ג'ניפר מועמדת בEMA

ג'ניפר מועמדת בEMA

רק לRַB התעצבנתי שהיא לא בזמרת וקיילי כן שקיילי לא עשתה כלום השנה תבחרו כאן http://ema.european.mtve.com/ema2003/emas.jhtml?article=30074587

this is me then

New member
ת'אמת

שאם כל האהבה שלי אליה גם היא לא עשתה משהו מיוד השנה חוץ מall i have ויאללה חברה כולם להצביע!!!!! לפחות שתזכה במועמדות אחת!!!

QueIronia

New member
ונא להצביע ב- best dance

ל- paul oakenfold שעשה את הרמיקס השולת של i'm glad

QueIronia

New member
איזה חראות../images/Emo70.gif

קיילי לא הזיזה אצבע השנה ומקבלת מועמדות ל- best female, אבל ג'ני שלנו, שהוציאה את all i have שהיה אחד הלהיטים הגדולים מקבלת רק מועמדות אחת, שהיא ל- best RnB
מישהו בהנהלת MTV שונא אותה

this is me then

New member
אבל יאלה!!!

להתחיל להצביע!!!! שלפחות תזכה בזה שנראה אותה!!! אני רציני אם למשהו יש שיעור מחשבים אז לעבור מחשב מחשב ולהצביע!!

QueIronia

New member
../images/Emo45.gif גם ככה אני לא עושה שם כלום חוץ

מלרדת על המורה, ואחרי זה היא חושבת שאני מתחכם איתה... היום בזמן המבחן היא אורמת לי: "יגאל (ואז יגאל אומר לה - אני יגאל), אה סליחה, ארז
אתה מתחכם איתי
" אז עניתי לה: "נראה לי שאת זו שמתחכמת פה, לא אני
" (ואז היא סתמה...)

אל תעשו את זההההה

בעצם תעשו אבל ת-י-ז-ה-ר-ו חחחחחחח
אתם יודעים כמה פעמים הסתבכתי בגלל דברים כאלה?? כשהיינו רק #2 ב TRL *שירה בטח זוכרת כמה זמן השקעתי בלהצביע חחחחח* הצבעתי בשיעור מחשבים *אפשר להצביע כמה שרוצים אז השקעתי בערך את כל השיעור בזה* עד שהמורה קלטה אותי עושה את זה והיא כזה: מממממהההההה אתתתת עושה????? אני עפתי איזה קילומטר עם הכיסא רק מהצעקה שלה חחחחח והייתה איזה עוד פעם שהייתי במחשבים בסיפרייה ואני כזה נכנסת לאתר הרישמי של ווסט וזה מתחיל לנגן *ממתי יש רמקולים במחשבים בסיפרייה?? חחחח* ונתתי בעיטה למחשב שישתוק והספרנית העיפה אותי משם חחחחחחח ANYWAY בהצלחהההההההההההההה תצביעו בכל מחשב עד שכולם יקרסו חחחחח * או שרק אני מספיק מוכשרת כדי לגרום לכאלה דברים???* בעעעעעעעע הלכתי לעשות ת'שיעורים של ריצ'רד החרא בה ביייייייייי

this is me then

New member
אבל הם באמת חארות!!!!

גם קיילי לא אמרוה ליהיות.... אני מקווה שזבליונסה לא תזכה!!!!

צודק

וגם I'm glad די הצליח באירופה לא משהו גדול אבל לפחות קצת קיילי שיר אחד אפילו לא הוציאה השנה

this is me then

New member
נכון....

ומה "איים גלד הצליח באירופה? וואי מגניב.. לפחות נחמה אחת חחח

Lopezit

New member
איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכסס

זבלביונסה מופיעההההה
וגם קיילי מאיפה היא הפליצה אלבום?

חחח אבל באמריקה הוא גם לא היה

הכי כשלון 32 זה לא כשלון וגם לא הצליח זה משהו באמצע אפשר להגיד שבייבי אי לאב יו כשלון

jloz

New member
אולי שיכניסו גם את בריטני וזהו

מזה קילי באמת לא עשתה כלום כולם לבחור בכריסטינה שאן פול וכמובן בגניפר לופז על תבחרו בביונסה וגסטין כי זה יוריד לנו את הסיכויים!!!!!

jloz

New member
חברה עזרה

בחרתי בכל הקטגוריות אבל על מה לוחצים בסוף אין על מה ללחוץ

למעלה