געגועים וזוגיות

געגועים וזוגיות

יוצא לכן בכלל להתגעגע? נפרדים למספיק זמן?
איך אתן מתמודדות עם מרחק?
ספרו קצת על געגועים בקשר שלכן.

קסם נסע לסופ"ש וזה פשוט נראה לי קשה מנשוא, למרות שאני אמורה להיות רגילה לזה- בכל זאת, עד סוכות הוא היה בבסיס סגור, וגעגועים היו מרכיב עיקרי בקשר. אבל כ"כ התרגלתי לזה שהוא פה כל ערב :(

haych

New member
געגוע

בתחילת הקשר סיפרתי לו שבסוף שלוש השנים של התואר (הכרנו כשהייתי בסוף שנה ב') אני טסה ל-7 חודשים לדרום אמריקה. כשהגיע הזמן לקנות כרטיסי טיסה הקשר היה מבוסס הרבה יותר, ופתאום שבעה חודשים היה נראה המון. סימכנו יחד שאטוס לשלושה וחצי חודשים, והוא היה מוכן לחכות בסבלנות. בסוף ההורים שלו קנו לו ליום הולדת כרטיס טיסה יחד איתי לחצי מהתקופה, כי הוא היה צריך לחזור ללימודים. להורים שלו היה קשה עם המחשבה שניהיה בנפרד הרבה יותר מלנו
ובגלל שאנטרטיקה גמרה לי את כל הכסף אז קיצרתי בשבועיים, ויצא ש"רק" חודש וחצי טיילתי בלעדיו. היה מאוד כייף כי זה שונה לטייל עם בן זוג, אבל גם היה קשה. במיוחד כי לא היה אז סמארטפון (לנו לפחות לא היה... אנחנו חדשים בזה). דיברנו בכל כמה ימים בסקייפ או במיילים ובכל פעם שדיברנו ממש התרגשתי. זה היה נורא כייף כי המיילים פתאום היו משתפכים כאלה...

חוץ מזה, היו לנו הרבה פעמים של טיסות בנפרד לחו"ל לכמה ימים עד שבועיים. בד"כ אני לא מתגעגעת בזמן הזה.

במסגרת העבודה שלו הוא עובד משמרות של שבוע ערב שבוע בוקר. העבודה הקודמת שלי הייתה נורא תובענית והייתי מגיעה בשמונה בערב הרוסה מעייפות והולכת לישון לפני שהוא היה חוזר ממשמרת ערב. אז יצא שבכל שבוע שני אנחנו לא נפגשים לחמישה ימים. גם מזה נהניתי, כי התאים לי השקט הזה אחרי העבודה... זה לא אומר חלילה שאני פחות אוהבת אותו, אני פשוט בן אדם שמסתדר מצויין לבד וצריכה זמן לעצמי.

elena20

New member
כשהוא היה בעבודה קודמת, היו כמה פעמים שנסע לחו"ל

כל פעם לשבועיים בערך וזה היה ממש קשה ומוזר, אחרי שמתרגלים לראות אחד את השני כל יום.
בימים האלה גם יוצא לי להתגעגע לפעמים אם יוצא נגיד יום שאחד מאיתנו חוזר מאוחר או שהוא הולך לכדורסל
וחוזר כשאני כבר ישנה (ולרוב אני משתדלת לחכות לו גם אם זה רק לחיבוק :))
&nbsp
&nbsp

יצא לנו פעם אחת לא להתראות במשך חודש

נסע ללונדון לשבוע מטעם לעבודה ונתקע שם לחודש.
זה היה מאוד קשה כי מאוד התגעגענו וגם לא היינו מוכנים לזה רגשית כי הכל היה בחוסר ודאות, כל פעם היה צריך להישאר עוד ועוד ולא ממש הותירו לו ברירה.
&nbsp
זה לא קל כשנמצאים לבד אבל למרות הגעגועים, חשוב למצוא דרכים למלא את הזמן ולהנות מהזמן הזה לבד.
&nbsp
&nbsp

Ginger L Honey

New member
אומרים שטוב להתגעגע

אני אומרת- בולשיט!

לא רוצה להתגעגע, מעריכה מה שיש לי גם אם אנחנו יחד 24 שעות ביממה.
רוב חיי סבלתי מנדודי שינה, ממש מאז שאני זוכרת את עצמי.
רק עם בילי התחלתי לישון לילות שלמים. אני עדין מתעוררת לפחות שלוש פעמים בלילה, אבל אני חוזרת כמעט מיד לישון ולא בוהה בתקרה במשך שעות.
כאשר אנחנו ישנים בנפרד אני לא מצליחה לישון יותר משעתיים, מתהפכת כל הלילה ולא יכולה לכבות את המח.
ונראה שהדבקתי אותו במצב שלי
לו לא היתה בעיה לישון לפני שהכרנו, אבל גם הוא בקושי מצליח להרדם בלעדיי. הוא אומר שקילקלתי לו

&nbsp
הכי הרבה שיצא לנו להיות בנפרד הוא שני לילות רצופים, בד"כ בגלל העבודה שלו. והיו פעמיים שהוא נסע לסנואובורד בורמונט בלעדיי בגלל שהיתה לי יותר מידי עבודה ולא יכולתי להצטרף. אני לא נסעתי לשום מקום בלעדיו, ומקווה שאף פעם גם לא אסע בלעדיו.
אם אי-פעם אבקר בישראל לבדי, אני חוששת שזו לא תהיה סיבה משמחת, ואינני רוצה אפילו לחשוב על זה...
&nbsp

Ginger L Honey

New member
יש, אבל לא כ"כ באזור שאנחנו גרים בו

מידי פעם אני אומרת לעצמי שאסע במיוחד לסופר שמוכר מוצרים מישראל, אבל כבר שנתיים שלא הטרחתי את עצמי.
כנראה שאני לא מתגעגעת לבמבה יותר מידי, אחרת הייתי טורחת

Ginger L Honey

New member
אני אפילו לא זוכרת מה זה במבה רינגו. אבל אם כבר במבה אני כן

זוכרת מאיפה הגיעה הדמות "שוש"
ועכשיו, רגע של הסטוריה מהטלוויזיה החינוכית אשר מסגיר את גילי.
&nbsp
שוש היתה בובת חיפושית מהתכנית "חיות וחיוכים" בהנחיית דליק וליניציץ.
ואני זוכרת שהוא ביקש מהילדים בבית לשלוח הצעות עם שם לחיפושית, וההצעה שנבחרה היתה "שוש"
מעניין עם הילד שבחר את השם מקבל תמלוגים על הבמבה

&nbsp
&nbsp

supersonic777

New member
רגע,שוש יצא מאז הזמרת הברזילאית,שהיתה בארץ,שושה,לא?

לא זוכר...
רינגו,היה במבה כמו הרגיל של אסם רק מנומר כזה...היה טעם סוףףףף

בדיוק היום הייתי בסופר עם מלא דברים

ישראלים שווים- אפילו קניתי את התה האהוב שלי

&nbsp
אין לידך fairway? יש להם גם דברים נחמדים מישראל (אבל יקר!).

Ginger L Honey

New member
הכי קרוב בערך 20 דקות נסיעה

ואם אני כבר משקיעה נסיעה של 20 דקות לקניות בסופר, אני מעדיפה ללכת לטריידר-ג'ו.
&nbsp
בעיירה שבה גרנו לפני שקנינו את הבית אפילו ב best-yet הייתי מוצאת לפעמים במבה וביסלי.
באזור שאני גרה עכשיו יש רק stop-n-shop במרחק קצר מהבית..

רואה 6 6

New member
זה לא בדיוק אותם געגועים כמו בהתחלה

אבל אני חרדה יותר,בודדה יותר ומלנכולית יותר כשהוא לא בסביבה.

רואה 6 6

New member
לא הבנתי על מה התהייה.

אני פשוט לא בהתחלת מערכת היחסים והצמידות לא גבוהה כבהתחלה,שגעגוע מרגיש כואב ממש. לא. אני גם מאוד שמחה ברגעים מסוימים שאני לבד. זה משהו אחר, אולי מתון יותר...

רואה 6 6

New member
אתה לא מתגעגע? זה כאב נעים כזה,בדרכו המוזרה...

מזכיר לי לפעמים סירחון שהוא נעים. יש לכל אחד ריח שנחשב רע והוא אוהב אותו...

למעלה