיפור הזה... ותזכור שיש גם את הפרק ההוא עם המסיבה כשהחברה לשעבר של ג'ק מגיעה לביקור ומספרת שהחבר שלה יצא מהארון ואז ג'ק מתפדח לספר לה שהוא גם הומו כי ככה יוצא שכל בחור שהיא יצאה איתו מיהר לצאת מהארון - חחחח בקיצור... אני שואל... למה בכל הסידרה לא הייתה איזו מישהי שיצאה מהארון? למה תמיד נתפלים למין הגברי??? שיראו פעם את התהליך של הנשים.............!

DAN1EL

New member
אל תשכח ../images/Emo58.gif ../images/Emo97.gif

תוכנית נוער שעוסקת בנושא כמו יציאה מהארון ב1999 - זה נחשב אז למשהו די חדשני. אז זה עוד לא היה נושא כל כך נטחן, ואנשים לא חשבו "אוי באמת זה כל כך נדוש, שיראו לסבית יוצאת מהארון במקום". אם הם היו עוסקים בזה היום זה כבר היה נחשב קצת נדוש, והיו מצפים מהם להראות לסבית יוצאת מהארון כדי להפגין חדשניות.

snier1991

New member
היא בסך הכל היתה תוכנית הנוער השניה

וכבר בראשונה דנו בהומוסקסואליות שלא לדבר שב98 וויל וג'ק התנשקו על מסך הטלוויזיה וזה היה עשור אחרי הנשיקה הלסבית סבפרקליטי אל אי והעלילה של באפי עם שתי החברות הלסביות צר לי אבל לאותה תקופה זה לא היה כזה נועז לעומת זאת היום זה כן היה נועז כי אנחנו חיים בתקופת בוש שאמריקה שמרנית מאי פעם תראו וויל וגרייס נגמרת באפי גם דוסון כבר מזמן אוורוד סולקה בבושת פנים והאנטומיה של גריי רצתה להפוך דמות לדו מינית והרשת ביטלה את זה ואסרה. למעט עקרות בית נואשות איש משפחה והאנטומיה של גריי יותר מדי נועזות בטלוויזיה הארצית(לא הכבלים) לא תמצא היום

מממ...../images/Emo105.gif

לא חשבתי אפפעם שזה משהו זמני... הוא היה נורא מבולבל בכל הזמן הזה ולקח לו זמן לעכל ולהבין שהוא הומו ובאמת להודות בזה...

למעלה