ג'ניפר הייתה היום ב TRL!!!!!!!!!!!!

Lopezit

New member
ג'ניפר הייתה היום ב TRL!!!!!!!!!!!!

אבל זה שידור חוזר מפעם שהיא הייתה וגם ג'סטין... וראיתי רק את הסוף אוףףףףף
ככה היא נראתה

QueIronia

New member
זו הייתה התכנית שבה הייתה ה-

TRL Premiere של JFTB... לא אהבתי את הבגדים... לא ראיתי את כל התכנית. בכל מקרה, מי שזוכר ומי שלא - הבכורה של JFTB הייתה ב- The Fridge. אני זוכר איך שהתרגשתי לראות את הקליפ בפעם הראשונה באורך מלא (משום מה שדרו חלק ממנו בחדשות ערוץ 2 יום לפני... תראו למעמד שהיא הגיעה
). דודה שלי הייתה אצלנו, ואז בקטע שגני במעיל ותחתונים, היאכזה אומרת לי משהו כמו: "למה היא לא שמה על עצמה בגדים
" אחרי הקליפ הזה יגאל הפסיק סופית להעריץ אותה, אבל הוא עדיין ממש אוהב אותה, ובדירוג הזמרות שלו - היא מקום שני אחרי אנסטסיה *פורום 758*... אצלי הדירוג הפוך

Lopezit

New member
ביום שבת נראה לי יש את הסרט

סיבוב פרסה... ב axn בשעה 22:00 אבל אני לא בטוחה שזה זה כי לא רשום את ג'ניפר ברשימת השחקנים אז אתם יכולים לבדוק ולהגיד לי??? תודה

../images/Emo42.gifנצל"ש../images/Emo70.gif תמונות חדשות.......

ג'ניפר ובן במסעדת ה IVY שלשום..

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

אני גם לא יודעת למה אנשים אומרים שיש להם בעיות בזוגיות

../images/Emo41.gif../images/Emo142.gif../images/Emo41.gif

תראו עד איפה הגיעו עם הפפראצי! גאד..

../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif../images/Emo41.gif

לא הלך פעם ראשונה.. מעניין מי זאת שם מאחורי בן..

Lopezit

New member
הוא צריך להוריד תזקן דחוף!!!!!!!!!

ולעומתו ג'ניפר מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת כפרעעעעעעעעעעעעע

חח וואי כמה ביקורות!!!

הוא אמר שהוא יגלח את הזקן לחתונה
לא כולם יכולים לחייך 24 שעות ביממה
רדו ממנו, הוא בן אדם

vashla

New member
איזו מהממת היא!!

ומישהוא ראה ת'סידרה של התמונות האלו? אף-פעם לא ראיתי אותם...

J To The Lo

New member
לפי דעתי...

הזקן יכול להיות יפה,אם הוא היה טיפה יותר דק סטייל ג'סטין טימברלייק ולא סטיל רפי גינת אם זה היה יותר דק,חופשי שישאיר אותו..למרות שזה לא ממש מתאים ללוק הכולל שלו שצועק" אני ילד טוב מעיירה נידחת בארה"ב שעדיין אין לי מושג איך הגעתי לכאן.." כל פעם שאני רואה תמונות שלהם אני מבינה כמה הוא שחקן והיא סלבס הוא פשוט לא יודע איך להיסתכל למצלמה..ולה זה פשוט בא בהכי טבעיות שבעולם בקשר לג'ני האיפור ממש לא מתאים,יש לה עור מהמם והכמויות מייק אפ מוגזמות במיוחד באיזור של העצמות לחיים(מה קרה ג'ני נפלת על סומק?) השמלה נחמדה,אהבתי את הירוק אבל מה שיש באזור הבטן קצת לא מובן.. השיער נורא מתאים לאיך שהיא לבושה..אז היא יצאה טוב כללית:היו להם הופעות טובות יותר
וחצי

למעלה