כרגע הרגש עובד לכן בלוי שכרוך בצחוק מכאיב לי כי הוא חסר לצדימפה באה המשמעות לכבד את השנה הרשונה כן אני יודעת שהדרך ארוכה אבל מתוך נסיון אני יודעת שלזמן יש חשבות יש אנשים מסביבי שמבנים אותי
לפני כמה שנים הכרתי מישהי בערך עם אותם לוחות זמנים, פגשתי אותה לא מזמן ולא תאמיני איז שינוי חל בה!! לא יודע אם זה מעודד אותך ולא רוצה להשתמש בקלישאות, אבל יגיע גם זמנך להתפרע! רק תבטיחי לי שבנתיים לא תהיי עצובה יותר מידי@
לפי הדת אלמנה ואלמן אבלה ומחויבת בדני אבלות 3 חודשים ... בנים הורים ואחים מחויבים לשנת אבל .. ויש בכך הגיון עלינו כהורים לחזור לתפקד ... לדאוג לבית שמח ומתפקד ... חיי נמשכו אחרי מות אישי אהובי , בניתי לי חיי חברה חדשים ואף מאהב היה לי חמישה חודשים לאחר לכתו .. למדתי לצחוק לשמוח למרות הכוב והגעגוע .. ואני בתוחה שאישי גאה על הדרך שעשתי ..ועל השינויים שעברתי .. ןבטוחה אני שמרים עכשו כוס בירה
וחושב שחקה אותה האשה שלי ,למרות שלא בטוחה אם היה מוכן לחיות עם טלי החדשה ,העצמאית , הדעתנית שסומכת רק על עצמה ...
מבחינת קו מחשבה שלך אפשר להינשא והכל בסדר האם לזה אתה מתכוון אתה בטח יודע מה אומרים חיי נשואין לטוב בחלק הארי ולרע בחלק הקטן כי אלה החיים האמתיים בדיוק
שקראתי בחוקים הדתיים . לא הבעתי קו מחשבה ובבקשה ממך אל תשימי בפי דברים שלא אמרתי . כתבתי פה רק כמה דברים : א. הבדידות קשה מנשוא ב.איך עושים קציצות בתנור ???? ג.עצות לאלמן המתחיל... ד. עוד כמה שטויות