ג'ניפר בהריון?

חדש123

New member
ג'ניפר בהריון?

השמעות שג'ניפר לופז בהריון יצא מכלל שליטה בכל אתר כמעט יש את הידיעה שהיא מצפה לתינוק הראשון שלה,וזוהי הפעם הראשונה ש ג'ניפר ממש ביקרה בחנות של בגדי תינוקות ועוד אמרה שזה בשבילה! האם זה נכון שהיא בהריון? או שזהו טריק ? רק הזמן או (הבטן) יגידו! נקווה שהפעם היא באמת תהיה בהריון! מ"ס קישורים 3news.com/entertainment/story.aspx?content_id=E313662A-CE13-4776-9165-1A5297EA40A4 target=_blank>23news.com/entertainment/story.aspx?content_id=E313662A-CE13-4776-9165-1A5297EA40A4 target=_blank>2643news.com/entertainment/story.aspx?content_id=E313662A-CE13-4776-9165-1A5297EA40A4 target=_blank>2 target=_blank>1 3news.com/entertainment/story.aspx?content_id=E313662A-CE13-4776-9165-1A5297EA40A4 target=_blank>2 3

חדש123

New member
סורי..

הייתה איזה בעיה עם המספרים של הקישורים! ואני יודע שחרשנו על זה אבל צריך לעשותולכתוב משהו בפורום כדי שאנשים יתעוררו פה!! יא אבל השמועה שהיא בהריון כבר די חוזרת על עצמה! אני לא זוכר אף סלב שאמרו "שהיא בהריון"כל כך הרבה פעמים אצל ג'ניפר כל חודשים שלוש מפרסמים שהיא בהריון . מה נסגר?

נ"ש-GET RIGHT=ONE THING../images/Emo70.gif

עכשיו קראתי שריק האריסון הציע לג'ניפר את "1 טינג" בהתחלה והיא לא רצתה. בעע טיפשע, השיר הזה כמו שאתם יודעים היה להיט ענק והגיע לטופ 5 בארה"ב, אם ג'ניפר הייתה שרה אותו היה לה עוד #1

וסקר קטן:

האם לדעתכם זה דבר טוב שהיא בחרה את גט רייט? בתשובה תתיחסו להכל, להצלחה, לשיר עצמו וכו'...

QueIronia

New member
מעולה../images/Emo70.gif OT זה אחד השירים הדפוקים

של השנה. GR לעומת זאת ענק. חוצמזה, לפחות לא רק ג'ניפר השתמשה בזבל של זמר אחר (=אשר), אלא השתמשו גם בזבל שלה

חחחח../images/Emo6.gif

אני הייתי רוצה שהיא תשחרר את "דבר אחד" כסינגל ראשון אבל בשום פנים ואופן לא על חשבון גט רייט, כאילו שגט רייט יישאר באלבום אבל לא יהיה סינגל.

QueIronia

New member
אני ממש מטורף על GR. הוא בין

השירים הטובים של ג'ניפר (כמו SIMW)

../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

אם לא השיר הכי טוב שלה.. אבל אני לא רוצה שתוציא סינגל לפי מה שאני אוהב, שתוציא לפי מה שיצליח, כי לי גם ככה יש את האלבום...

QueIronia

New member
יש משהו במה שאתה אומר... אבל

שיהיה. לא נראה לי שהייתי כ"כ אוהב את GR אם הוא לא היה סינגל...

Lopezit

New member
אממממ

אתה מתכוון בהשוואה לOT?? אני לא התחברתי יותר מידי לGR ויכול להיות שהייתי מעדיפה שיר אחר.. אבל תלוי איזה ובקשר להצלחה... בפעם ה1000 הוא יכל להצליח בטירוף אם היא הייתה עושה משו

כן, זה מה שהתכוונתי...

ולא נראה לי... בהתחלה השיר היה מעצבן, וכולם חיכו לקאמבק של ג'ניפר ועובדה שהשיר התחיל חזק וחרשו עליו, אבל ברגע שהשיר מעצבן את המאיזנים אין מה לעשות והדי ג'אים לא ניגנו את השיר.

Lopezit

New member
יכול להיות...

זה גם מה שקרה לי... בערך בהתחלה לא אהבתי אותו.. אחר כך התרגלתי... לפעמים אני אוהבת אותו לפעמים לא

גם לי..

בהתחלה תיעבתי, אחרי זה חיבבתי ואחרי זה אני פשוט התאהבתי בשיר ואני חושב שהוא השיר הכי טוב שלה. אבל זה בא אחרי 1000000 שמיעות ועוד אני מעריץ, אנשים "רגילים" פוסלו ישר וכשהם שמעו את השיר הם אמרו שזה מגעיל. בזכות השיר הזה התחלתי להתחבר לריץ' האירסון ולסגנון ה"go-go" שהוא הביא למיינסטרים, למי שלא מכיר הנה שירים בסגנון הזה: Get Right Crazy In Love Ont Thing Talking about- amerie take this ring - toni braxton

Lopezit

New member
כל מה שיש לי להגיד על OT זה

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אחד גדול!!!

QueIronia

New member
כנ"ל. לדעתי הוא הצליח רק בגלל

ש- GR לא היה כשלון מוחלט. אנשים התחילו לחבב את הסגנון ואז OT הגיע למקום 5. אם OT היה של ג'ניפר אז גניפר שוב לא הייתה מגיעה לטופ 10.

למעלה