געגועים

MARCKO POLO

New member
זה באמת מאוד טרי

ועוד ארוכה הדרך. את מרשה לעצמך לצאת ? לצחוק? לבלות? או שהחלטת לכבד את השנה הראשונה...?

לבנדר3

New member
הרגש

כרגע הרגש עובד לכן בלוי שכרוך בצחוק מכאיב לי כי הוא חסר לצדימפה באה המשמעות לכבד את השנה הרשונה כן אני יודעת שהדרך ארוכה אבל מתוך נסיון אני יודעת שלזמן יש חשבות יש אנשים מסביבי שמבנים אותי

MARCKO POLO

New member
זמן מרפא

לפני כמה שנים הכרתי מישהי בערך עם אותם לוחות זמנים, פגשתי אותה לא מזמן ולא תאמיני איז שינוי חל בה!! לא יודע אם זה מעודד אותך ולא רוצה להשתמש בקלישאות, אבל יגיע גם זמנך להתפרע! רק תבטיחי לי שבנתיים לא תהיי עצובה יותר מידי@

לבנדר3

New member
לפולו תודה

משתדלת במיוחד כלפי הסוביבם אותי אבל יש תמיד נפילות

MARCKO POLO

New member
אז ממש דקה לפני שנופלת

תזכרי שאי שם מישהו מחבק אותך...רק בשביל שלא תיפלי!! }{

../images/Emo2.gifמרקו../images/Emo23.gif,,,,,,,,

אתה לא מפסיק להפתיע אותי,, נחמד מצידך

אין בררה חיבים לבנות חיים חדשים יקרתי

לפי הדת אלמנה ואלמן אבלה ומחויבת בדני אבלות 3 חודשים ... בנים הורים ואחים מחויבים לשנת אבל .. ויש בכך הגיון עלינו כהורים לחזור לתפקד ... לדאוג לבית שמח ומתפקד ... חיי נמשכו אחרי מות אישי אהובי , בניתי לי חיי חברה חדשים ואף מאהב היה לי חמישה חודשים לאחר לכתו .. למדתי לצחוק לשמוח למרות הכוב והגעגוע .. ואני בתוחה שאישי גאה על הדרך שעשתי ..ועל השינויים שעברתי .. ןבטוחה אני שמרים עכשו כוס בירה
וחושב שחקה אותה האשה שלי ,למרות שלא בטוחה אם היה מוכן לחיות עם טלי החדשה ,העצמאית , הדעתנית שסומכת רק על עצמה ...

66Amiram

New member
קראתי איפושהו שאישה יכולה להינשא

3 חודשים לאחר מות בעלה ואילו בעל יכול להינשא 3 רגלים לאחר מות אישתו . עוד פעם דופקים את הגברים....

לבנדר3

New member
בוקר טוב לכולם מאוד מורכב

השורה האחרונה העלתה אצלי חייך מכוון שבעלי השתמש בא

לבנדר3

New member
סיכמתה בתמצית עמרם

מבחינת קו מחשבה שלך אפשר להינשא והכל בסדר האם לזה אתה מתכוון אתה בטח יודע מה אומרים חיי נשואין לטוב בחלק הארי ולרע בחלק הקטן כי אלה החיים האמתיים בדיוק

66Amiram

New member
לא התכוונתי לדבר וחצי דבר ,כתבתי רק מה

שקראתי בחוקים הדתיים . לא הבעתי קו מחשבה ובבקשה ממך אל תשימי בפי דברים שלא אמרתי . כתבתי פה רק כמה דברים : א. הבדידות קשה מנשוא ב.איך עושים קציצות בתנור ???? ג.עצות לאלמן המתחיל... ד. עוד כמה שטויות

66Amiram

New member
שלחתי לך מסר אך את לא עונה , אז

אם אינך יודעת לפתוח את תיבת המסרים ולענות במילה או שתיים זה OK אך אם את יודעת ולא עונה זה גובל לדעתי בחוסר נימוס , בסה"כ ניסיתי לעזור לך .

לבנדר3

New member
עונה לעמירם

צדקתה אלה צעדי הראשונים בלמוד המחשב אינני מכירה את מכונת הגולם הזואות ואני לא יודעת לפתוח את תיבת המסרים אני פשוט יהמר בכפתורים

למעלה