גסות רוח דוחה?

הרסת ת'בדיחה לבלי הכר

עד כדי כך בלי הכר -- עד שגם אני לא זוכרת את הסיפור. זה מה שקורה כשמביאים את הפואנטה בלי הבדיחה.

אם אני לא אעקוב בדקדקנות

אחרי ההודעות לעיתונות הרבות שאתה משחרר כאן, מי יעקוב? ולענייננו: פעמיים שאלתי אותך בשרשור הקודם מה בדיוק הערך של התפקיד של הגברת בתמיכה בה ובסיפור המזעזע והנורא שהבאת אודותיה, לא טרחת לענות, אח"כ הוספתי ושאלתי אם היותה MA בהיסטוריה זה סוג של תיקוף טענותיה- לא טרחת להשיב, עכשיו הוספת שהיא גם מצטיינת. ומה לעשות - כל תאריה ותואריה לא ממש משכנעים בצדקתה, ויתרה מכך, לטעמי האישי, אפילו יצאה קצת מבוזה [מצטיינת, תואר שני, סגנית מנהל וחטפה נזיפה מהמשרד...] העתקת הודעה כלשונה, מעירים לגבי רכיב בהודעה - כבודו: זה לא קשור, אז מדוע לא טרחת בפתיחת השרשור לכתוב שזה לא קשור/חשוב? אתה בטח זוכר את סיפור "בת ים", בטח אתה זוכר - הנה הסיפור חוזר בשנית. לא התכוונת, רק העתקת... והאחריות לא עליך. צר לי תמו"ש, אפילו לא אתה כתבת את הידיעה, טרחת בהחלט למסגר אותה בגסות רוח, לא טרחת להתייחס לרכיבים בה- לא רחוק שאגיע גם למסקנה נוקבת לגבי "הומופוביה" - משהו בהודעה הזו. ואני יודע שאתה ממש, אבל ממש לא הומופוב.. אבל תראה איך אפשר לסובב את הדברים...

בנדק חביבי

אם הומופוביה בעיניך היא מתיחת ביקורת על מעשה שעושים אותו הומואים, אני תמה מאד. ומה לעשות, וגם הומואים עושים לפעמים מעשים שאינם יאים בעיני. לא אני הנפתי את דגל הגאווה מעל אותה ידיעה, אלא הדבר נעשה על ידי "ארבעת הליינים" של המסיבות להומואים. בדקתי עם קרובת משפחתי היחצ"נית , ומצאתי שהם שחררו הודעה לעיתונות בה הם מזמינים את הגברת קצב ל"מסיבה לכבודה". המסיבה הזו אכן נערכת תחת דגל ההומואים. כשאמרתי שאין קשר בין גסות הרוח לבין עובדת היותם הומואים, התכוונתי לומר שהם גסי רוח משום שהם מטומטמים וחסרי רגישות, ושאין הדבר קשור לדעתי להעדפותיהם המיניות, אולם מי שהניף את הדגל הנ"ל היו המארגנים, ולא אני. היה מקום לביקורתך לו , נניח, הייתי כותב על איזה מועל בכספים , ומציין את העובדה שהוא הומו. (הדבר נעשה לצערי הרבה פעמים במקומותינו בסגנון "חרדי תקף מינית צעירים", "יוצא אתיופיה תקף את אשתו") במקרה הנוכחי אני חף מכל עוון, לדעתי. באשר למורה להיסטוריה, לא טרחתי להשיב כי הנושא נראה לי סוג של התקטננות. כן, אני הייתי סבור שציון העובדות הללו הוא רלבנטי , ולא אין לי חשק להתווכח על כך כי זה בעיני נושא שולי. הבנתי שלדעתך , זה לא היה רלבנטי.

renjintso

New member
בהחלט, והנה עוד גסות רוח דוחה

שי ודרור, שאני מחשיבה מזמן כאחת התופעות העגומות במה שמכונה בטעות "בידור ישראלי" (יש גם מי שמעז לכנות אותם סאטיריקנים), מתקשרים לנגסאקי בעקבות רצח ראש העיר שם, פשוט מביך.

מביך? למה?

מר ומרת ישראלי הרי ידועים ברגישותם. בסה"כ זה הפרצוף הגס, האלים שלנו שמציץ אלינו משני אלה.

shellyland

New member
מצד שני

לא הפסקתי לצחוק כשהם התקשרו להילטון קטאר או איפה שזה לא יהיה, וביקשו לדבר עם עזמי בשארה.

אלי ו.

New member
שי ודרור הם תופעה מביכה

הם לבידור הישראלי מה שהיה פעם יהודה ברקן רק עם הומור קצת יותר נמוך, פחות כשרון ואלגנטיות.

תרשה לי לחלוק עליך

בהרבה מאד מקרים הסאטירה שלהם נוקבת ומוצלחת. במקרה הנוכחי אני בהחלט שסבור שהם עברו את גבול הטעם הטוב

renjintso

New member
תרשה לי לחלוק עליך

בכל פעם שיוצא לי לקרוא אותם (אני לא טורחת לשמוע, לא כל שכן לצפות בהם), אני תוהה מה הקטע. אין לי בעיה עם סאטירה שעוברת את גבול הטעם הטוב, אני מאד בעד דווקא, רק שכאן לא ברור מה הסאטירה ואת מי היא באה להגחיך. את הרצח? את איטו? את היפנים בכלל? את MTV ?לא הבנתי מה אמור להצחיק כאן.

למעלה