לילה טוב גם לך...
ז זואי לא יחיד New member 8/3/07 #71 זה בסדר... הפסדנו בסה"כ חלטורה.... אז אל תקחי אחריות... ניקח אחריות משותפת....
ז זואי לא יחיד New member 8/3/07 #53 ../images/Emo13.gif והוא עוד לא ענה לי.... אז הוא בכלל הביא לי את החלסטרה... סתם סתם סתם.... בכייף ריי, אפשר לקרוא לך בקיצור ריי... תכתוב מה שתרצה... זה דווקא מאתגר אותנו....
../images/Emo13.gif והוא עוד לא ענה לי.... אז הוא בכלל הביא לי את החלסטרה... סתם סתם סתם.... בכייף ריי, אפשר לקרוא לך בקיצור ריי... תכתוב מה שתרצה... זה דווקא מאתגר אותנו....
ז זואי לא יחיד New member 8/3/07 #76 גם אני מוכנה לחלטר ולחזק את עדי, את תום וגם את ג'קו המחזק בתפוח הגדול....
N Nova5 New member 8/3/07 #81 בנימה אוטימית זאת - לילה טוב../images/Emo29.gif לכל המחזקות, מתחזקות ומחלטרים - ולראינפ, כמובן
T talytal New member 8/3/07 #54 לטובת אלה מאיתנו שהיו בקריז משרשורי הדיכאון והלכו להקשיב למוזיקה כדי לנסות להתעודד, ובגלל זה פיספסו את התכנית (אני... ) מישהו יכול בבקשה לסכם כמה זמן היה הקטע של ג'קו, באיזה קונטקסט ובאופן כללי כמה שיותר פרטים?
לטובת אלה מאיתנו שהיו בקריז משרשורי הדיכאון והלכו להקשיב למוזיקה כדי לנסות להתעודד, ובגלל זה פיספסו את התכנית (אני... ) מישהו יכול בבקשה לסכם כמה זמן היה הקטע של ג'קו, באיזה קונטקסט ובאופן כללי כמה שיותר פרטים?