ג'ניפר המהממת

nuzbar

New member
ג'ניפר המהממת

טוב... תקשיבו... אני מתההההההההה על ג'ניפר... חולה עלייה... מאמיייייייייייי אבל יש בעיה... ביונסה ובריטני כבר "עולות עלייה"... ביונסה לוקחת את כל הפרסים שג'ניפר תמיד תמיד תמיד לקחה... בריטני דופקת הופעות ומצליחה לקחת את הפוקוס מכולן בזמן האחרון!! זה לא טוב!!!!!!! ממש לא טוב... מה עושים? כולנו יודעים שג'ניפר היא ה- מ-ל-כ-ה.. אבל אין מה לעשות.. כבר לא מעלים לאקרנים אף סרט שלה.. הקליפ החדש- BABY I LOVE YOU.. כמעט ולא מופיע בטלוויזיה.. כולם מדברים רק על בריטני ספירס ועל ביונסה.. ג'ניפר היא מדהימהההההההה מוכשרת.. יפההההההההה פשוט מהממת!!! וחבל... ש"זולות"... כמו בריטני ואפילו כריסטינה מגעילרה.. כבר יותר מפורסמות ומתפרסמות ממנה.!! אז מה נסגר?!?!?! חולה על ג'ניפר.. פשוט חולה עלייה.. אפרת

Lopezit

New member
גם אנחנו מתים חולים שרופים

על ג'ניפר המושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת וגם אנחנו יודעים שביונסה כלבה לא הבנתי מה בריטני קשורה... ויש לך טעות... השנה יעלו כמה סרטים שהיא צילמה לאקרנים... למשל עוד חודשיים הסרט ג'רזי גירל

this is me then

New member
גם אנחנו חולים עליה...

ופשוט היא בתקופת ירידה בקריריה... זה קורה לכל אחד, בחיים אין רק עליות, אבל היא אמורה להוציא דיסק בחודש אוגוסט שזה בערך עוד שנה והיא תחזור ובגדול... בקשר לקרירית המשחק.... היא אולי תקבל מועמדות לאוסקר השנה ככה שלא נראה לי שהיא בירידה
ואת חדשה בפורום

jlo9

New member
לירוני יש לך במקרה

Yahoo messanger? כי הICQ עושה לי בעיות

../images/Emo15.gifיש לי מסנג'ר אבל אחר כך..

יאיייייייייי עוד חצי שעה ב-4 יש מארגנת החתונות בסינימה 2 יאייייייייייייייייייי

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifלא נורא כי...

היא כבר הגיעה לשיא ההצלחה שלה! היא ממש הצליחה...וזה אומר שלא ישכחו אותה כ"כ מהר... אז יש לה שנה אחת שהיא לא מצליחה בה כמו בשנים הקודמות...לא נורא...ולא נורא כי בשנים הבאות יהיה יותר טוב...שנה אחת לא יכולה להרוס הכל... החיים בנויים מעליות מומורדות...מדברים קלים ודברים קשים (פחחח אני מרגישה כמו איזה מורה)...ואחרי דבר רע מגיע דבר טוב...וככה גם אחרי שנה פחות מוצלחת מגיעה שנה יותר מוצלחת...כמו אצל ביונסה למשל..עכשיו היא מצליחה...שנה הבאה כבר יימאס לכולם ממנה והיא לא תצליח (אני מקווה לפחות)...חח

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifהמשך חח

למשל ביונסה לא הצליחה כ"כ שנה שעברה...זה שהיא מצליחה השנה זה לא אומר שהיא זמרת יותר טובה מג'ניפר... וזהו...זה מה שפאקינג יש לי להגיד *פחח חיקוי מהחתימה של JT*

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifחחח

מפורסמת! שחקנית...אני והכשרונות משחק שלי פחחח זמרת...אני והקול שלי פחחחחח רקדנית...זה עוד איכשהו משתלב...

nuzbar

New member
אני חדשה בפורום

כןןן אני חדשה בפורום.... ואתם צודקים... ג'ניפר ג-ד-ו-ל-ה... מהממת... מדהימה... מוכשרת.. פצצה.. שווה מאמיייייייי וזה לא משנה אם כרגע היא מצליחה או לא?! ג'ניפר תעלה.. תחזור.. וב-ג-ד-ו-ל!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) אפרת

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifלא נורא....

החיים קשים... וזה ברור שהיא מושלמתתת ולא אכפת לי איך היא תהיה שתעשיית המוזיקה היא תמיד תהיה מושלמתתתת ועוד משהו...קניתי היום עיתון עם ג'ניפר ואז שאלתי את המוכר אם יש עוד עיתונים עם ג'ניפר והוא נתן לי עוד עיתון בחינםם!!!יההה איזה חמודד אהה ו...ברוכה הבאה...!?

למעלה