געגועים...

e_anat

New member
געגועים...

לפני כשנה עזבתי את פתח תקוה לישוב קהילתי קטן ויפה אמנם אבל אני כל כך מתגעגעת לעיר הזאת....

liorhikri1991

New member
יש לי כמה דעות בנוגע לעיר:

הדעה הרעה:העיר מלאה פקקים,פשע,זיהום אויר,חברת אוטובוסים כושלת,שיפוצים ומפגעים שהעיריה אשמה בהם. הדעה הטובה:עירנו היא העיר בעלת הכי הרבה בתי חולים ומרכזים רפואיים,עיר גדולה(200,000 תושבים),מספר גדול של בתי ספר-תיכוניים,חטיבות ויסודי,ועוד הרבה דברים בשפע כך שלא חסר כאן כלום. אפשר להגיד שיש כאן למה להתגעגע גם במישור האישי וגם במישור הכללי של העיר.

מיכמיך3

New member
לגבי הפקקים

בעיר הזאת אין בכלל פקקים. יש רק בבוקר כשאנשים נוסעים לעבודה ובערב כשאנשים חוזרים מעבודה.

NYMets Man

New member
כשיהיה לך רשיון תדברי

בתור נהג חדש שנוהג די הרבה כמעט ברוב העיקר סובלים מעומסי תנועה שנובעים מתנאי כביש רעועים, עומס מכוניות, והרבה עבודות... בבקרים ובערבים? זה הרבה מעבר לפקקים

מיכמיך3

New member
אם אין לי רישיון אז אני לא נוסעת?

בבוקר אני לא נוסעת לבצפר? בצהריים אני לא נוסעת סחזרה הביתה? בערב אני לא נוסעת לפעמים עם אבא שלי לכל מיני מקומות? תאמין לי שיוצא לי לנסוע כל שבוע, כמה וכמה פעמים, אולי לא בתור נהגת.

NYMets Man

New member
ברור

אבל כשאת בתור נוסעת את מתעסקת בהרבה דברים חוץ מנהיגה... כשאת נוהגת את מרגישה את התסכול אפילו אם לדעתך בתור נוסעת זה פקק קטן ואני בטוח שכאן הנהגים יוכלו להסכים איתי ואגב, אני מדבר בתור נהג וגם נוסע את בנתיים רק נוסעת אז כבר את בעמדת נחיתות ממני מבחינת מתן דעה...

מיכמיך3

New member
אני מתעסקת עם עוד דברים אבל

אני גם שמה לב לדברים שנעשים בכביש, לכל מיני נהגים שכמעט מתנגשים המכונית שאני נמצאת בה ולכל מיני טעויות שהם עושים.

NYMets Man

New member
שוב את מתווכחת?

תשמעי אני נהג, את לא אני רואה את הכביש בצורה שאת לא רואה אותה וזהו. נקודה. כאן נגמר את יכולה לשים לב למה שאת רוצה, כשאת נכנסת למושב הנהג הכל שונה... איך אני יודע? כי אני נהג איך את לא יודעת? כי את לא כשאת נהגת הסיפור שונה לגמרי. אני אומר לך שאת לא מבינה, די להתווכח כמו שיבוא אלי עכשיו מיכאל שומאכר ואני אתחיל לספר לו על איך לנהוג במוכנית מירוץ די כבר ילדה, איפה שאת לא מבינה, תשאירי את זה מחוץ לתחום (ולשם ההגינות, לא קיללתי... שלא תבכי)

מיכמיך3

New member
אני רק אמרתי

שרוב הפקקים זה בבוקר ובערב, אתה זה שהתחלת להגיב לי. * פה אני מסיימת להתווכח איתך.

Octavarium

New member
מצטער שאני מתערב ומתנגד לתגובה

הנ"ל "אני רק אמרתי שרוב הפקקים זה בבוקר ובערב" לא את לא... את אמרת ש"יש רק בבוקר כשאנשים נוסעים לעבודה ובערב כשאנשים חוזרים מעבודה." ועל זה שניר מתווכח איתך, כי זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא נכון... אומנם בבוקר ובערב הם הכי גדולים, אבל מפה ללהגיד "רק" זה התעלמות מהמציאות

NYMets Man

New member
והנה אביב הוכיח שוב

איך היא משנה גרסה בכל הודעה שהיא כותבת הודעה אחת "רק" הודעה שניה "רוב"

SicPuPpy

New member
יו אלוהים אביב חח

איכשהו אתה תמיד תטפל לניסוח למילה לא במקום ללא יודעת מה אנשים נוטים להגזים בדיבור שלהם כשהיא אומרת שיש פקקים -רק- בבוקר היא לא באמת מתכוונת שיש אך ו-----רק----- בבוקר בלבד כולם מגזימים במילים שלהם הנה כמו שאמרתי עכשיו כולם אני לא באמת מתכוונת ל-כולם-, לכל בנאדם שיש על הפלנט הזה כמו שהיא לא מתכוונת שיש פקקים -----רק------ בבוקר.. הדברים הקטנים האלה זה לא מה שמשנה את משמעות הדיון...

מיכמיך3

New member
בהודעה שרשמתי "רוב"

אני תיקנתי את עצמי. זה שלא הבנתם זה לא בעיה שלי. אם רשמתי משהו אחר זה אומר שתיקנתי את עצמי.

Octavarium

New member
תגידי, את עושה את עצמך?

או שאת באמת טיפשה?! "אני תיקנתי את עצמי. זה שלא הבנתם זה לא בעיה שלי." ברור שכן... לא רק שלא אמרת שתיקנת את עצמך, את אפילו אמרת שלא. "אני רק אמרתי ש....." = "מה לא היה ברור שהתכוונתי ל...?"

מיכמיך3

New member
אתה יודע...

אתה ממש מתחיל לעצבן!!! זה שאני יודעת קצת פחות ממך לא הופך אותי לטיפשה או מפגרת וזה לא הופך אותך לאינשטיין, סבבה?? אין לך שום סיבה לקטול כאן אנשים שאתה אפילו בקושי מכיר, וזכותי המלאה להביע דעה.

מיכל שב

New member
אתה יודע מה זה סג"מת?

זו תסמונת ידועה של כאלה שסיימו קורס קצינים ומרשים לעצמם לתפוס תחת. בחיי שזה מה שיש לך. מה הקשר בין הרשיון לבין דעה על פקקים? בתור מי שיש לה רשיון "קצת" יותר שנים ממך, תרשה לי להגיד לך שאתה מדבר שטויות. פקקים זה מתסכל כנוסע וכנהג. אם אתה צריך להגיע לעבודה או לכל מקום אחר ואתה תקוע בפקק זה בכלל לא חשוב אם אתה יושב באוטובוס או ברכב.

NYMets Man

New member
סבבה, בכיף

קראתי, הפנמתי ויכול להיות שאשכרה ההודעה שלך הייתה באמת שווה משהו אם לא היית פועלת כנגדי והולכת נחרצות כנגד כל דעה שלי במשך השנה וחצי שהפורום קיים הרי אם הייתי כותב אין פקקים, היית כותבת יש פקקים אה כן, אין לי מושג מה זה סגמ"ת

מיכל שב

New member
ממש לא ורחוק מזה.

אבל נראה לי שהויכוח הזה הוא עקר. אם פעם שניר ירצה לשמוע ולהשמיע הוא יודע בדיוק איפה אני והוא מוזמן.

למעלה