ג'קו בנולד עכשיו
ש שמיים כחולים2 New member 8/3/07 #2 חח עכשיו הבנתם מה הוא עשה שם אני שקועה במחשב ולא שמתי לב.. מה הוא אמר בהתחלה?
ש שמיים כחולים2 New member 8/3/07 #10 ג'קו דיבר על אחת המועמדות.. נראה לי עדי, ובדיוק היום ראיתי פה שאפרתי ציינה שהיא קראה באחד העיתונים שהוא היה בחדרי 'נולד לרקוד' ותהתה מה הוא עשה שם..אז הנה התשובה
ג'קו דיבר על אחת המועמדות.. נראה לי עדי, ובדיוק היום ראיתי פה שאפרתי ציינה שהיא קראה באחד העיתונים שהוא היה בחדרי 'נולד לרקוד' ותהתה מה הוא עשה שם..אז הנה התשובה
ש שמיים כחולים2 New member 8/3/07 #4 מה אף אחת לא ראתה??? הנה טדי הכניסו אותו לתוכנית המקבילה, זה לא רמז טוב??
ח חולית5 New member 8/3/07 #15 נו, הוא דיבר על עדי ועל להיות כוכב וזהו לא שמעתי יותר מידי אבל היה טוב לראות אותו
ש שונית 7 New member 8/3/07 #8 רק אותו פספסתי שמעתי את אושרי כהI.אמרתי לאפרתי בצהריים שהאזכורון נשמע מעניין!
ח חולית5 New member 8/3/07 #11 ועוד הוא ואושרי חברים טובים איזה קטעים ... הוא בא לייעץ לכוכב מה לחשוב לקראת הזכייה...אוח כפרה עליו .
ועוד הוא ואושרי חברים טובים איזה קטעים ... הוא בא לייעץ לכוכב מה לחשוב לקראת הזכייה...אוח כפרה עליו .
ש שונית 7 New member 8/3/07 #18 את רואה שלא הכל שחור ?אולי גם לא כל כך ורוד אבל כנראה יש דברים שאנחנו לא יודעים עד הסוף
ש שונית 7 New member 8/3/07 #26 גם אני מקווה ובאמת אין לדעת מה זה אומר אבל אל תשכחי שלא התחילו עדיין ליחצן את כוכב נולד 5 ואני לא הייתי ממהרת להתיאש
גם אני מקווה ובאמת אין לדעת מה זה אומר אבל אל תשכחי שלא התחילו עדיין ליחצן את כוכב נולד 5 ואני לא הייתי ממהרת להתיאש
ש שונית 7 New member 8/3/07 #33 ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifאמן!!!
ח חולית5 New member 8/3/07 #6 איזה קטעים אני עד עכשיו בהלם הייתי בטוחה ששמעתי את הקול שלו בטלויזיה ואמרתי לעצמי- בטח אני מדמיינת ... קטעים .
איזה קטעים אני עד עכשיו בהלם הייתי בטוחה ששמעתי את הקול שלו בטלויזיה ואמרתי לעצמי- בטח אני מדמיינת ... קטעים .
ד דורית41 New member 8/3/07 #13 ממש חלומי..... נרדמתי לכמה דקות מול הטלויזיה בפרסומות...ופתאום הבן שלי אומר בהתרגשות...(אני שוב אומרת לכן ,מעריץ סמוי)- אמא אמא-הנה ג'קו.....אז זה היה אמיתי?או חלום?הפסדתי בערך את הדקה הראשונה.
ממש חלומי..... נרדמתי לכמה דקות מול הטלויזיה בפרסומות...ופתאום הבן שלי אומר בהתרגשות...(אני שוב אומרת לכן ,מעריץ סמוי)- אמא אמא-הנה ג'קו.....אז זה היה אמיתי?או חלום?הפסדתי בערך את הדקה הראשונה.