געגועים וזוגיות

מאד מבינה את זה

כשהוא היה הרבה זמן בבסיס, נגיד אם הוא סגר שבת ולא ראיתי אותו שבועיים, הכל נהיה קשה יותר- הייתי עצובה, עצבנית, דברים קטנים שליליים היו מקבלים נפח גדול בהרבה משהם מקבלים כשהוא איתי.

דנה אז

New member
הרגל או געגוע

אנחנו כבר 20 שנה ביחד, ומאז שהפסיק מילואים לא נעדרנו מהבית ללילה (חוץ מאשפוזים), אבל נראה לי שבלי נוכחותו איתי במיטה לא ארדם (יחסרו לי הנחירות שלו).
מנגד יש שבועות שאנחנו כל כך עמוסים שבקושי מדברים (לא מדובר על שיחות טכניות והתארגנות) שאני מתגעגעת להיות איתו ברגוע, לשבת בנחת ולדבר, להתפנק....

מקסים

יש לנו הרבה ניסיון בתחום

אני זוכרת את הפעם הראשונה שטסתי ללימודים.. בכיתי כל הטיסה. זה היה נורא. וכל פעם מחדש היה בכי בשדה התעופה כשהגיע הזמן להפרד. אוי, זה היה לפני כל כך הרבה זמן, כבר שכחתי

זה אף פעם לא הפסיק להיות קשה. כל פעם שנפרדנו - גם זה היה רק לשבועיים ולא לחודשיים - הייתי מרגישה את הלב שלי מתכווץ. זו היתה ממש תחושה פיזית.
&nbsp
מה שמצחיק הוא שהשבועיים האחרונים לפני שסיימנו עם הלונג דיסטנס היו הכי הכי קשים. כאילו, עברנו כבר חודשים בנפרד ומיליון פרידות של שבועיים ומה זה רק עוד שבועיים לפני שזה נגמר? וזה היה פשוט סיוט. בחיים שבועיים לא הרגישו לי כל כך ארוכים כמו אז. התגעגעתי אליו בטירוף, ממש ממש.
&nbsp
כל השרשורים האלה גורמים לי להיות כל כך שמחה שעברנו עם זה

למעלה