ג'קו בנולד עכשיו

talytal

New member
ואם כבר, אני יודעת שזה סיכוי קלוש

אבל יש מצב שמישהו הקליט?

יופי טוב שבאת ../images/Emo13.gif

- מה העניינים, הנה תקציר...
הפסדת את ביקורה של מגושקה + ברכה מקסימה.. למטה---->>>>> - פירטתי מה שהיה למעלה, קטע קצר שג'קו מדבר על המועמדת עדי---- פעם ראשונה שהוא בערוץ 2 מאז 'אנשי השנה' אז לא כזה משנה מה אמר.. העיקר שראו אותו והוא בתודעה..
- העלתי תמונה של ג'קו רוקד עם מישהי ואני רוצה בבקשה את התמונה המקורית.. מוודאו של 'מאחורי הקלעים' אם תוכלי.. בנות פה התדיינו בנושא ג'קו בתחום הריקוד.... תודה מתוקיזה

talytal

New member
מצחיקה, אני לא צריכה פירוט של מה

היה בפורום. כבר ראיתי את הביקור של מגושקה וגם הגבתי בו...
והבנתי גם שג'קו דיבר על עדי. יותר מעניין אותי, למשל, איך הציגו אותו, האם הוא התראיין ישירות למצלמה או יחד עם מישהו, איך הוא נראה (סובייקטיבי, אני יודעת). ולגביי התמונה שהעלית - אני לא מבינה מאיזה וידאו היא לקוחה. מה זה "וידאו של מאחורי הקלעים"? אה, ואני כועסת על אמא שלי רצח. היא ראתה את התכנית ולא אמרה לי מילה כשג'קו היה, למרות שהיא ידעה שאני לא צופה, ולמרות ששעתיים קודם לכן אמרתי לה כמה מבאס שלא שומעים ממנו כלום. ידעתי שזה נושא אמביוולנטי אצלה, אבל לא עד כדי כך...

כן כתבתי ואז חשבתי.. אז ככה..

איך הציגו אותו לא שמתי לב, ראתי את התוכנית בחצי עין ודווקא כשלא הסתכלתי הוא עלה.. פתאום מישהו מבני הבית אמר אה, הנה ג'קו (מזל שאמר בקול) ואני : מה? מי ? אפה?
הוא נראה כרגיל,דיבר לבד למצלמה, מחייך, מעודד את עדי.. חמוד
לגבי הוודאו הנה בדקתי - זה באיזור הוודאו של 'מאחורי הקלעים--- מיוחדים--- ושם שוב קטע בשם 'מאחורי הקלעים' שבתמונה שלו בעמ' רואים את זהבית ומישל.. רואים את ג'קו שם בקטע אחד רוקד עם עצמו חח מצחיק ובאחר רוקד עם מישהי----->>
ואל תכעסי על אמך, זה קטע ממש קצר , אולי היא בכלל לא שמה לב...

אה גם היא אחוקית מנתניה??

כבר אמרתי פעם לנתיינתי אחד,מכר של ג'קו שהעיר שלו זה עיר של אמנים ויצירתיים ויצאו משם רבים וטובים ולא רק באלגנים.. וגם אצלנו צריך קצת לעבוד על התדמית. .הנה כבר פורסם שזוריק משלנו.. מי עוד??

a d i d a s 2 1

New member
כן עדי נתנייתית

כל נתניה אחים..וזה אמיתי זה לא סטיגמה בכלל חחחח אה זוריק בת ימי?? שיהיה... את האמת שבבת ים לא חסרים בכלל אנשים מוכשרים... צריך רק לרחרח במקומות הנכונים.... :) באופן אישי אני מכירה כמה גיטריסטים מעולים, שיש להם קול לא רע בכלל, וגם שירים מצוינים....

שונית 7

New member
את בטוחה?כי עד כמה שידוע לי הוא למד

באליאנס עם משהו מהמכרים שלי

a d i d a s 2 1

New member
יכול להיות אבל הוא היה גר בבת ים

לדעתי כמעט בטוח, אבל אני לא יגיד במאה אחוז.... לילה טוב

kapit5

New member
לא-הבנתי כלום

היה נולד לירקוד??? אבל אמרו שהגמר במוצ'ש. אז מה היה היום???

שונית 7

New member
היה יומיים חזרות בארה"ב ושמיים

פירטה מה הוא אמר אבל נראה לי שכל סלב דיבר על רקדן אחר שמרגש אותו

דורית41

New member
זו היתה תכנית של קידום מכירות לגמר

כתבתי לך מיד ס.מ.ס אחרי הקטע של ג'קו.אפילו לא הספקתי להתקשר.קטע קצרצר כמובן.

דורית41

New member
התשובה שלי-לכפית..

מנפלאות השרשור-זה השתרשר להודעה אחרת. לילה טוב בנות.

וואו..איזה יופי שחזרה קצת

האופטימיות כאן..כמעט התייאשתי..
וכרגיל את הקטע שלו פספסתי..טוב, לא נורא..

למעלה